Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
beküldve: 2007-11-09 15:51:45
(#246) Jó az új MONDO, főleg a Blood+ anime és a D manga tetszik a legjobban. Nekem érdemes előfizetni, mert legalább nem kell az újságoshoz járni érte, van amikor nincs is időm.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2007-11-09 15:11:24
(#245) Én ma kaptam az új számot....Megint késett. Kicsit sem volt bosszantó, hogy az a barinőm, aki nem is előfizető, már két napja tulajdonosa egy friss számnak...Lehet, hogy eleinte döcögős még ez, de azért bízunk benne, hogy az idő múlásával kiköszörülitek ezt is :)
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2007-11-09 14:41:29
(#244) Még nekem sem jött meg az új Mondo. Azon gondolkozom, hogy megér-e öt nap várakozást egy kitűző.
Én ma kaptam a postaládába. Csak nekem nem volt benne kitüző *szipp*
kitűzőt egy előfizető se fog kapni, mert kifogytak belőle, decemberi számban lesz kettő.
Nekem még mindig nem jött meg, ami elég bosszantó, tekintve, hogy az újságosnál már van. Ráadálus ez nem az első eset. Nagyon úgy érzem, hogy nem éri meg előfizetni....
"Amely istenhez nincs közöd, az nem bűntet"
beküldve: 2007-11-08 20:59:33
(#242) knw all .nekm nagyon teccik a mondo X3csak nem tom mikor lehet majd megvenni a novemberit
A novemberi szám már kapható az újságárusoknál.
beküldve: 2007-11-08 18:46:24
(#240) knw all .nekm nagyon teccik a mondo X3csak nem tom mikor lehet majd megvenni a novemberit
A művészet olyan dolog ami csak 1 pillanatra virágzik ki mielőtt elhervadna.A művészet 1 pillanat szépsége az én műcvészetem a ROBBANTÁS hmmm...
Az előfizetések kialakításán dolgozunk (3, 6, 12 havi), ajándékok, stb. A Mondo honlapján lesz meghírdetve és ott kell majd ismét megrendelni. Automatikusan nem tudjuk a csekkeket kiküldeni, mert azt az összeggel előre ki kell tölteni és megerősítés nélkül nem tudjuk ki melyik változatot szeretné.
Ez pontos válasz volt, nincs is több kérdésem. Köszi^-^
hy all!
nekem csak anyi a kérdésem h itt az oldalon mikor lehet mergevnni az októberi mondo mert én nem tutama boltban megveni
nekem csak anyi a kérdésem h itt az oldalon mikor lehet mergevnni az októberi mondo mert én nem tutama boltban megveni
Az októberi számot most szedte le a Lapker. 2 hét míg feldolgozzák és átvehetjük. Csak ez után tudjuk felkínálni a webboltban (a Lapkernek ki nem szállított példányok mind elkeltek a Conon )
Tudom, hogy szőke kérdés de azért én felteszem a lelki békém érdekében: ugyebár decemberig van előfizetve a Mondo, de december után én kapok ugye egy csekket v. valamit, h akarom-e tovább az előfizetést?
Jogos a kérdés. Az előfizetések kialakításán dolgozunk (3, 6, 12 havi), ajándékok, stb. A Mondo honlapján lesz meghírdetve és ott kell majd ismét megrendelni. Automatikusan nem tudjuk a csekkeket kiküldeni, mert azt az összeggel előre ki kell tölteni és megerősítés nélkül nem tudjuk ki melyik változatot szeretné.
beküldve: 2007-11-08 15:19:24
(#236) hy all!
beküldve: 2007-11-01 19:43:46
(#235) Tudom, hogy szőke kérdés de azért én felteszem a lelki békém érdekében: ugyebár decemberig van előfizetve a Mondo, de december után én kapok ugye egy csekket v. valamit, h akarom-e tovább az előfizetést?
Jaja :) Én Gaarára szavazok
Gaara pesti vagy vidéki?
ez elgondolkodtató....mondjuk h a világ X pontján lakik
Sakura/Plakáthomlok/ Ino/Inomalac,csúúúnya/ a két kedvenc szereplőőőm:D
Jaja :) Én Gaarára szavazok
Gaara pesti vagy vidéki?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-10-31 13:25:13
(#232) Jaja :) Én Gaarára szavazok
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)