Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
Szíjjál gázt! : D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
úhogy írtam is emilt a szerkesztőségnek, h remélem, mihamarabb küldik...
El kell, hogy keserítselek, de a MONDO fórumán írták az illetékesek, hogy csak március-május környékén lesz mappa, bár az engem nem nagyon érdekel. Remélem februárban egy nagyon klassz Death Note címlapot és cikket kapunk.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
A csillagok rosszul mutatták.
Várd meg, amíg a csillagok állása kedvezőre fordul...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-26 12:39:44
(#303) Én eddig is szerettem és ezután is fogom, de most egy picit haragszom is rájuk... mert ugye azt ígérték, hogy aki még karácsony előtt előfizet, az kap ajándékba egy mondo-s mappát... hát, én előfezettem, meg is jött az első szám, de mappának se híre, se hamva... úhogy írtam is emilt a szerkesztőségnek, h remélem, mihamarabb küldik...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-26 11:15:30
(#302) Azt hiszem elég nagy dolog, hogy a Bleach-posztert kiraktam a falra. (2 részt láttam összvissz, de a kép baró.)
Plusz még a nyereményjátékon is nyertem, szóval most egy "kicsit" szeretem a Mondo magazint.
Plusz még a nyereményjátékon is nyertem, szóval most egy "kicsit" szeretem a Mondo magazint.
beküldve: 2008-01-26 11:09:15
(#301) Én azt reméltem hogy valami tök szupi naptárat fognak belerakni az újságba, erre megveszem és jó nagyot koppantam, nekem nagyon nem tetszett. A horoszkóp meg aztán egy ...... , mert én kos lennék még épphogy, mivel április 20.-ai vok erre ott meg úgy írták, hogy csak 19-ig van a kos, viszont amit ról írtak az sztem igaz.
,, A kimondott vágyak, édes álmot ölnek! "
Szerk: Jumino 2008-01-26 11:11:36
beküldve: 2008-01-26 09:23:56
(#300) Ez a horoszkóp-dolog csak egy hülyeség, tehát ne vegyétek komolyan. Egyébként nekem sem jönnek be az ajánlott dologok, én és a Blue Gender + Digimon. De tényleg lehetne igazi horoszkóp is, mert azok sem szoktak bejönni.
A címlap most nem igazán tetszett, a poszter viszont jó, annak ellenére, hogy a Bleach nem lesz a kedvencem. Maga a cikk viszont sokkal jobban tetszett, mint az anime. Ez érdekes.
A címlap most nem igazán tetszett, a poszter viszont jó, annak ellenére, hogy a Bleach nem lesz a kedvencem. Maga a cikk viszont sokkal jobban tetszett, mint az anime. Ez érdekes.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-01-26 08:23:17
(#299) Nekem is a horoszkópom mindig mást ír mint kéne...
Ja,és szorítsatok,ma megyek felvételizni,jajj...
Ja,és szorítsatok,ma megyek felvételizni,jajj...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
nkem a horoszkóppban található képlet tetszett...........
Én abból semmit sem értettem, de az én manga/anime ajánlómban nem találtam kedvemre valót. A csillagok rosszul mutatták.
beküldve: 2008-01-25 21:39:35
(#297) nkem a horoszkóppban található képlet tetszett...........
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Meghozta a postás, holnap (vizsga után) elolvasom
Sok szerencsét a vizsgádhoz. drukk,drukk
Ez bejött Szerencsém volt
Amúgy tetszik az új Mondo, bár határozottan az volt az érzésem, hogy kevesebb olvasni valót találtam benne, mint eddig... talán mert nem volt gós cikk
Meghozta a postás, holnap (vizsga után) elolvasom
Sok szerencsét a vizsgádhoz. drukk,drukk
beküldve: 2008-01-17 19:20:15
(#294) Meghozta a postás, holnap (vizsga után) elolvasom
beküldve: 2008-01-17 17:48:15
(#293) Megvettem az újságárusnál a Mondo-t. Nagyon jó lett. Ha valakinek kell a nyertesek listája vagy a horoszkópja, azt felírom. Én eddig semmit nem nyertem, és most is búslakodhattam.
Azóta már rájöttem. Nagyon beleéltem magam. Még 24 óra várakozás, vagy több. Talán kibírom.................., de lehet, hogy nem.
Miért CSAK holnap? Mééért? Már én is annyira beleéltem magam...
Egyébként nagyon jónak tűnik... hmmm...Gackt...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD