Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
Igen, Hanon tényleg kezd változni. Jó irányban, csak ne változtass irányt.
Ui.:Addiktgyanús
Rikukám... hát már te is???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-10 13:09:00
(#350) akk. tök jól jártál én mindig játszok de kb nem érdekel h nyerek-e vagy sem ..bár..régebben mikor vmi ilyesmi kezdtem mindig nyertem..biztos elveszett a varázs..de így utólag is gratula!!!
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-02-10 12:47:50
(#348) mér mivé alakult át menet közben?????
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Ezt a mázlit. Miket nyertél?
Még valamelyik korai nyereményjátékon egy Oldboy dvd-t,, legutóbb pedig egy Tekkonkinkreet-es Kuro figurát. (Bár ennek eléggé kalandos története van, végül nem figura lett belőle, de nagyon jól jött ki a dolog.)
beküldve: 2008-02-10 12:23:33
(#346) Hanon
[ Megszállott ]Édesem
jézus ne írj ilyeneket mert elpirulok("édesem..á...&q uot;)
[ Megszállott ]Édesem
jézus ne írj ilyeneket mert elpirulok("édesem..á...&q uot;)
beküldve: 2008-02-10 11:34:43
(#345) Édesem, eddig is ilyen voltam, csak ha felbosszantanak nem bírok magammal Ave.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-02-10 10:14:58
(#344) Igen, Hanon tényleg kezd változni. Jó irányban, csak ne változtass irányt.
Ui.:Addiktgyanús
Ijj...az "elborultat" én pozitív jelzőnek szántam, elvégre a nipponok is is azok. A nomrálisakban nincs semmi érdekes.
mondták már h változtál ..pozitív értelemben..de komolyan és örülök h pozitív értelemben értetted..
Valaki volt már olyan szerencsés, hogy nyert a giveaway-jel? Netalántán kétszer? Csak hogy tudjam, csak én nem nyertem még semmit, vagy vannak bajtársaim is.
Beletrafáltál, én már kétszer nyertem.
Ezt a mázlit. Miket nyertél?
Ijj...az "elborultat" én pozitív jelzőnek szántam, elvégre a nipponok is is azok. A nomrálisakban nincs semmi érdekes.
beküldve: 2008-02-09 21:23:23
(#340) hanon ha megkérhetlek én francia fan vok szoal ne nevezdd őket elborultak légyszi lehet h tényleg nem 100asok de akk sem köcce....valamint én örülnék ha mo. oan szinten állna a mangákkal anime-kel kapcsolatban mint franciaország...
Szerk: PICILÁNY 2008-02-09 21:25:08
Akkor most meg kell tanulni franciául?
Most mé', én csak közöltem a tényeket, hogy az az össze-vissza csodált USA ebben a témában hátrébb szorul egy nyugat-európai ország jóvoltából
A franciák elég elborultak ehhez az egészhez. A filmjeiken (főlegh a vígjátékaikon, RRRrrrr rules xD) látszik meg igazán x)
Valaki volt már olyan szerencsés, hogy nyert a giveaway-jel? Netalántán kétszer? Csak hogy tudjam, csak én nem nyertem még semmit, vagy vannak bajtársaim is.
Énvok a legszerencsésebb..egyszer se nyertem még
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Beletrafáltál, én már kétszer nyertem.