Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
A TH nem német? Mert ha, akkor miért szerepelne a Mondóban?
A komolyabb témákkal én is egyetértek, a lincseléstől meg nem félek
De igen, német... és most kapaszkodjatok meg: BE AKARNAK TÖRNI A JAPÁN PIACRA!!!
nincs csak hallottam...
mind1, amit közölni akartam, az mindössze az, hogy (elnézést, ha valaki szereti), de a "Tokió Hotel" megváltoztathatná a nevét "Peking Camping"- re és akkor máris nem lenne olyan nagy a baj... És lehet akkor Kínába akarnának berobbanni...
Mellesleg egy osztrák újságban volt egyszer egy cikk az animésekről, elég sok mindent írtak, de azt is, hogy a Tokio Hotelnek a frontemberének... Bill,....nek a style-ja az a Visual Kei-ről akart mintázódva lenni, vagy valami hasonló...Lehet csak azért írták oda 1 mondatba, hogy felkeltse a német tizenévesek érdeklődését... Szépen ki van emelve
...
De igen, német... és most kapaszkodjatok meg: BE AKARNAK TÖRNI A JAPÁN PIACRA!!!
alister: isteni az aláírásod. XD
Tudod Zsolti én még a mondora irni se merek pont ezek miat,mert mi lenne ha én mondjuk felvetném azt,hogy ugyan már ha nem lenne nagy gond,akkor majd valamelyik számban irhatnátok azért a komolyabb japán előadókrol,műfajokrol (a nem éppen divatban lévőkröl)(Rock,Hip Hop,Jazz,Soul stb...) Akkor ezek a fiatal lánykák szerintem elküldenének egy melegebb éghajlatra.
Vagy animeconon meglincselnének... Mondjuk én sem ennek, sem a komolyabb műfajoknak ellenzője nem vagyok, kéne mindkettő.
az biztos..csak ne próbáldd megcsinálni..förtelem némelyik (ezt 2-3 bejegyzéssel ez előtt kitárgyaltam)
Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni
az biztos..csak ne próbáldd megcsinálni..förtelem némelyik (ezt 2-3 bejegyzéssel ez előtt kitárgyaltam)
Én is így vagyok vele Tspawn,hogy most azok fiúk e vagy lányok .Amúgy a kajás cikket még én se olvastam el de nagyon szemezgetek vele
Már én se nagyon merem rávágni hirtelen egy ilyen tingli-tangli zenekara,hogy milyen .Lehet,hogy nem is erröl a bolygórol valók?
Amikor megvettem az újságot és láttam a posztert, fel is néztem a mondomangazin fórumára, és megkérdeztem a szakavatott rajongó-lányokat. Hát, eléggé le lettem hurrogva. (Pedig csak annyi volt a kérdésem, hogy ezek fiúk-é vagy lányok...)
Tudod Zsolti én még a mondora irni se merek pont ezek miat,mert mi lenne ha én mondjuk felvetném azt,hogy ugyan már ha nem lenne nagy gond,akkor majd valamelyik számban irhatnátok azért a komolyabb japán előadókrol,műfajokrol (a nem éppen divatban lévőkröl)(Rock,Hip Hop,Jazz,Soul stb...) Akkor ezek a fiatal lánykák szerintem elküldenének egy melegebb éghajlatra.
Én is így vagyok vele Tspawn,hogy most azok fiúk e vagy lányok .Amúgy a kajás cikket még én se olvastam el de nagyon szemezgetek vele
Már én se nagyon merem rávágni hirtelen egy ilyen tingli-tangli zenekara,hogy milyen .Lehet,hogy nem is erröl a bolygórol valók?
Amikor megvettem az újságot és láttam a posztert, fel is néztem a mondomangazin fórumára, és megkérdeztem a szakavatott rajongó-lányokat. Hát, eléggé le lettem hurrogva. (Pedig csak annyi volt a kérdésem, hogy ezek fiúk-é vagy lányok...)