• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
Oldalak: ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... <<>>
beküldve: 2008-02-19 15:34:46
(#381)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
én meg biztosan tom h TH közül senki nem halt meg ... *elsompolyog mert egyszer belehallgatott* és 100% h nem.. de riku hugija szereti majd megkérdezzük tőle.. és nkem vki válaszolna?? azok ugyi hímemberek a poszteren?!!!! ugyi??

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-02-19 15:20:22
(#380) Válasz フリツク オル シィ (#377) üzenetére
Berni
Berni
[ Addiktgyanús ]
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Csak Tokyo Hotelt ne.. ha már az eldönthetetlen nemű egyének kérdésénél járunk. XD <- Érzem, ezért én is kapni fogok.

A TH nem német? Mert ha, akkor miért szerepelne a Mondóban?

A komolyabb témákkal én is egyetértek, a lincseléstől meg nem félek

De igen, német... és most kapaszkodjatok meg: BE AKARNAK TÖRNI A JAPÁN PIACRA!!!
Hát ez elvileg lehetetlen, ha jól tudom! mert olyan pletykák járkálnak h vmeik meghalt közülük! de foggalmam
nincs csak hallottam...

Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-02-19 15:27:32
beküldve: 2008-02-19 15:13:36
(#379)
Trisa
Trisa
[ Addiktgyanús ]
Hát nem tudom... sokáig bambultam a képet, és vaciláltam,de aztán megfordítottam és nem vaciláltam...

mind1, amit közölni akartam, az mindössze az, hogy (elnézést, ha valaki szereti), de a "Tokió Hotel" megváltoztathatná a nevét "Peking Camping"- re és akkor máris nem lenne olyan nagy a baj... És lehet akkor Kínába akarnának berobbanni...

Mellesleg egy osztrák újságban volt egyszer egy cikk az animésekről, elég sok mindent írtak, de azt is, hogy a Tokio Hotelnek a frontemberének... Bill,....nek a style-ja az a Visual Kei-ről akart mintázódva lenni, vagy valami hasonló...Lehet csak azért írták oda 1 mondatba, hogy felkeltse a német tizenévesek érdeklődését... Szépen ki van emelve
...

"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2008-02-19 15:13:47
beküldve: 2008-02-19 15:04:30
(#378)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
megvettem.. lassan de biztosan.. jól tom h azok a poszteren mindd hímnemű egyedek??? ugyi!mell.sztem jól néznek ki..sőtt.. na de mind1.. a japán emberkéket tényleg nehezen lehet megkülönböztetni de ha jól kombinálsz rájöhetsz.. th japánban...bruhhaa*sátáni kacaj* nem hinném h menni fog nekik..

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-02-19 09:02:19
(#377) Válasz alister (#375) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Csak Tokyo Hotelt ne.. ha már az eldönthetetlen nemű egyének kérdésénél járunk. XD <- Érzem, ezért én is kapni fogok.

De igen, német... és most kapaszkodjatok meg: BE AKARNAK TÖRNI A JAPÁN PIACRA!!!

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-19 08:57:59
(#376)
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]
miért lincselnének meg? szerintem nem baj az sem ha nem csak jrock v jpop van az újságban hanem más is. attól függetlenül h imádom a jrock-ot.

alister: isteni az aláírásod. XD

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-02-19 08:13:32
(#375) Válasz Katsu (#374) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-02-17 20:56:44
(#374) Válasz Oza (#368) üzenetére
Katsu
Katsu
[ Gyalog ]

Tudod Zsolti én még a mondora irni se merek pont ezek miat,mert mi lenne ha én mondjuk felvetném azt,hogy ugyan már ha nem lenne nagy gond,akkor majd valamelyik számban irhatnátok azért a komolyabb japán előadókrol,műfajokrol (a nem éppen divatban lévőkröl)(Rock,Hip Hop,Jazz,Soul stb...) Akkor ezek a fiatal lánykák szerintem elküldenének egy melegebb éghajlatra.

Vagy animeconon meglincselnének... Mondjuk én sem ennek, sem a komolyabb műfajoknak ellenzője nem vagyok, kéne mindkettő.

flower-of-ice.deviantart.com
beküldve: 2008-02-17 18:32:10
(#373)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
ez gonosz volt..én tudok főzni de ezek rémesek... komolyan..

beküldve: 2008-02-17 18:31:04
(#372) Válasz PICILÁNY (#371) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
A kajás cikkek a legjobbak

az biztos..csak ne próbáldd megcsinálni..förtelem némelyik (ezt 2-3 bejegyzéssel ez előtt kitárgyaltam)

Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni

beküldve: 2008-02-17 18:29:42
(#371) Válasz alister (#370) üzenetére
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]

az biztos..csak ne próbáldd megcsinálni..förtelem némelyik (ezt 2-3 bejegyzéssel ez előtt kitárgyaltam)

beküldve: 2008-02-17 18:27:59
(#370)
alister
alister
[ True mangafan ]

beküldve: 2008-02-15 22:27:17
(#369) Válasz Oza (#368) üzenetére
Tspawn
Tspawn
[ Rászokóban ]
Az a poén hogy még festett hajjal is tök egyformák a japánok(sőt még néha a különböző neműek is)

beküldve: 2008-02-15 22:19:39
(#368) Válasz Zsolti (#367) üzenetére
Oza
Oza
[ Gyalog ]

Én is így vagyok vele Tspawn,hogy most azok fiúk e vagy lányok .Amúgy a kajás cikket még én se olvastam el de nagyon szemezgetek vele
Engem régen Májkül Dzsekszon bizonytalanított el, manapság a TH énekese óta nem bízom a megérzéseimben

Már én se nagyon merem rávágni hirtelen egy ilyen tingli-tangli zenekara,hogy milyen .Lehet,hogy nem is erröl a bolygórol valók?

Amikor megvettem az újságot és láttam a posztert, fel is néztem a mondomangazin fórumára, és megkérdeztem a szakavatott rajongó-lányokat. Hát, eléggé le lettem hurrogva. (Pedig csak annyi volt a kérdésem, hogy ezek fiúk-é vagy lányok...)

Tudod Zsolti én még a mondora irni se merek pont ezek miat,mert mi lenne ha én mondjuk felvetném azt,hogy ugyan már ha nem lenne nagy gond,akkor majd valamelyik számban irhatnátok azért a komolyabb japán előadókrol,műfajokrol (a nem éppen divatban lévőkröl)(Rock,Hip Hop,Jazz,Soul stb...) Akkor ezek a fiatal lánykák szerintem elküldenének egy melegebb éghajlatra.

王座
beküldve: 2008-02-15 22:07:24
(#367) Válasz Oza (#366) üzenetére
Zsolti
Zsolti
[ Megszállott ]

Én is így vagyok vele Tspawn,hogy most azok fiúk e vagy lányok .Amúgy a kajás cikket még én se olvastam el de nagyon szemezgetek vele
Engem régen Májkül Dzsekszon bizonytalanított el, manapság a TH énekese óta nem bízom a megérzéseimben

Már én se nagyon merem rávágni hirtelen egy ilyen tingli-tangli zenekara,hogy milyen .Lehet,hogy nem is erröl a bolygórol valók?

Amikor megvettem az újságot és láttam a posztert, fel is néztem a mondomangazin fórumára, és megkérdeztem a szakavatott rajongó-lányokat. Hát, eléggé le lettem hurrogva. (Pedig csak annyi volt a kérdésem, hogy ezek fiúk-é vagy lányok...)

Oldalak: ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... <<>>