Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
A "közvéleménykutatás&quo t; kicsit erős kifejezés arra a szavazásra (már ha ugyanarról beszélünk). Nem olyan komoly az, nem hinném, hogy bármi követekezménye lenne a magaznira nézve. Kicsit tiniszennylap-fílinges, az biztos.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-15 16:41:37
(#410) Kezd nem tetszeni a Mondo... A mondomagazin.hu-n futó közvéleménykutatást látva azt kell mondjam, egyre kevésbé szimpatikus irányba tart a mag... A közvélemény erősen formálja a tartalmat, és ez a fajta közízlés nem nagyon van ínyemre, sajnos.
beküldve: 2008-03-15 15:48:16
(#409) ami igaz az igaz .. a címlap tény jó volt de a tölteléket máskor turbózzák fel .. eddig bírtam a mondot de ha ez lesz tovább én .. én nem akarok másik lapot venni
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Akkor előre is: おたんじょうび おめでとう
Köszönöm.
Tény, ami tény, a márciusi MONDO-nál volt már jobb is. H&C cikk az tetszett, F-zero (helykitöltés), Blue Gender nem a kedvencem. De voltak benne most is érdekes cikkek, csak jóval kevesebb, mint a többi számban. A címlap az most is tetszett.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-03-15 15:41:07
(#407) nekem ez a mondo nem tetszett.. de komolyan.. bocsi mindenkinek akinek igen.. de én nem tom..hát 3 napja megvan és csak átlapoztam meg a bábukat elolvastam.. de ennyi.. még az aamondot sem olvastam el mikor megláttam h még mindig dúl a háború,...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-15 15:35:41
(#406) A poszter sztem is szupiiii! Főleg a FFantasy-s fele tetszik nagyon!!!
Ja meg a figurás részlegben, sztem tök szépeket sikerült választani!
Az újság többi része...'feldolgozás' alatt áll...
Ja meg a figurás részlegben, sztem tök szépeket sikerült választani!
Az újság többi része...'feldolgozás' alatt áll...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-03-13 21:16:35
(#405) Ma vette meg anyukám a márciusi Mondo-t, aztán kifizettem neki. Hamar át is lapoztam. Jobbnak láttam előtte kiszedni az alsó kapcsot, mert azt csak a lehelet tartotta az újsághoz. Első dolgom volt, hogy megnézzem, nyertem-e valamit. Ismét nem nyertem, és most egy darabig nem is lesz lehetőségem nyerni. Ekkora pechet! A magazin jónak ígérkezik, bár az F-Zeros rovat lendít egy nagyot lefele a színvonalon. A poszter viszont nagyon jó.
Pont szülinapomon jelenik meg. Húú...
Akkor előre is: おたんじょうび おめでとう
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-08 18:09:08
(#403) Pont szülinapomon jelenik meg. Húú...
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
**** Nem a Mondoról beszélsz, kiszedtem, hogy ne zavarjon meg senkit - Csaba ****
Bocsánatot kérek... utánanéztem... addig jól írtam, hogy márc. 12-én jelenik meg... a többi info az AS-re vonatkozik... mégegyszer elnézést...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-06 15:11:36
(#401) Tudja vki hogy a februári mondóban kik a nyertesek?
Jah és még azt hogy a MONDO szerkesztőinek hogyan és hol tudok írni?
Jah és még azt hogy a MONDO szerkesztőinek hogyan és hol tudok írni?
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-03-06 09:15:57
(#400) **** Nem a Mondoról beszélsz, kiszedtem, hogy ne zavarjon meg senkit - Csaba ****
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: Csaba 2008-03-06 10:57:13
beküldve: 2008-03-01 13:10:43
(#399) Egyenlőre még a Mondo honlapján sincs fenn a megjelenési dátum.
Nos, engem a Mondos zenei rovatok hidegen hagynak, valószínűleg a témában való járatlanságom az oka, azon kívül meg minden érdekel valamilyen szinten az újságban. De a zenei rovat is elég népszerű, elég csak a Mondo-fórumot olvasgatni, sőt néhányan már folyamatos zenei posztereket szeretnének.
Nos, engem a Mondos zenei rovatok hidegen hagynak, valószínűleg a témában való járatlanságom az oka, azon kívül meg minden érdekel valamilyen szinten az újságban. De a zenei rovat is elég népszerű, elég csak a Mondo-fórumot olvasgatni, sőt néhányan már folyamatos zenei posztereket szeretnének.
beküldve: 2008-03-01 08:14:34
(#398) Valaki tudna pontos megjelenési dátumot ondani a márciusi Mondo-ról? Ha igen, akkor legyen szíves, mondjon.
Na jah, a legutóbbi posztertől én is helyből léptem magamnak hátra 10 métert... a "rossz" felét nyitottam ugyanis ki.
Szeretem a Mondót, kár, hogy kb. csak az egyharmada érdekel igazán... én nem kaphatnám 233.- Ft-ért?
Szeretem a Mondót, kár, hogy kb. csak az egyharmada érdekel igazán... én nem kaphatnám 233.- Ft-ért?
Engem is inkább az egyharmada érdekel.Én ezzel a 700Ft-vel is meg vagyok elégedve,de akkor cserébe mellőzék már ezeket a ratyiságokat és azért vegyék figyelembe az igényesebb olvasóakt is.
王座