Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
beküldve: 2008-04-12 10:42:50
(#456) Mi az, hogy kevesebbet? Hát ti nem vagytok igazi Mondo-olvasók? Én az összes betűt el szoktam olvasni. Eddig egy ciket nem olvastam el a 11 magazinból. Az is valami zenei nem is tudom mi volt. Azokat nem szeretem annyira,de a többi zenéset mégis végigolvastam.
Nem akarlak elkeseríteni, de én kevesebbet olvastam el, ill. fogok elolvasni belőle, mint a márciusiból.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-04-12 10:34:23
(#454) Ha még a márciuisinál is alacsonyabb a szanvonala, akkor a Mondo tényleg hanyatlani kezdett, pedig elég ívesen mnet felfelé szeptembertől becemberig, aztén visszaesett egy csöppet, de most................
beküldve: 2008-04-12 01:38:20
(#453) Az elejét már átfutottam, de ez a szám kevésbé tűnik érdekesnek, mint az eddigiek...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-04-11 21:06:38
(#452) 3.Nem csak felesleges hanem roppant idegesítö is. Kéne 1 szmájli korlátozás...msn en is van.
Hamár mindenki leírja hogy hány mondoja van... nekem csak 4 van...
Hamár mindenki leírja hogy hány mondoja van... nekem csak 4 van...
Szerk: Caramon 2008-04-11 21:08:00
hmm...... nekem mind meg van
Ezzel tudod mit juttattál eszembe? Két dolgot is. 1: nekem is megvan az összes száma az áprilisin kívül. 2: azt hiszem már többen is írták, hogy felesleges ennyi szmájli.
beküldve: 2008-04-11 10:53:02
(#450) Ma reggel vettem ki a postaládából, zh-ra sietve. Ha befejeztem a novelláskötetet, amit olvasok (Köderdő), kibontom és neki látok.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-04-10 19:05:31
(#449) beküldve: 2008-04-10 18:57:57
(#448) Én majd csak a SakuraCon-on fogom megvenni az áprilisi számot.
off: Rajzórán ez a feladatunk: egy keményerbb lapot hajtsunk végre, majd csináljunk belőle miniújságot. hasábosan szerkesszétek meg, a szöveget ki kell vonalkázni, sak a címet kell leírni, de képeket kell belerajzolni, vagy ragasztani. Itthon is elkészíthetjük. Az enyém címe egyértelműen: Japán. A kérdés, honnan szerzek képeket? Találtam már néhányat. megkérdezem anyukámat: Honnan szedhetnék képeket? Vágj ki a Mondo-ból! Nah persze, inkább kapok rossz jegyet (pedig eddig csak 5-ösöm van), minthogy kivagdaljak képeket a Mondo-ból.
off: Rajzórán ez a feladatunk: egy keményerbb lapot hajtsunk végre, majd csináljunk belőle miniújságot. hasábosan szerkesszétek meg, a szöveget ki kell vonalkázni, sak a címet kell leírni, de képeket kell belerajzolni, vagy ragasztani. Itthon is elkészíthetjük. Az enyém címe egyértelműen: Japán. A kérdés, honnan szerzek képeket? Találtam már néhányat. megkérdezem anyukámat: Honnan szedhetnék képeket? Vágj ki a Mondo-ból! Nah persze, inkább kapok rossz jegyet (pedig eddig csak 5-ösöm van), minthogy kivagdaljak képeket a Mondo-ból.
beküldve: 2008-04-09 20:28:00
(#447) Egyik kedvenc újságom A Sámán királyos címlap sztem is ari
Illaberek nádakerek, családonként negyven gyerek.
Sámán királyos, kék színű címlap :) Ari
Egyébként, ahogy ki tudtam hámozni a betűket rajt, lesz YuYu Hakusho-s írás is benne.
Egyébként, ahogy ki tudtam hámozni a betűket rajt, lesz YuYu Hakusho-s írás is benne.
De jó lesz benne akor YuYu Hakusho is.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-04-06 06:49:42
(#445) Helyesen silabizáltad ki a betűket. Valóban lesz benne a Yu Yu Hakushóról, a Vadmacska Kommandóról, és megint valamilyen visual kei-es iromány. Amúgy a márciusival kapcsolatban: nagyon szépen ívelt felfelé a Mondo karrieje becemberig. Utána mutatkoztak kisebb süllyedések, de a márciusiban nem voltak olyan igazi, jó dolgok, csak néhány. Mellesleg 1 jkult-os cikk volt benne, és 1 community-s.
beküldve: 2008-04-05 16:26:23
(#444) Sámán királyos, kék színű címlap :) Ari
Az áprilisi Mondo címlapján a Sámán király lesz. Azt, hogy mikor jelenik meg, és hogy mi a részletes tartalma, nem tudom sajna.
Azt még én sem tudom.De kiváncsi vagyok, hogy mit tud írni a Sámán királyról.XD
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Szerk: Echiko 2008-04-05 13:36:03
Yay! ^.^ *feltódulnak régiszép, egésznap Sámán Király magyar introt énekelgetős idők emlékei* Egh, milyen komoly fan voltam akkor x)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!