Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
beküldve: 2008-05-01 08:30:24
(#486) beküldve: 2008-05-01 07:17:44
(#485) A várva várt válasz: NEM. Ilyesmiről szerintem egyikünk sem tud. Ha lenne valami ilyesmi, akkor nyilván az Akciók résznél kellene keresni, ott pedig webboltnyitás óta semmi sincs.
beküldve: 2008-04-30 22:37:14
(#484) Sziasztok!
Én azt szeretném kérdezni, hogyha valaki 7 vagy 8 Mondo magazint szeretne egyszerre megrendelni akkor kap valami kedvezményt (A postai költség leszámításán kivül)
Én azt szeretném kérdezni, hogyha valaki 7 vagy 8 Mondo magazint szeretne egyszerre megrendelni akkor kap valami kedvezményt (A postai költség leszámításán kivül)
http://fullmetal_alchemist.mlap.hu
beküldve: 2008-04-14 20:27:35
(#483) Ma beszereztem egy áprilisi Mondo-t végre. De nem az említett újságárusnál (már elfogyott ). Nem egy világrengető szám, de nem néz ki annyira rossznak. Mondjuk többet írhattak volna a Yu Yu Hakusho-ról. A Fullmetal Alchemist-et meg hanyagolni kéne. Egy dologról 1, max. 2 írás bőven elég (de Death Note-ról olvasnék jó sok mindent), nem kell őket a világvégéig isteníteni (mint pl. a Jigoku Shoujo-t ).
beküldve: 2008-04-14 07:18:49
(#482) Tegnap voltunk Veszprémben, a könyvesbolt (az Interspar mellett) már bezárt, mire odaértem, pedig ott azt hiszem, vannak magazinok. Majd ma iskola után elmegyek az újságárushoz, és megnézem.
beküldve: 2008-04-13 21:11:59
(#481) A 2oldalnyi (poén)Bleach nekem eszméletlenül tetszett
=DDDDD
Főleg ami alatt Gin képe volt, és a versike az elején xD
EDIT: az alább szóban forgó 2cikket még nem olvastam, így véleményt még nem írok..
=DDDDD
Főleg ami alatt Gin képe volt, és a versike az elején xD
EDIT: az alább szóban forgó 2cikket még nem olvastam, így véleményt még nem írok..
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-04-13 21:16:51
Valahol mindig rettentően tudtam sajnélni azokat akik nem értik a viccet és nincs humorérzékük. Komolyan. A "ne tanuljunk japánul" az egyik legjobb írás amit ilyenről eddig olvastam, a japánszakos öcsém is szétröhögte magát rajta...
ahogy lejjebb is írtam már, nem olvastam el ezeket a cikkeket. a pompom ránézésre is gyötrelem volt, míg a másik (amit ráadásul nem is én szúrtam ki hanem egy srác a cím miatt) elbátortalanított attól h bármelyikbe is beleolvassak! én simán átlapoztam ezeket...
ja és amit a srác szúrt ki azt még el is kezdtem olvasni h "ez most komoly?". aztán kb 5 sorig jutottam el és be is fejeztem. vhogy azt a cikket (a három közül) nem tudtam nagyra értékelni...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2008-04-13 21:10:29
beküldve: 2008-04-13 21:02:12
(#479) Valahol mindig rettentően tudtam sajnélni azokat akik nem értik a viccet és nincs humorérzékük. Komolyan. A "ne tanuljunk japánul" az egyik legjobb írás amit ilyenről eddig olvastam, a japánszakos öcsém is szétröhögte magát rajta...
Ezer dologról tudnak írni a szerzők, de: április... does that ring a bell?
ezért is írtam zárójelbe h "bár kétlem" hogy nem tudnának miről írni. ami elsőre viszont nem esett le amikor olvastam h ez csak azért van mert április. azóta már felfogtam, de ennek ellenére sem tetszett...
ja és nem tudok angolul. ^^" németet tanultam, de azt inkább hanyagolnám.
Szerk: vadooc 2008-04-13 20:16:58
csak az a gáz h egy 700ft-os magazinba ne tegyenek be 6-7 oldalnyi viccet! akkor már inkább adtak volna plusz egy posztert, ha nincs semmi téma amiről írni tudnának (bár ezt kétlem). és a haverok között tényleg lehet poénkodni, de szerintem ez a magazin nem a haverságról szól!!
Ezer dologról tudnak írni a szerzők, de: április... does that ring a bell?
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Azt meg ne gondolja senki komolyan, hogy egy japán kultúrával is foglalkozó újság le akar beszélni róla. Szóval nem kell megsértődni szerintem.
szerintem mindenkinek egyértelmű volt aki olvasta (és még nekem is, aki nem olvasta) h ez csak vicc. csak az a gáz h egy 700ft-os magazinba ne tegyenek be 6-7 oldalnyi viccet! akkor már inkább adtak volna plusz egy posztert, ha nincs semmi téma amiről írni tudnának (bár ezt kétlem). és a haverok között tényleg lehet poénkodni, de szerintem ez a magazin nem a haverságról szól!!
beküldve: 2008-04-13 17:31:50
(#475) Nekem tetszett a ne tanulj japánul cikk! Ha vicc, ha nem, azért néhány elgondolkozhatnak. Gondolok itt elsősorban azokra, akik három szó ismeretében már rögtön japánnyelv-professzoroknak hiszik magukat. "Waaah, waaah, értettem egy japán szót a Bleach-ből, tudok japánul!"
Azt meg ne gondolja senki komolyan, hogy egy japán kultúrával is foglalkozó újság le akar beszélni róla. Szóval nem kell megsértődni szerintem.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-04-13 17:33:49
beküldve: 2008-04-13 14:39:51
(#474) Mi volt pontosan ez a pomponos dolog? Csak mert én nem vettem meg az újságot...
Nem az az igazi fájdalom, amelytől könnyes lesz a szem, hanem, amit egy életen át könnyezve hordozunk csendesen.
hát nekem semmi hiba nem volt az újságban, azt a néhány baromságot leszámítva ami nem véletlenül került bele. (pompom, ne tanulj japánul, új vk együttes...) de ahogy olvasom a hsz-eket csak nekem nem tetszenek ezek. hát evvan.
Nem, csatlakozom.
Lehet ezzel be is fejeztem a Mondo vásárlást.
Mondjuk a rajzos rovat nálam egy nagy pozítivum, meg a Hellsing manga melléklet is nagyon tetszett... de pl. a fent említettektől meg dobtam egy hátast. (Főleg a japános cikk nem jött be, ha vicc, ha nem.)
Jó, nem tetszhet minden mindenkinek...ez van.
Nagy gratula a poszter készítőjének, Miyankonak!!! Iszonyatosan szép lett!!!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-04-13 11:06:18
(#472)