Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
(A fanfic-eket pedig gyűlölöm nagyon... Általában tizenhárom éves lányok idióta álmodozásai bisikről meg sotákról... Kösz, nem...)
Nyaaa~ inkább csak bishik meg elbélázott chibik.
Aszondja Hellsing reload. Az mit takar? Csak a mangáról cikk, végre képekkel, vagy szó van az animált verzió(k)ról is?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-05-17 13:16:46
(#500) Nekem a Mondo újságból a hírdetés tetszik (pl:mikor mi megy az animaxon(tévéből szedtem ) aztán meg a poszter is jó na meg a rajzok azok kiválóak nekem bejön az újság
"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,
beküldve: 2008-05-17 12:38:10
(#499) az lehet de a hhpay (még nem olvastam el)legjobb tudomásom szerint a Jpop bandától szól nem a meséről.meg azt is mondták hogy lesznek visszatérő animék amelyekhez hozzáfűznekk valamit esetleg(az fma-ról is 3 külön lapba lehetett olvasni)azt nem mondom hogy az újság szent és sérthetetlen meg ha nem tetszik nem kell megvenni csak azt hogy ha megvettél egy olyan számot ami egy kicsit "rosszabbra"sikerült( ízlések és pofonok)nem kell lemondani rögtön a magazinról (nekem az áprilisi lett egy kicsit gyenguszka).ez az én véleményem és ne vegye senki magára mert ezt általánosságra értem hisz mindennek adni kell egy esélyt
Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
a transformers a 3-ik MONDO-ban volt és azóta SOKAT javult,szerintem érdemes megvenni
Tény, hogy azóta jobb a magazin, de mindegyik számban található helykitöltésnek berakott hülyeség (ebből pl.: Hi Hi Puffy Ami Yumi, vagy már megint a Blood+) .
Az automatás és a Con-os cikkben meg alig van szöveg, csak egy halom kép.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-05-17 07:50:01
transformers négy oldalon át, megjelent mangákból előnézeti képek hat oldalon meg ilyenek...
Mér lenne hülyeség? Csak mert az egész Transformers univerzum egy franchise volt hogy eladják a japánban készült takara játékokat? :]
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-05-16 20:19:09
(#496) a transformers a 3-ik MONDO-ban volt és azóta SOKAT javult,szerintem érdemes megvenni
Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
Nem rossz az AS sem, még tavaly vettem egyet, a tartalom úgy ahogy rendben volt, de a helyesírási hibák, a nagyon rossz minőségű pixeles képek, és úgy összességében a fanzin-jelleg elvette a kedvem. Mára már lehet, hogy teljesen megváltozott a magazin, de mindegy... Egyelőre maradok a Mondónál.
(A fanfic-eket pedig gyűlölöm nagyon... Általában tizenhárom éves lányok idióta álmodozásai bisikről meg sotákról... Kösz, nem...)
Jah. De helyesírási hiba nincs sok, rossz minőségű pixeles képet nemigen láttam/nem zavart, a fanficek pedig tényleg feleslegesek, de nagyon! Viszont jó és sok infó van róla japánról is, jók az ismertetők. Én kedvemet mondótól az vette el, hogy szokott bennelenni néhány egyáltalán nem oda illő dolog, mint transformers négy oldalon át, megjelent mangákból előnézeti képek hat oldalon meg ilyenek...
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Nem 15-én jelenik meg?
De igen, bocsi, rosszul tudtam. Ma jelenne meg elvileg, de a Mondo oldalán a Nyomdában van kiírva, tehát csúszik a megjelenés.
most megjelent dátumra pontosan 15-én láttam az újságosnál de nem vettem meg mert nekem kézhez jön(igaz egy nappal később de ITTVAN végre).szerintem jó lett az új dizi. meg a tartalom is, csak így tovább
Szerk: stefyy 2008-05-16 19:39:09
beküldve: 2008-05-16 17:55:45
(#493) Nekm máris van májusi Mondo-m, bár nyilván sokatok így van ezzel. Nem igazán tetszik ez az új design, de nincs mit tenni. Jobbank ígérkezik, mint a legutolsó.
Nem 15-én jelenik meg?
De igen, bocsi, rosszul tudtam. Ma jelenne meg elvileg, de a Mondo oldalán a Nyomdában van kiírva, tehát csúszik a megjelenés.
Nem rossz az AS sem, még tavaly vettem egyet, a tartalom úgy ahogy rendben volt, de a helyesírási hibák, a nagyon rossz minőségű pixeles képek, és úgy összességében a fanzin-jelleg elvette a kedvem. Mára már lehet, hogy teljesen megváltozott a magazin, de mindegy... Egyelőre maradok a Mondónál.
S akkor mi van...? Én mondjuk a novellán vagyok kiakadva. Bár... Ki tudja, lehet hogy jó lesz.
Egy-két oldal nem oszt, nem szoroz.
Ja, de engem mondjuk Animestars-ban is idegesít a 2 ldalt elfoglaló, gügye fanfic... Meg az is hogy fanartok bélyeg méretűek, és béleg méretű hely van közöttük, tök fölöslegesen. én nem mondozok, AS nekem jobban bejön... beleolvastam mindkettőbe, nekem AS több, jobban. Míg mondo televolt három oldalnyi transformerssel, addig as televolt három oldalnyi kult animefilmelemzéssel. de ez csak egy vélemény..
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-05-11 10:10:15
(#489) S akkor mi van...? Én mondjuk a novellán vagyok kiakadva. Bár... Ki tudja, lehet hogy jó lesz.
beküldve: 2008-05-11 08:56:25
(#487) Májusi Mondo magazin megjelenés 12-én.
Most nézem a röviden a tartalmát. Mi lesz benne? Hi Hi Puffy Ami Yumi. Oda is van írva, hogy nem anime, de vicces.
Most nézem a röviden a tartalmát. Mi lesz benne? Hi Hi Puffy Ami Yumi. Oda is van írva, hogy nem anime, de vicces.