Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
Ömm, egy kérdés. A címlapon, direkt írták kis t-val a a t-t a Death-ben? Mármint, így van a képen: DEAtH NOTE.
Na, mindegy, lehet direkt írták így ^^
Neee, ááááh, úristen, kikapcsolt a caps lock arra a betűre! Jaj! Hogy nem vette senki észre?!!?
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Death Noteból ízelítő lesz, mint ahogy a Hellsingből volt?
Tuti
Éljenek a tartalmas, bőbeszédű posztok
Akkor a mostani tuti vétel lesz nekem. Ja meg az első MONDO-m
beküldve: 2008-06-08 11:22:11
(#514) Ha jók lesznek a cikkek (és hát, miért ne lennének jók?), akkor minden bizonnyal ez lesz a kedvenc eddigi MONDO-m :)
Amúgy csak a poszterrel lesz bajom... Egyik oldalán sem olyan van, ami túlzottan kedvelek, de nem baj, majd nem rakom fel a falra ^^
Ömm, egy kérdés. A címlapon, direkt írták kis t-val a a t-t a Death-ben? Mármint, így van a képen: DEAtH NOTE.
Amúgy csak a poszterrel lesz bajom... Egyik oldalán sem olyan van, ami túlzottan kedvelek, de nem baj, majd nem rakom fel a falra ^^
Tuti
Éljenek a tartalmas, bőbeszédű posztok
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Mondo honlapján már én is néztem. Én is nagyon várom már, ez a Death Note manga, a Honey and Clover 2. évad, a fókuszban: Korea dolog érdekesnek tűnik. Szerencsére nem kell sokat vacilálnom, hogy melyik poszteremet vegyem le, hogy ezt felrakjam. Egyiket sem, mert ezt sem fogom kirakni.
Mondo honlapján már én is néztem. Én is nagyon várom már, ez a Death Note manga, a Honey and Clover 2. évad, a fókuszban: Korea dolog érdekesnek tűnik. Szerencsére nem kell sokat vacilálnom, hogy melyik poszteremet vegyem le, hogy ezt felrakjam. Egyiket sem, mert ezt sem fogom kirakni.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-06-08 10:15:21
Várom, bár 5 napja vettem meg az előző számot és még be sem néztem nagyon. Ezt még megveszem, utána meg házhozjön fél évig!
Munszu a címlapon? De jó ... (Bár egy Munsz&Vonszul páros még jobban mutatna x))
beküldve: 2008-06-06 13:16:59
(#508) A következő MONDO június 11-re várható(senki ne vegye kézpénznek)
Címlapon:Árnybíró /Munszu(ha jól tudom, bár nem ismerem a mangát)/
Tartalombó egy kicsi:
-Death note manga
-Digimon 1-2 évad
-Tsubasa kapitány
-Honey & Clover 2. évad
-Árnybíró
-Pucca XD
-Az eső gyermekei
Fókuszban:Korea
Plusz: Újra lessz zipang, otakuszótár, és matyó mangalány
Poszteren: Versailles/Digimon
Én már várom! És ti?
Címlapon:Árnybíró /Munszu(ha jól tudom, bár nem ismerem a mangát)/
Tartalombó egy kicsi:
-Death note manga
-Digimon 1-2 évad
-Tsubasa kapitány
-Honey & Clover 2. évad
-Árnybíró
-Pucca XD
-Az eső gyermekei
Fókuszban:Korea
Plusz: Újra lessz zipang, otakuszótár, és matyó mangalány
Poszteren: Versailles/Digimon
Én már várom! És ti?
Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
Szerk: stefyy 2008-06-06 13:18:37
beküldve: 2008-05-28 10:45:32
(#507) Én csak azon nézek még mindíg, h 2. Inu Movie a címlapon
Lassan a 4. jön ki =)
Na mindegy, tetszik az új kinézet.
Lassan a 4. jön ki =)
Na mindegy, tetszik az új kinézet.
MIANEVED?!
Ahogy az újságokat összevetem egymással, látni rajta hogy egyre jobban fejlődik, és ennek nagyon örülök :)
Tudja a kánya...
Én ebben a számban elég kevés engem lekötő cikket találtam, bár az hatalmas piros pont, hogy írtak ifjúkorom nagy kedvencéről (majdnem minden nyáron elolvastam egyszer) a Vízparti történetről.
beküldve: 2008-05-25 12:11:47
(#505) Nagyon szeretem a Mondo-t, eddig az összes szám megvan :) És ezzel a májusi résszel pont 1 éves Ahogy az újságokat összevetem egymással, látni rajta hogy egyre jobban fejlődik, és ennek nagyon örülök :)
"Az emberekből általában nem az erő hiányzik, hanem az akarat."
beküldve: 2008-05-18 01:10:42
(#504) Pénteken megjött az új MONDO, de még nem tudtam elolvasni... Na majd ma!
figyi egy kérdés.
rendeltem 4 Mondót és hol tudom megnézni hogy mikor hozzák ki????
ha jól tudom az nincs kiírva hogy mikor küldik de ha bemész a webboltba és ott a régi rendelés fülre mész a státusznál ki kell írva lenni annak hogy feldolgozás alatt vagy postázva(remélem segítettem valamennyit bár én sem vagyok szakértő)ha pedig nem vagy otthon amikor kihozzák hagynak egy cetlit amivel elugrassz a postára és odaadják(ezt azért írom mert ha ott a cetli akkor el vanküldve )
Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
beküldve: 2008-05-17 21:38:50
(#502) figyi egy kérdés.
"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,
Szerk: Ichigo 2008-05-17 21:39:14