Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
beküldve: 2008-04-12 21:04:53
(#471) A mai Mondo-vásárlásomból nem lett semmi. 1.: nem is én mentem el érte. 2.: nem is volt az újságárusnál.
Ha nagyon zavar vagy gáz, akkor próbáld szétszedni és aztán újra összerakni. A nyomtatást valószínüleg nem szúrták el, csak az összefűzésnél a lapok sorrendjét.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Fumihiko 2008-04-12 19:15:01
Hát, az én MONDO-m is hibás volt... Felül néhány lapot nem vágtak el, tehát mintha összeragadt volna... Eltépni meg nem akarom, lehet hogy marad az olló, majd azzal elvágom :( T-T
Esetleg egy sniccerrel sebészi pontosságú vágást ejthetsz. Jobb lesz, mintha a nyomda csinálta volna.
Télen telelek; nyáron nyaralok
A "ne tanulj japánul"-t szó szerint kell érteni? Mert akkor ómájgád!!!
De most komolyan, az miről szól?
Konkrétan az az egyik áprilisi tréfa "elrejtve" a lapban. Mondjuk először nem értettem az egészet -amellett hogy jót röhögtem rajta-, de aztán a levrovatból kiderült, hogy van néhány "dezinformációs oldal április bolondjára való tekintettel" elhelyezve az ehavi számban. Mondjuk a PomuPomu sensei-től is dobtam egy hátast.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-04-12 18:39:41
(#467) A "ne tanulj japánul"-t szó szerint kell érteni? Mert akkor ómájgád!!!
beküldve: 2008-04-12 18:33:37
(#466) hát nekem semmi hiba nem volt az újságban, azt a néhány baromságot leszámítva ami nem véletlenül került bele. (pompom, ne tanulj japánul, új vk együttes...) de ahogy olvasom a hsz-eket csak nekem nem tetszenek ezek. hát evvan. szerintem értelmesebben is ki lehetne tölteni 5 oldalnyi helyet.... vagy csak nem kifogytatok a témából?? vagy lenne téma csak szerintetek ezek értelmesebbek?
ami viszont újdonság és tetszett az az egy oldalas képregény. XD az nálam jó pont!
bocsánat több mint 5 oldal...
ami viszont újdonság és tetszett az az egy oldalas képregény. XD az nálam jó pont!
bocsánat több mint 5 oldal...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2008-04-12 18:35:11
Hát, az én MONDO-m is hibás volt... Felül néhány lapot nem vágtak el, tehát mintha összeragadt volna... Eltépni meg nem akarom, lehet hogy marad az olló, majd azzal elvágom :( T-T
Esetleg egy sniccerrel sebészi pontosságú vágást ejthetsz. Jobb lesz, mintha a nyomda csinálta volna.
beküldve: 2008-04-12 18:16:42
(#464) Hát, az én MONDO-m is hibás volt... Felül néhány lapot nem vágtak el, tehát mintha összeragadt volna... Eltépni meg nem akarom, lehet hogy marad az olló, majd azzal elvágom :( T-T
beküldve: 2008-04-12 17:34:42
(#463) YYH cikk nem kicsit volt elfogult szerintem. Minek kell egy átlagos shounen cuccot az egekig magasztalni nem létező egyediségét hangoztatva?
A SK-ról szivesebben olvastam volna egy hosszabb cikket.
TMM higeden hagy...
Karakterbemutató pedig jó lenne, hogy ha nem csak a FMA-ből lenne, remélem nem lesz azért ennyire előretolva ez a sorozat.
A SK-ról szivesebben olvastam volna egy hosszabb cikket.
TMM higeden hagy...
Karakterbemutató pedig jó lenne, hogy ha nem csak a FMA-ből lenne, remélem nem lesz azért ennyire előretolva ez a sorozat.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Mellesleg, én egy tök HIBÁS példányt fogtam ki
Néhány lapm nem ott van ahol kéne...
Az enyém is "el volt fűzve". Hál istennek meg lehetett oldani.
( kapcsokat kifeszeget, középső lapokat kivesz, a rossz helyen lévő oldalakat a kapcsoknál óvatosan kibök, majd beleereszt a kiálló "tüskékbe". kivett középső oldalakat helyére visszafűz, kapcsokat visszahajtogat, kész. )
Persze jobb lett volna ha már eleve jó , de ez még házilag orvosolható probléma. Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
"Közérdekű infó: a conon nem lesz áprilisi Mondo, mert az összeset lenyúlta a lapterjesztő.
Ilyen jelet eddig sohasem raktam ki, de most muszáj volt. Mit képzelnek? Az lesz, hogy hamarosan felveszem a hátizsákomat, letekerek az újságárushoz, aztán hazajövök egy Mondo-val. Ha van.
beküldve: 2008-04-12 10:49:57
(#460) Én is kiszoktam hagyni pár cikket néha, de rendszerint mindent elolvasok inkább..
MIANEVED?!
beküldve: 2008-04-12 10:49:02
(#459) Én már csak megszokásból veszem a lapot, illetve hogy képben legyek anime-ügyben... Mondjuk különösebb bajom nincsen a színvonallal, de tény, hogy nem én vagyok a magazin célközönsége.
beküldve: 2008-04-12 10:47:20
(#458) Az enyémmel szerencsére ilyen probléma nem volt, ilyen szempontból rendben van.
Riku: én csak azt olvasom el, ami érdekel. Ezek szerint nem vagyok igazi Mondo olvasó.
Riku: én csak azt olvasom el, ami érdekel. Ezek szerint nem vagyok igazi Mondo olvasó.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-04-12 10:43:59
(#457) "Közérdekű infó: a conon nem lesz áprilisi Mondo, mert az összeset lenyúlta a lapterjesztő. Aki conon akart venni, az inkább az újságosoknál vadássza le, vagy rendelje majd meg utólag a mangafan.hu/webshop-on."
MIANEVED?!