Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
beküldve: 2008-04-05 12:06:57
(#441) Az áprilisi Mondo címlapján a Sámán király lesz. Azt, hogy mikor jelenik meg, és hogy mi a részletes tartalma, nem tudom sajna.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-03-29 22:31:18
(#440) Kösz, hogy megvédtél L. Ha nem írtad volna, akkor majdnem teljesen ugyanazt írtam volna. Amúgy én is szeretem, mert nézem, de nem rajongok érte. Számomra ez az "1-szer, maximum 2-szer nézhető anime" kategóriába tartozik.
beküldve: 2008-03-29 19:06:09
(#439) Jaj, Enma Ai (vagy szólítsalak Jikogou Shoujo-nak???) ne vedd már ennyire magadra... ízlések és pofonok... te szereted, Riku meg nem...
Nem tetszhet mindenkinek minden egyformán... ő is leírta a véleményét, te is... 1-1 félidő, szünet...
Nem tetszhet mindenkinek minden egyformán... ő is leírta a véleményét, te is... 1-1 félidő, szünet...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Már régebben is feltűnt, hogy majdnem minden 3. Mondo-ban van Pokoli lány cikk. Minek azon annyit csámcsogni? Szerintem nem annyira jó anime, hogy ennyiszer le kellene írni róla majdnem ugyanazt.
hát nem értek veled egyet igen is nagyon jó anime.. és az már más h nem adták még le a másik sorozatot.. remélem lefogják.. és ha nem tudod ezt az animét értékelni tényleg csak sajnálni tudlak..
és én meg köszönöm... nagyon..ezt most lehet élvezni is fogom.. nem úgy mint a múlt havit.. köcce és cupp
Szívesen mások is
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-03-29 14:07:34
(#436) és én meg köszönöm... nagyon..ezt most lehet élvezni is fogom.. nem úgy mint a múlt havit.. köcce és cupp
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
ki informálna arról is h mi volt a márciusu mondoban?? csak jövőhéten kapom meg.. (miért felejtetted el apa.... )
A teljesség igénye nélkül:
Méz és lóhere ismertető, F-Zero, Blue Gender, Animátrix, Final Fantasy VII, cyberpunk ismertető, Cagliostro kastélya, Wolf's Rain, mangakás cikk, hírek külföldről, otaku szótár, 3gacu no Lion, Pom-poko (Ghibli), Jojo's Bizzare Andventure, Éjszakai vadász (film), razolós rovat, amondó, stb
beküldve: 2008-03-29 13:07:32
(#434) ki informálna arról is h mi volt a márciusu mondoban?? csak jövőhéten kapom meg.. (miért felejtetted el apa.... )
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-29 12:35:31
(#433) Már régebben is feltűnt, hogy majdnem minden 3. Mondo-ban van Pokoli lány cikk. Minek azon annyit csámcsogni? Szerintem nem annyira jó anime, hogy ennyiszer le kellene írni róla majdnem ugyanazt.
beküldve: 2008-03-21 20:08:24
(#432) Ma végeztem csak ki az új Mondo-t. Feltűnt egy hiba: Azt írták, hogy lesz majd Final Fantasy Xlll és Final Fantasy Xll Versus. Az egyik kép alá pedig a Final Fantasy Xlll Versus került.
Korrekt hatoldalas cikk van róla, (meg még poszter is), és nem lerágott csont, különböző érdekes szempontok szerint járják körül a témát.
(Egy furcsaságot viszont találtam: az adatlap szerint a film magyar címe "Cloud visszatér". Háát... Most direkt előkerestem a dvd-t (nem volt nehéz, itt volt mellettem a polcon xD), s megtaláltam rajta ezt a szókombinációt, de szerintem ez csak olyasféle hangzatosnak látszani akaró izé, mint mondjuk a Paprika "animeutazás az agyad mélyére" felirata. Na mindegy...)
(Egy furcsaságot viszont találtam: az adatlap szerint a film magyar címe "Cloud visszatér". Háát... Most direkt előkerestem a dvd-t (nem volt nehéz, itt volt mellettem a polcon xD), s megtaláltam rajta ezt a szókombinációt, de szerintem ez csak olyasféle hangzatosnak látszani akaró izé, mint mondjuk a Paprika "animeutazás az agyad mélyére" felirata. Na mindegy...)
beküldve: 2008-03-20 09:18:19
(#430) Aki már olvasta a Mondo új számát, legyen oly kedves mondjon pár szót a benne található Final Fantasy írásokról... mármint, hogy a közismerteken kívűl mondanak-e vlm újat (na jó ez szubjektív, akkor csak a lényegét pls), vagy mindössze summázza a már lerágott témát?
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Hiába, a te műveltségeddel és tudásoddal nem tok versenyezni...
Szerencsére nem is kell...
Én is csak azért tudom, mert állandóan megy a hiszti az oroszok meg a kazahok között + nekem már kimaradt a cirill betű az életemből... bár mostanában sokan tanulnak oroszul a környezetemben...
Szerk: alister 2008-03-19 02:16:53
Bajkonur (cirill betűkkel: Байконур) űrközpont a régi Szovjetúnióban (ma Oroszország területén) található...
Nem rossz válasz, de kissé pontatlan
Bajkonur napjainkban Kazahsztán területéhez tartozik, a Szu felbomlása óta tőlük bérli a Nagy Vörös Testvér.
Hiába, a te műveltségeddel és tudásoddal nem tok versenyezni...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-18 07:12:38
(#427) Valamit nem értek a Mondo-ban. Hogy hívják a főszerkesztőt? Egyszer Kadaj, másszor Kodaj Dániel. Az e-mail címe is ilyen gyorsan változik. Idézet a FFVllC cokkből: ,,Ha mindez nem lenne elég, egyszer csak felbukkan egy újabb bajkeverő, bizonyos Kadaj........."