Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
beküldve: 2008-02-21 18:46:30
(#396) Láttom a kommentemel kiváltotam 1 kisebb lavinát,mondjuk nem ezt terveztem csak a saját véleményem volt. De ahogy olvasom a megjegyzéseket senkinek se jön be az a poszter,meg ezek a zenei tudással alig rendelkező bandák .De legalább egy jót dumálunk rola,meg kivesézünk mindent (őket is ) .
王座
Am meg ez nem tudom mennyire off,de szerintem nem tartozik ehhez a témához,szeretttel tudnék ajánlani egy zenei témájú topicot.
Csak annyiban jött elő, hogy ez volt a Mondo mellékletében...
Amúgy fáj a szívem ezeket a szép posztereket folyton szétszaggatni, valaki bittos sokat dolgozott rajta, de én sajna nem tudok velük mit csinálni...
Valakinek létesítsek jótékonysági alapon egy posztergyűjtő sarkot, aztán egyszercsak hozzávágom vlm eseményen? Hm?
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-02-21 12:45:37
Ha vki TH posztert óhajt, vegye meg a manapság divatos kis gyerekmagazinokat... (pl. bravo, meg ilyenek) azokban Dunát lehet rekeszteni velük...
Ha valaki TH posztert óhajt,akkor sürgősen növesszen agyat.
Ezerbocs,magánvélemény.
Am meg ez nem tudom mennyire off,de szerintem nem tartozik ehhez a témához,szeretttel tudnék ajánlani egy zenei témájú topicot.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-02-21 09:49:31
(#393) Ha vki TH posztert óhajt, vegye meg a manapság divatos kis gyerekmagazinokat... (pl. bravo, meg ilyenek) azokban Dunát lehet rekeszteni velük...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-21 09:43:43
(#392) Na jah, a legutóbbi posztertől én is helyből léptem magamnak hátra 10 métert... a "rossz" felét nyitottam ugyanis ki.
Szeretem a Mondót, kár, hogy kb. csak az egyharmada érdekel igazán... én nem kaphatnám 233.- Ft-ért?
Szeretem a Mondót, kár, hogy kb. csak az egyharmada érdekel igazán... én nem kaphatnám 233.- Ft-ért?
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
A Mondo-ba? Ugyanmár Mégis mi a fenének? Mi közük van japánhoz leszámitva azt a zseniális nevüket ?
Pont egy oldallal ezelőtt én is ugyanezt kérdeztem...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nem hinném, hogy azokra célzott, mert nem mostanában volt téma Tokio Hotel poszterről.
A Mondo-ba? Ugyanmár Mégis mi a fenének? Mi közük van japánhoz leszámitva azt a zseniális nevüket ? Aki a TH -ról akkar posztert vesz akármilyen "tinitakonymagazint" és talál raklapszám. Ezt szerintem az se gondolta komolyan aki kitalálta *legalábbis remélem*
Ezt biztos forrásból tudod?
hát nálam a biztos forrás ebben az esetben azt jelenti h személyesen ismerem őket. ígyhát nem. de hidd el 100% hímek! de ha kételkedsz mondo.hu fórum alice nine topic.
Személyesen ismered őket? De jó neked. Mikor jártál Japánban? Nem kételkedem benned, csak nehéz elhinni, de már megemésztettem.
köszönöm a felvilágosítást ..és berni igen amit hallottál mindd pletyi volt..annyi halál van az egészben h billünk egyszer mjdnem..hangsúlyozom"majdn em" felvágta az ereit.. ennyi..
Kár az a "majdnem" beküldve: 2008-02-20 19:56:41
(#387) köszönöm a felvilágosítást ..és berni igen amit hallottál mindd pletyi volt..annyi halál van az egészben h billünk egyszer mjdnem..hangsúlyozom"majdn em" felvágta az ereit.. ennyi..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Ezt biztos forrásból tudod?
hát nálam a biztos forrás ebben az esetben azt jelenti h személyesen ismerem őket. ígyhát nem. de hidd el 100% hímek! de ha kételkedsz mondo.hu fórum alice nine topic.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-02-19 21:58:34
(#385) Nem hinném, hogy azokra célzott, mert nem mostanában volt téma Tokio Hotel poszterről. Szerintem az Alice Nine tagok között van hím-, és nőnemű is.
az alice nine tagjai mind hímneműek. XD
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-02-19 21:52:53
(#383) Nem hinném, hogy azokra célzott, mert nem mostanában volt téma Tokio Hotel poszterről. Szerintem az Alice Nine tagok között van hím-, és nőnemű is.
én meg biztosan tom h TH közül senki nem halt meg ... *elsompolyog mert egyszer belehallgatott* és 100% h nem.. de riku hugija szereti majd megkérdezzük tőle.. és nkem vki válaszolna?? azok ugyi hímemberek a poszteren?!!!! ugyi??
Ó hát akkor jól selytettem hogy ez egy pletyka köszi!!! És a kérdésedre válaszolva remélem jól értelmeztem szal igen ők fiúk! Hmm ugye most a th emberkéit kérdezted?? Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-02-19 15:48:21