Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
beküldve: 2008-03-18 07:04:29
(#426) Éppen a Mondo-t olvasom, miközben felpillantok néha a fórumra és a letöltésre. Jó ez a Final Fantasy Vll Advent Childrenes cikk.
Bajkonur (cirill betűkkel: Байконур) űrközpont a régi Szovjetúnióban (ma Oroszország területén) található...
Nem rossz válasz, de kissé pontatlan
Bajkonur napjainkban Kazahsztán területéhez tartozik, a Szu felbomlása óta tőlük bérli a Nagy Vörös Testvér.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Viszont, süsd el az osztálytársaidnak a Bajkonur nevet, és tuti, h gőzük sem lesz róla... akkor viszont villanthatsz egyet...
Így is én vagyok a legjobb tanuló az osztályban egy kis ego beütéssel. Rajtam kívül a 17 gyermekből 10 stréberezik. Ha megkérdezem tőlük, hogy mi az a Bajkonur, nagy ívben leszarnak, lestrébereznek. Nem egy kellemes érzés.
Ahogy a Blue Gender-es írást olvastam, feltűnt, hogy én teljesen félreértettem az animében az űrközpont nevét. Én végig azt hittem, hogy Daikon Űrközpont, erre kiderül, hogy a neve Baikonur Központ. Legyetek szívesek nem hülyének nézni.
No problem... a tévedést betudjuk ifjú korodnak... de sztem ezek után egy életre megjegyezted, h Bajkonur (cirill betűkkel: Байконур) űrközpont a régi Szovjetúnióban (ma Oroszország területén) található... Farkas Bertalan, Gagarin, Tyereskova és Lajka kutya - na meg Anettka... is innen indult az űrbéli kalandokra...
Viszont, süsd el az osztálytársaidnak a Bajkonur nevet, és tuti, h gőzük sem lesz róla... akkor viszont villanthatsz egyet...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-17 21:00:23
(#422) Dehát, dehát korábban a szovjetek, most az oroszok a Bajkonurt használják már vagy negyven éve...
Laissez faire, laissez passer.
Nagyon helyes, kellenek az Inte-chan fanok ittenhonba is. Olyan kevesen értékelik szegénykémet T_T~
És ígérem, egyszer leírom rendesen a nevedet x'3
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-03-17 20:13:19
beküldve: 2008-03-17 20:10:03
(#420) Ahogy a Blue Gender-es írást olvastam, feltűnt, hogy én teljesen félreértettem az animében az űrközpont nevét. Én végig azt hittem, hogy Daikon Űrközpont, erre kiderül, hogy a neve Baikonur Központ. Legyetek szívesek nem hülyének nézni.
beküldve: 2008-03-17 08:44:50
(#419) Csaba! Egy nagyon nagy piros pont, amiért betettétek a KAC hirdetését a magazinba!
Ha nem lett volna benne, nem is tudtam volna a létezésükről, a Mondo-nak hála már 22 vagyunk!
Ha nem lett volna benne, nem is tudtam volna a létezésükről, a Mondo-nak hála már 22 vagyunk!
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Ha olyasmiket raknak bele, amik a szavazásban voltak, akkor nem tudom mibe, de mi nem örülnénk neki, az biztos.
Nem tudom, hogy hogy sikerült ezt VÉLETLENÜL összehoznom, de ha lehet, ne szóljatok meg érte.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-17 07:12:26
Eer, levrov? Mint levelezési-rovat? Nem igazán olvasgatom a magazint ^.^" De ha ez a szavazás most olyan véresen komoly lenne, akkor nem lenne ott a "Szex, szerelem, gyengédség" és "Gázkló manga" pont. x')
És most egy kis off:
Choin: az animeaddictsos, Integrás Choin? ^^
Iggen...nemhiszem,hogy túl sok ilyen emberke rohangálna a világban... Téged mondjuk rögtön felismertelek,ha nem is Hanon a neved.XD Bocs az offért...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-03-15 19:23:14
(#416) Eer, levrov? Mint levelezési-rovat? Nem igazán olvasgatom a magazint ^.^" De ha ez a szavazás most olyan véresen komoly lenne, akkor nem lenne ott a "Szex, szerelem, gyengédség" és "Gázkló manga" pont. x')
És most egy kis off:
Choin: az animeaddictsos, Integrás Choin? ^^
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-15 19:22:07
(#415) Ha olyasmiket raknak bele, amik a szavazásban voltak, akkor nem tudom mibe, de i nem örülnénk neki, az biztos.
beküldve: 2008-03-15 19:06:44
(#414) Igazság szerint a levrov-tól én is lábrázást kapok... az elején még okés volt, h dícséreteket/kritikákat jelentettek meg... de most... ez a hülye fanfic-szerű cucc kezd már idegesítővé válni... az otaku-társkereső a másik... könyörgöm, aki társat akar találni, az használja az internetet, vagy adjon fel hirdetést a hirdetőújságokban, de a MONDO-ban??? Ne vicceljük már, kérem szépen!!! Mivé lesz így a jó kis anime/manga/Japán központú magazin???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-15 19:03:07
(#413) Bezony...és ez a szerelem,érzelmek,stb-s cuccot már eleve bele se kellett volna rakni,aki ilyet akar,melegen ajánlom a bravógörlt...otaku társkeresés?!Ne süllyedjünk máár le,hogy magazinba irogassunk be,könyörgöm...Ez a szavazás tényleg ütött,na.De a márciusi mondo se volt valami tartalmas....
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Ja igen, szavazás, nem jutott eszembe a megfelelő szó. Még ha komolytalannak is indult (ill. az is), de a kapcsolódó hozzászólásokból azt szűrtem le, hogy a magazin fő vásárlóközönségének nem lenne ellenére, ha ebbe a tiniszennylap-sztájlba menne át a dolog.
Következménye biztos lesz, lévén már most is eléggé alakul a stílus az igényekhez. (Lásd levrov, stb.)
Következménye biztos lesz, lévén már most is eléggé alakul a stílus az igényekhez. (Lásd levrov, stb.)