Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
Hellsingről meg volt egy oldal valamelyik korábbi számban.
O_O Hogy mondod? Egy oldal? Csak úgy odadobva, hogy "ja, úgy mellékesen van egy olyan is, hogy Hellsing..."? Ez most megütött. Ez most fáj. A Hellsinget illik több nézetből is elemezni, elvégre manga-anime teljesen eltérő, ráadásul a mangában olyan utalások vannak más művekre (nam csak anime/manga körben), amiket érdemes lenne kiemelni. Plusz most itt az ova is. Ez bőven nem fér bele, hogy lehet erről csak egy 'kis cikket' gyártani?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-02-08 12:43:11
(#320) A DN cikk miatt ígéretesnek ígérkezik a februári szám, legalább az újság megörvendeztet egy jól sikerült cikkel (legalábbis remélem), ha már tegnap nem úgy alakultak a dolgok... Igaz Paradise Kiss, meg JS nekem már nem igazán hiányzik a lapba, volt poszer+cikk is (utóbbiból már két címlap), de ez van. De ez leglább esélyt ad arra, hogy a korábban nyúlfaroknyi írással lerendezett jó sorozatok méltóbb cikket kapnak majd.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-02-08 12:39:51
(#319) Ezt nem hiszem el. Nem volt Mondo (ismét). És ami a legszörnyűbb: az újságárus azt mondta, majd csütörtök körül lesz. Addig begolyózok.
Hmm, egy Mondo szám, ami lehet, hogy még érdekelt is volna. A januári. Bleach, Utena, toplista? A fene, lehet meg kellett volna venni? ._.
*utánanéz a korábbi számoknak* Volt Hellsing a Mondoban? Oo
Szerintem még kapható a januári. Hellsingről meg volt egy oldal valamelyik korábbi számban.
beküldve: 2008-02-08 11:48:01
(#317) Hmm, egy Mondo szám, ami lehet, hogy még érdekelt is volna. A januári. Bleach, Utena, toplista? A fene, lehet meg kellett volna venni? ._.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Hát nem volt Mondo. A fenébe. Majd holnap. *mégjobban reménykedik*
Bruhaha (gonosz vigyor) nekem most dobta be a postás néni...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-07 20:56:32
(#315) Holnap beszerzem a DN-es Mondo-t. Feltéve, ha lesz az újságárusnál. *reménykedik*
Akkor elvileg az újságos is hozza...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-02-06 20:31:52
(#313) Sztem a Mondo a legjobb! És az AS Mag. gyökér!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!A Mondon nagyon sokat lehet röhögni!
Télen telelek; nyáron nyaralok
beküldve: 2008-02-06 20:17:57
(#312) Holnap beszerzem a DN-es Mondo-t. Feltéve, ha lesz az újságárusnál. *reménykedik*
csak március-május környékén lesz mappa
Jepp, úgy is kéne egy új mappa
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-30 14:00:01
(#310) beküldve: 2008-01-30 13:55:29
(#309) Üdv mindenkinek.
Multhéten rendeltem meg a mondo magazin első 6 számát,mivel mikkor annó az animaxon először reklámozták én úgy voltam vele, hogy nem valami nagy szám de tévedtem.
Ma jöttek meg az ujságok,meg volt benne 2 kitűző. Azt nem tudom,hogy ajándék-e vagy alapbol jár hozzá,de azért kössz a mangafanosoknak,meg a magyar postának,hogy épségben kihozta . És így most már én is a mondo magazin fanatikusokhoz közé tartozok
Multhéten rendeltem meg a mondo magazin első 6 számát,mivel mikkor annó az animaxon először reklámozták én úgy voltam vele, hogy nem valami nagy szám de tévedtem.
Ma jöttek meg az ujságok,meg volt benne 2 kitűző. Azt nem tudom,hogy ajándék-e vagy alapbol jár hozzá,de azért kössz a mangafanosoknak,meg a magyar postának,hogy épségben kihozta . És így most már én is a mondo magazin fanatikusokhoz közé tartozok
王座
úhogy írtam is emilt a szerkesztőségnek, h remélem, mihamarabb küldik...
El kell, hogy keserítselek, de a MONDO fórumán írták az illetékesek, hogy csak március-május környékén lesz mappa, bár az engem nem nagyon érdekel. Remélem februárban egy nagyon klassz Death Note címlapot és cikket kapunk.
Igazából nem keserítettél el, mert most már legalább tudok egy konkrét időpontot... mellesleg a death note cikkre én is kíváncsi vok...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szíjjál gázt! : D
Azt hittem nagyobb lesz az öröm, hogy bleach-fanságom születésénél bábáskodhatsz.