Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Higurashi no Naku Koro ni
beküldve: 2009-06-18 15:06:07
(#79) Tegnap befejeztem az első évadot. Nagggyon brutál! Nem akarok spoilerezni, de a körömletépő szerkezettől kezdve a kettévágott fejű hulla feldarabolásáig minden van benne. És mindezt zöld, kék és narancssárga hajú kiscsajok csinálják....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-29 13:54:21
(#78) Hát ez az anime nálam amit nem lehet megunni az 1. évadot 1 nap alatt,a másodikat is szal IMÁDOM!
Főleg a zenéit,bár a 3.dik évadnak (6 Ova)nem nagyon jön be!
Főleg a zenéit,bár a 3.dik évadnak (6 Ova)nem nagyon jön be!
beküldve: 2009-04-14 20:43:11
(#77) Én még mindig csak a 3asnál tartok, de az openingjét vagy 100x meghallgattam
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
igen, lapozol egyet, és ott van egy kétoldalas-színes-macskaszemű -mérges-Rena xDDD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2009-04-14 20:20:18
ez u.így van velem is. x3
Tegnap olvastam el a mangát, az 1. kötetet (mivel még csak az jelent meg angolul)
Az első epizódtól egészen addig, amíg
Rena rákiabál Keiichi-re h hazudsz!
Nekem is megvan Attól a résznél engem majdnem megütött a frász
Illaberek nádakerek, családonként negyven gyerek.
Yayz, mit találtam :
, de csini a ruhája! Még mindig nem fejeztem be az animét, leálltam vele, pedig már csak 2-3 rész van hátra.
kawaiiii x3 bár láttam már jobbat is xD
reméljük, nekem is idejében elkészül a cp-m...
am. ma kaptam meg a Higurashi DVDmet (amerikai kiadás), van rajta angol szinkron >w< hát ne tudjátok meg, de nagyon szörnyű xDDD ahogy azok beszélnek...de legalább jobban értem, mint a japánt...bár nem hiszem h a japán helyett az angolt választom...végülis, van rajta angol felirat is
érdemes belehallgatni a yt-on (nem jön be nekem a keresésem, szal nektek kell rákeresni >.<)
reméljük, nekem is idejében elkészül a cp-m...
am. ma kaptam meg a Higurashi DVDmet (amerikai kiadás), van rajta angol szinkron >w< hát ne tudjátok meg, de nagyon szörnyű xDDD ahogy azok beszélnek...de legalább jobban értem, mint a japánt...bár nem hiszem h a japán helyett az angolt választom...végülis, van rajta angol felirat is
érdemes belehallgatni a yt-on (nem jön be nekem a keresésem, szal nektek kell rákeresni >.<)
beküldve: 2008-12-06 10:25:44
(#72) beküldve: 2008-12-05 15:35:55
(#71) Higurashi no Naku Koro ni Rei, vagyis a 3. évad, ami 5 OVA-ból fog állni...
megjelenésük:
2008.12.26., 1. OVA DVDn
2009.02.25., 2. OVA DVDn
2009.04.xx, 3. OVA DVDn
2009.06.xx, 4. OVA DVDn
2009.08.xx, 5. OVA DVDn
+még megjelennek Blu-Ray-en is...
Tehát nemsoká' (3hét =_= múlva) megjelenik az 1. OVA, *ezaz*
Fejezetcímek:
megjelenésük:
2008.12.26., 1. OVA DVDn
2009.02.25., 2. OVA DVDn
2009.04.xx, 3. OVA DVDn
2009.06.xx, 4. OVA DVDn
2009.08.xx, 5. OVA DVDn
+még megjelennek Blu-Ray-en is...
xx=pontos dátum nem ismert...
Tehát nemsoká' (3hét =_= múlva) megjelenik az 1. OVA, *ezaz*
Fejezetcímek:
-Saikoroshi-Hen
-Hajisarashi-Hen
-Onisarashi-Hen
-Yoigoshi-Hen
-Miotsukishi-Hen
-Hajisarashi-Hen
-Onisarashi-Hen
-Yoigoshi-Hen
-Miotsukishi-Hen
Már csak 3 hét
beküldve: 2008-12-04 18:28:01
(#70) ehh ehh...XD
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
LOL xD
Szerk: Kaminaga 2008-12-04 18:26:33
beküldve: 2008-12-04 18:23:01
(#68) ez u.így van velem is. x3
A 2. évad (tehát a Kai) érdekesebb a számomra, mivel abban a 24 részben kapsz választ mindenre, mivel az első évadot, ha megnézed, kb semmit nem értesz (legalábbis, én nem értettem xD) és abban Rika többet szerepel (valamint Hanyuu, aki
Tegnap olvastam el a mangát, az 1. kötetet (mivel még csak az jelent meg angolul)
Az első epizódtól egészen addig, amíg
Rena rákiabál Keiichi-re h hazudsz!
tart. Nagyon jó volt...bár az anime félelmetesebb, és izgibb, ráadásul én előbb láttam, mint olvastam a mangát, tehát csak olyan csak-azért-mert-a-kedvencem megveszem majd az egész sorozatot. De jó, és élvezhető, mint az anime ^^
A 2. évad (tehát a Kai) érdekesebb a számomra, mivel abban a 24 részben kapsz választ mindenre, mivel az első évadot, ha megnézed, kb semmit nem értesz (legalábbis, én nem értettem xD) és abban Rika többet szerepel (valamint Hanyuu, aki
Rika testvére
) "Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-12-01 18:51:41
beküldve: 2008-12-01 18:43:25
(#66) Akkor ezt a topikot használnám, miután balgán nyitottam egy másikat.
Én az 5. résznél vagyok, és nagyon tetszik. Grafika szerintem okés. Sztori 10/10-es. Szereplők is 10/10-esek. Nagyon jó. Szerintem ma is megnézem a két epizódos fejadagomat.
Persze mindenféle Higurashi-s cucc innentől magától értetődően be lesz szerezve.
Én az 5. résznél vagyok, és nagyon tetszik. Grafika szerintem okés. Sztori 10/10-es. Szereplők is 10/10-esek. Nagyon jó. Szerintem ma is megnézem a két epizódos fejadagomat.
Persze mindenféle Higurashi-s cucc innentől magától értetődően be lesz szerezve.
Szerk: .., 2008-12-01 18:44:52
Amúgy kicsit megütköztem a Kei-chan becenéven, lévén hogy az illető fiú.
Miért is baj az?
Nem baj, csak furcsán hatott a ,,chan" utótag, mert más animékben lányokra használták. (Hozzátenném, hogy kevés animét láttam. )