Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Higurashi no Naku Koro ni
Miért nem lepődök meg, hogy Kaminagáé itt az utolsó post?
most mért?
Kei-chan...sztem aranyos...a nemi kérdéseken pedig ne akadj fent, elég sokszor elő fog fordulni ez a becenév Keiichinek
És Riku, büszke vagyok rád h már ennyi részt "végigszenvedtél" :3
Ezaz Bence, védd meg magad, és üsd le őket xD
végülis, aki velem fog cpzni
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-11-01 00:51:55
Én nem halok meg, leütök mindenkit a baseballütőmmel.
Amúgy tényleg el kéne már kezdenem az animét/mangát, mert azért illene tudnom a sztorit, ha már egyszer ebből koszpléjeződök be.
Manga: Must have, majd jövőév elején beszerzem tuti.
Szerk: .., 2008-10-31 23:23:11
Amúgy kicsit megütköztem a Kei-chan becenéven, lévén hogy az illető fiú.
Miért is baj az?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-10-31 21:00:13
(#61) Miért nem lepődök meg, hogy Kaminagáé itt az utolsó post?
Én tegnapelőtt kezdtem az animét. Aznap este egy részre futotta, tegnap már 4 sikeredett, ma pedig 8 részt néztem meg. A grafika nem túl jó, a történet tetszett az első részeknél, de ez a folyamatos (ezt nem ajánlom avatatlanoknak elolvasásra---->)
Én tegnapelőtt kezdtem az animét. Aznap este egy részre futotta, tegnap már 4 sikeredett, ma pedig 8 részt néztem meg. A grafika nem túl jó, a történet tetszett az első részeknél, de ez a folyamatos (ezt nem ajánlom avatatlanoknak elolvasásra---->)
meghal Keiichi, aztán elölről minden.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-10-31 21:01:25
beküldve: 2008-07-23 16:14:04
(#60) "Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-07-14 20:51:16
(#59) Igen az első évad az 26 rész. Aztán van a 2.évad azaz a Higurashi no naku koro ni Kai csak hogy még hosszabb legyen a cím^^ Sőt már készül a 3. évad isXD
Woáh ez nagyon jooo bár meg tudnám szerezni valahogy És Keiichi-kun milyen kawaii benne^^ Am az animében nem tetszett. Ott Irie-sensei volt a favorit<3
Woáh ez nagyon jooo bár meg tudnám szerezni valahogy És Keiichi-kun milyen kawaii benne^^ Am az animében nem tetszett. Ott Irie-sensei volt a favorit<3
KEMAC^^
Szerk: Yumi-chan 2008-07-14 20:58:05
Kaminaga, az az utolsó részből derül ki:P Legalábbis én akkor jöttem rá......Pont tegnap fejeztem be az első évadot és nemsoká nekikezdek a Kai-nak is^^ Nyi-páá~ ^^
köszii
na várjunk....vki el tudja magyarázni h hogyan vannak ezek a részek, meg évadok...
én eddig 26 részről tudok...azok hogy vannak? azaz 1. évad? van 2. is? *annyira nem tud semmit*
beküldve: 2008-07-14 17:19:12
(#57) Kaminaga, az az utolsó részből derül ki:P Legalábbis én akkor jöttem rá......Pont tegnap fejeztem be az első évadot és nemsoká nekikezdek a Kai-nak is^^ Nyi-páá~ ^^
KEMAC^^
Na már a Higurashi-ból is készül Live action.
[Link]
Majd meglátjuk, mi lesz belőle.
Az első évadját már láttam, az tetszet.
Igaz, egyes dolgokat homályban hagyott de akkor is mint thriller igazán jó.
Valamikor a 2. évadját is megnézem.
Viszatérve a film változatára, az is felkeltete az érdeklődésemet de nem mondok előre semmit, majd ha láttam.
[Link]
Viszatérve a film változatára, az is felkeltete az érdeklődésemet de nem mondok előre semmit, majd ha láttam.
de jóóh...jó hogy szóltál, én is megnézem...még az animét nem fejeztem be teljesen...
hogy van az, miután Keiichi meghal, mért szerepel még mindig utána a kövi részekben??? de azok vhogy máshogy mesélik el az egészet nem???
beküldve: 2008-05-19 10:36:39
(#55) Na már a Higurashi-ból is készül Live action.
[Link]
[Link]
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2008-05-19 10:44:45
Mion, és ez a mai napig nem derült ki
Tudom hogy alapjáraton Mion-ra vonatkozott a kérdésem csak mivel volt némi szerepcsere így Shion is látható volt a kis precíziós műszerrel... :) Amúgy meg köcce a választ... :)
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
Mion, és ez a mai napig nem derült ki
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-10-18 13:44:13
(#51) Még nem néztem végig a sorozatot és lehet késöbb kapnék rá magyarázatot de baromira fúrja az oldalam...
Miért van Mion/Shion oldalára erősítve egy pisztoly???
Miért van Mion/Shion oldalára erősítve egy pisztoly???
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
Inkább csak te menj el máshova, nekem ez a hely szimpatikus
Ebben Hanon mellé állok.