Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Higurashi no Naku Koro ni
Nekem tetszett viszont lehet, hogy mondjuk más idiótasága nem tetszik.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-10-10 21:54:32
Ez bizony az egyik legjobb anime.
Ez egy irdatlan nagy marhaság :]
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Ez bizony az egyik legjobb anime. De nem, nem gyilkolja le az öldöklős gyerek a fél osztályt, annál azért bonyolultabb. Ha megnézed, úgyis rájössz.
oké csak 1-2 AMW-t láttam belőle meg az előőb néztem belőle asszem 1 részt és tényleg jó :)
Az Életed útját magad választod, de ha elindulsz, ne feledd, már nincs visszaút!
Ez bizony az egyik legjobb anime. De nem, nem gyilkolja le az öldöklős gyerek a fél osztályt, annál azért bonyolultabb. Ha megnézed, úgyis rájössz.
beküldve: 2007-09-30 15:50:45
(#29) huh nemtom... valahonnan annyira ismerős ez a cím... sztem vmeik vidinézegetésem közbe bukkantam rá. az az öldöklős mikor a gyerek legyilkolja a fél osztályt nem vmi illyesmi... ne m akarok senki s e fölidegesíteni de nem vmi hosszútávú az emlékező képességem...
Az Életed útját magad választod, de ha elindulsz, ne feledd, már nincs visszaút!
Jesszus, és így van vége? Upsz...najó, akkor megnézem szépen mégegyszer és jobban figyelek az infókra...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-08-23 20:56:18
(#26) Áááh ebben a percben fejeztem be a Nekogoroshi-hen (OVA) első részét, és komolyan mondom, a záró bónuszjeleneten kívül semmi figyelemreméltó nincs benne Hmm, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle. Remélem lesz még szó a zöldruhás faszikról...
beküldve: 2007-08-18 17:05:13
(#25) Végigrágtam magam az első szérián és nekem nagyon bejött. Tetszett, ahogy a dolgokat feszegeti a sorozat és az is bejött, hogy lehet rajta gondolkodni rendesen. Amint tehetem nekiesek a Kai szériának. Remélem ugyolyan jó lesz mint az első sorozat. Ezzel egy új anime került fel a kedvencek listámra.
beküldve: 2007-08-17 15:31:58
(#24) A 14. résznél tartok és hogy is mondjam...ez nagyon jó. A történet nagyon ott van, teljesen függő lettem.
beküldve: 2007-07-12 17:51:19
(#23) Nahát, apucikám leszedte nekem a Kai első részét Létezik hozzá angol felirat, vagy még várni kell?
beküldve: 2007-06-12 18:28:12
(#22) [Link]
Aranyos, kiszámítható, bénácska "melyik higurashi karakter lennél" kvíz. Első 2 alkalommal Satoko lettem, de Shion csak egy nagyon picivel maradt le mögötte...aztán végre kiszenvedtem Shiont
Meghallgattam azt a 3 darab számocskát amit ráraktak 2 character cd-re (rena, oiishi-keiichi és shion-mion), és hát elég érdekes volt...már ott nem jó valami, hogy Rena dalának címe "Egao Happy Peace", és igencsak vidám dalocska lett (psziho-thrillernek?). Az a Hinamizawa rap viszont hatalmas Ahogy hallgattam feltűnt, hogy az a beszélgetés tényleg benne volt az animében...csak ugye kicsit drámaibban A Shion-Mion dalban semmi érdekes nincs, max a vágásért dícsérném meg őket, mert ugye a két kislánynak ugyanaz a szinkronja és egyedül énekel és veszekszik magával.
Amúgy lentebb feltett kérdéseimet pedig elnézhetnétek nekem, nincs semmi háttérinfóm az animéhez, teljesen tisztán néztem, no manga vagy játék. Most bogarászom a wikipedián, és kezdenek világosodni a dolgok, vagyis nagyjából...
Aranyos, kiszámítható, bénácska "melyik higurashi karakter lennél" kvíz. Első 2 alkalommal Satoko lettem, de Shion csak egy nagyon picivel maradt le mögötte...aztán végre kiszenvedtem Shiont
Meghallgattam azt a 3 darab számocskát amit ráraktak 2 character cd-re (rena, oiishi-keiichi és shion-mion), és hát elég érdekes volt...már ott nem jó valami, hogy Rena dalának címe "Egao Happy Peace", és igencsak vidám dalocska lett (psziho-thrillernek?). Az a Hinamizawa rap viszont hatalmas Ahogy hallgattam feltűnt, hogy az a beszélgetés tényleg benne volt az animében...csak ugye kicsit drámaibban A Shion-Mion dalban semmi érdekes nincs, max a vágásért dícsérném meg őket, mert ugye a két kislánynak ugyanaz a szinkronja és egyedül énekel és veszekszik magával.
Amúgy lentebb feltett kérdéseimet pedig elnézhetnétek nekem, nincs semmi háttérinfóm az animéhez, teljesen tisztán néztem, no manga vagy játék. Most bogarászom a wikipedián, és kezdenek világosodni a dolgok, vagyis nagyjából...
Szerk: Hanon 2007-06-12 19:20:14
Azért nem túl reális megőrülni ettől...
Persze, hogy nem az, de ettől különleges Hinamizawa, hogy ott mégis megtörténik.
Hogy miért pont ott, arra választ fog adni a Minagoroshi-hen fejezet. Szerepe lesz benne a biológiának is, de elsősorban inkább a kémiának.
Tehát kapunk logikus magyarázatot? Dejó, végre
Azért nem túl reális megőrülni ettől...
Persze, hogy nem az, de ettől különleges Hinamizawa, hogy ott mégis megtörténik.
Hogy miért pont ott, arra választ fog adni a Minagoroshi-hen fejezet. Szerepe lesz benne a biológiának is, de elsősorban inkább a kémiának.
Szerk.: te is manga.hu-s vagy, ez szinte holtbiztos...ott is van Higurashi topic?
Sok helyen előfordulok, többek között ott is.
ぴぴるぴるぴるぴぴるぴ