Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Higurashi no Naku Koro ni
beküldve: 2007-10-13 13:03:54
(#49) igaz...tényleg...ne is forduljon meg a fejedben h 1 kicsit kedvesebb legyél
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Inkább csak te menj el máshova, nekem ez a hely szimpatikus
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-10-12 16:32:26
(#47) dee igazad van
mennyünk máshova
mennyünk máshova
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2007-10-12 16:32:42
háát sztem a grafika az utolsó amit le lehet benne szólni...
Tudod a grafika az ilyen érdekes dolog. Valaki szerint a Death Note gyönyörű és a Hellsing ronda.
mega történet...
Valahogy sose fogott meg az alkímia...
nem hiszem el h nem teccik...
Miért, most ez az alap, hogy ezt mindenki szereti?
ezt is csak azért nem nézed mert túl sokan nézik igy tömeganime...(lefogadom)
Már nem egyszer elmondtam, hogy igen, ezért nem nézek meg sok nagy animét, nem értem mit kell ezt feszegetni, egyáltalán nem szégyenlem, van ilyen.
Amúgy ez nem Higurashi topic?
Szerk: Hanon 2007-10-12 15:13:58
beküldve: 2007-10-11 22:53:02
(#45) háát sztem a grafika az utolsó amit le lehet benne szólni...mega történet...meg uyg minden...
Akkor akár az is meglehet, hogy Tailor-testvér a gyenge elméjű, hogy csak ezt látja benne...
Gege: Azért itt nem széttrancsírozás megy. Itt nem akarattal csinálják, betegek, egy betegség, kórokozó, nem pedig úgy, ahogy azok a discmiafaszok a rózsaszíncicásban, élvezetből.
A hosszúságot meg nem értem...Higurashi ne hosszú. 26 rész volt eredetileg. Olyan pedig nincs, hogy nem nézem meg a megmagyarázást. Így is csak 50 rész lesz És mondtam, az FMA felső-közép hosszú, szóval inkább a grafika meg úgy tulajdonképpen az engem legkevésbé sem érdeklő történet miatt nem nézem.
Gege: Azért itt nem széttrancsírozás megy. Itt nem akarattal csinálják, betegek, egy betegség, kórokozó, nem pedig úgy, ahogy azok a discmiafaszok a rózsaszíncicásban, élvezetből.
A hosszúságot meg nem értem...Higurashi ne hosszú. 26 rész volt eredetileg. Olyan pedig nincs, hogy nem nézem meg a megmagyarázást. Így is csak 50 rész lesz És mondtam, az FMA felső-közép hosszú, szóval inkább a grafika meg úgy tulajdonképpen az engem legkevésbé sem érdeklő történet miatt nem nézem.
Akkor ne nézz Hellsinget se, mert fröcsög az egész.
hát már bocs, de igy hirtelen nem fogom az elfen liedhez meg ijenekhez hasonlítani...
Narutot meg is értem. De amilyen kritériumok szerint néz Hanon bármit is... : D Najó nem bántoks senkit :] Csak túl sok az ömlengés én nekem amit ezt a sorozatot érinti : D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-10-11 19:49:05
(#39) léccives Hanon...már megint magad ellen szólsz...nem nézek narutot mer hosszu...nem nézek FMA-t mer hosszú...sztem itt be is fejezhettyük a vitát...
ami meg a hasonlóságot illeti...hasonlóan és határozottan hüjeségnek tartom az emberkék széttrancsírozását...ha más nem is ennyi hasonlóság mindenképpen van...
ami meg a hasonlóságot illeti...hasonlóan és határozottan hüjeségnek tartom az emberkék széttrancsírozását...ha más nem is ennyi hasonlóság mindenképpen van...
beküldve: 2007-10-11 15:25:45
(#38) Nem értem olyanok miért mondanak róla véleményt akik még nem is látták...
Az egésznek az a lényege, hogy az Onikakushi-hentől a Tsumihoroboshi-henig (első széria magyarul) bemutatják, hogy mi történik a Hinamizawában élőkkel, ebből kifolyólag sok benne a durvább jelenet, hogy éreztessék a helyzet súlyosságát. A Yakusamashi-hentől (második széria, most is fut) pedig elmagyarázzák, hogy miért történnek a dolgok. Ebben már nincs öldöklés (kivéve azt egy folytonosan ismétlődőt ;)), legalábbis nem részletezik. És persze a végére gondolom meg is oldják, és happy end
//update: Elfen Lied? Mégis mennyi köze van hozzá? Úgy őszintén, mi a hasonlóság a két anime között? Se időben, se cselekményben, se történetben, se mondanivalóban nem látok semmi közöset
Az egésznek az a lényege, hogy az Onikakushi-hentől a Tsumihoroboshi-henig (első széria magyarul) bemutatják, hogy mi történik a Hinamizawában élőkkel, ebből kifolyólag sok benne a durvább jelenet, hogy éreztessék a helyzet súlyosságát. A Yakusamashi-hentől (második széria, most is fut) pedig elmagyarázzák, hogy miért történnek a dolgok. Ebben már nincs öldöklés (kivéve azt egy folytonosan ismétlődőt ;)), legalábbis nem részletezik. És persze a végére gondolom meg is oldják, és happy end
//update: Elfen Lied? Mégis mennyi köze van hozzá? Úgy őszintén, mi a hasonlóság a két anime között? Se időben, se cselekményben, se történetben, se mondanivalóban nem látok semmi közöset
Szerk: Hanon 2007-10-11 15:33:00
Gegew szinte válaszolt helyettem. Egy két változtatással majdnem ugyanazon szinten van mint az Elfen. Amit komáltam is de egyszer elég volt nekem bőven. Amit meg más fórumokon is tapasztalok a sorozatról az a folyamatos ömlengés. Egyszer gondoltam ugyan belenézek már. Munka után néztem szal bealvás lett a vége...
És soha mégegyszer ezt a sorozatot xD
És soha mégegyszer ezt a sorozatot xD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-10-11 13:53:19
(#36) Tailor mellett kell letennem a szavazatom...
ez bizony mármár 1 elfen líd szerű...hogymongyam h ne sércsek meg senkit...
se ennek, se annak nem láttam értelmét...
(pedig Hanon nagyon nagy hévvel mutogatta azokat a jeleneteket, mejben nemes egyszerűséggel 1 pszihopata vki csakugy, 1 bunkóval péppé verte 1 másik emberke fejét...humánus és szórakoztató...valóban )
ez bizony mármár 1 elfen líd szerű...hogymongyam h ne sércsek meg senkit...
se ennek, se annak nem láttam értelmét...
(pedig Hanon nagyon nagy hévvel mutogatta azokat a jeleneteket, mejben nemes egyszerűséggel 1 pszihopata vki csakugy, 1 bunkóval péppé verte 1 másik emberke fejét...humánus és szórakoztató...valóban )
Ez bizony az egyik legjobb anime.
Ez egy irdatlan nagy marhaság :]
És ezt mire alapozod?