Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Higurashi no Naku Koro ni
Nézd meg az adott rész többször.
Egyébként ma reggel kedvem támadt újranézni ezt a sorozatot.
Most tartok a 15. résznél. Így másodjára is nagyon élvezhető.
Főleg, hogy most tv-n nézem, köszönhetően az égetett sub-os avi verziónak.
Egyébként ma reggel kedvem támadt újranézni ezt a sorozatot.
Most tartok a 15. résznél. Így másodjára is nagyon élvezhető.
Főleg, hogy most tv-n nézem, köszönhetően az égetett sub-os avi verziónak.
A miértekre még várni kell, ha jól emlékszem, ~ 14-ik részig minden csak zavarosabb lesz, utána kezdi megmagyarázni a miérteket, de nem viszi túlzásba )! És lesz második évad !
Azt tudom hogy a nagyobb dolgok később lesznek megmagyarázva, de én
Shion eltűnését nem fogtam fel..hogy melyik nap tűnt el, és kinek mikor mondott micsodát és hogy ez meg az miért nem lehetséges a falu akárkijével kapcsolatban
és ez nem is lesz nagyon kifejtve, elvégre csak megtörtént és ott helyben meg is fejtette Keii-chan, hogy mi hibádzik...csak nekem kicsit gyors a gondolkozása ^_^"What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-06-02 14:31:39
(#2) A miértekre még várni kell, ha jól emlékszem, ~ 14-ik részig minden csak zavarosabb lesz, utána kezdi megmagyarázni a miérteket, de nem viszi túlzásba )! És lesz második évad !
beküldve: 2007-06-02 11:53:31
(#1) És igen, a 6. résznél tartok és már nem értem hogy mi-hogy-van-most, igen! Keii-chan jobban felfogja a dolgokat. Most kérem szépen a véleményeket, háttérinfok, stb. És hogy valaki magyarázza el nekem a
Shion a falu vezetőjének etűnése után mondhatta csak el hogy mi történt aztán Shion eltűnt dolgot
,mert nem esnek le az időpontok What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-06-02 11:54:53