MESI: *nem
MESI: Hogyha úgy rendeltél egy könyvet hogy ne is voltál regisztrálva akkor ki fogják hozni?
MARTINA: a keddi rendelés kb mikorra várható ?? mert már alig bírom kivárni
NORIE.SAYURI: tudja valaki, hogy milyen új mangák lesznek a nyári con-on?
MANGAFAN WEBBOLT: külföldre a szállítási költség több mint 5 ezer forint, így külföldről nem lehet rendelni a felületen. Ha ilyen költségek mellett is érdekel, vedd fel velünk a kapcsolatot: webbolt@mangafan.hu
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Honnan szerzed be a mangákat?
beküldve: 2012-03-31 19:55:59
(#446) Valaki tudna segíteni a Battle Angel Alita-val kapcsolatban? Az lenne a gondom, hogy neten találtam olcsón eladó angol nyelvű köteteket, és azt írták a cím mellett, hogy "part two", ellenben mégsem Last order kötetek voltak, hanem az első széria. A kérdésem tehát az lenne, hogy mit jelent ez esetben az hogy "part two"?
1st rule is: The laws of Germany. 2nd rule is: Be nice to mommy. 3th rule is: Don't talk to commies. 4th rule is: Eat kosher salamies.
beküldve: 2011-10-25 16:59:43
(#445)
Szerk: Tanto 2011-10-25 17:00:11
beküldve: 2011-10-25 00:59:23
(#444) Én Bookline-ról rendeltem be a Hunter X Hunter-t németül, egy hét alatt nálam is volt. Mondjuk azért mert Pick-Pack pontra kértem. De épségben erős csomagolásban megérkeztek
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Valaki nem tudja, hogy hol lehetne beszerezni angol nyelvu mangakat? Help pls!
A Bestsellers könyvesboltot nagyon tudom ajánlani.
www.bestsellers.hu
A három hét tudom hogy a külföldről való beszerzési idő.
De most már okosabb lettem ennyivel is.
Szőrnyű hogy már a boltok is hazudnak.
Nembaj legalább "kormány nem hazudik nekünk!" XD
De most már okosabb lettem ennyivel is.
Szőrnyű hogy már a boltok is hazudnak.
Nembaj legalább "kormány nem hazudik nekünk!" XD
Filmes idézet, a "nagyszerű" AvP 2-ből XD
1st rule is: The laws of Germany. 2nd rule is: Be nice to mommy. 3th rule is: Don't talk to commies. 4th rule is: Eat kosher salamies.
Ijesztő az avatarod...
Am logikus amit mondasz.
"A hűség a legkegyetlenebb béklyó"
Most nézegettem az Animeland termékeit, és valamit nem értek.
Ha van készleten valamiből, akkor miért kell várni rá kb 3 hetet, hogy meghozzák?
Ha van készleten valamiből, akkor miért kell várni rá kb 3 hetet, hogy meghozzák?
Mert füllentenek... Illetve nem is füllentenek, mert készleten van az, csak nem náluk. :) Az ilyen boltoknak is be kell szerezniük a cuccaikat, de nyilvánvaló, hogy nem halmozhatnak fel hatalmas készletet - nem éri meg nekik, ha a nyakukon marad többszáz manga. Így amit könnyen be tudnak rendelni külföldi forrásból, azt raktáron lévőnek tüntetik fel, a három hét meg az az idő, amíg megrendelik neked valahonnan. Ennyi.
(; ・_・)―――――――――C<―_-)
beküldve: 2011-06-17 12:22:13
(#439) beküldve: 2011-06-17 12:08:00
(#438) animeland.hu
beküldve: 2011-06-17 11:43:53
(#436) Valaki nem tudja, hogy hol lehetne beszerezni angol nyelvu mangakat? Help pls!
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
Szerk: Encsi 吸血鬼 2011-06-17 11:45:13
beküldve: 2011-06-17 11:41:33
(#435) Most nézegettem az Animeland termékeit, és valamit nem értek.
beküldve: 2011-06-04 20:41:01
(#434) Bookline, vagy más webboltok(pl az oldalé..) 
Könyvesboltok, bár ott sosem találom azt ami nekem kell.....
És persze az Eladnék/Vennék topic ^^

Könyvesboltok, bár ott sosem találom azt ami nekem kell.....
És persze az Eladnék/Vennék topic ^^
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
beküldve: 2011-06-04 19:10:40
(#433) beküldve: 2011-06-02 19:49:35
(#432) álltalában aa nővérem vesz nekem de szoktam rendelni is
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?