Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Honnan szerzed be a mangákat?
beküldve: 2013-05-04 11:34:49
(#457) Angol es nemet konyvek meg mindig a bookdepository-rol. Legolcsobb, es szinte minden kaphato. Altalaban ket het alatt megjon minden.
beküldve: 2013-05-04 11:17:13
(#456) Én csak ajánlani tudom az animeland.hu-t, többnyire onnan szerzem be az idegen nyelvű (angol) mangáimat és nagyon meg vagyok velük elégedve ;)
"We fear that which we cannot see"
beküldve: 2013-05-04 09:04:57
(#455) Én nem szoktam idegen nyelvű mangát vásárolni, ha mégis akkor az angol, a húgomnak lesz és az eladnék vennék topicból.
Én magamnak csak magyar nyelvű mangát veszek. Egyre ritkábban rendelek netről. Inkább conon megveszem.
Én magamnak csak magyar nyelvű mangát veszek. Egyre ritkábban rendelek netről. Inkább conon megveszem.
Csak arra kell odafigyelni, hogy "top rated" eladóktól rendeljél, akkor nem történhet gond.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-04-14 23:12:57
(#453) Az ebay az szerintem elég kockázatos, de azért köszönöm a választ.
Ore wa omae wo uragiranai.
Lásd, eggyel alább. Vagy rendelj ebay-ről.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-04-14 21:45:04
(#451) Érdekelnének japán nyelvű mangák is és láttam már, hogy van jó pár valakinek, de honnan lehet japán nyelvűeket venni?
Például az animeland.hu oldalon, csak most egy-két hétig nem működik az oldal. Esetleg szét nézhetsz ebayen is. Vannak egy pár egész jó sorozat, korrekt árkategóriában.
beküldve: 2013-03-28 17:55:21
(#449) Üdv,
Szeretném megkérdezni, hogy hol lehet angol nyelvű mangákat venni?
Szeretném megkérdezni, hogy hol lehet angol nyelvű mangákat venni?
beküldve: 2013-02-22 20:40:08
(#448) A Bookline jó választás nekem ha főleg német, vagy esetleg angol mangákat szeretnék. Az egyik rendelésemet(külföldi Mangák) egy hét alatt megszerezték!
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2012-10-26 20:47:51
(#447) Nekem külföldi mangák terén az animebolt volt a forrásom, de mivel megszűnt marad a bookline.:)
Vagy Libriben is rá lehet akadni egy-két példányra németül. C:
Vagy Libriben is rá lehet akadni egy-két példányra németül. C:
I know what you really think of me. You think i'm a monster.
beküldve: 2012-03-31 19:55:59
(#446) Valaki tudna segíteni a Battle Angel Alita-val kapcsolatban? Az lenne a gondom, hogy neten találtam olcsón eladó angol nyelvű köteteket, és azt írták a cím mellett, hogy "part two", ellenben mégsem Last order kötetek voltak, hanem az első széria. A kérdésem tehát az lenne, hogy mit jelent ez esetben az hogy "part two"?
beküldve: 2011-10-25 16:59:43
(#445)
Szerk: Tanto 2011-10-25 17:00:11
beküldve: 2011-10-25 00:59:23
(#444) Én Bookline-ról rendeltem be a Hunter X Hunter-t németül, egy hét alatt nálam is volt. Mondjuk azért mert Pick-Pack pontra kértem. De épségben erős csomagolásban megérkeztek
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Valaki nem tudja, hogy hol lehetne beszerezni angol nyelvu mangakat? Help pls!
A Bestsellers könyvesboltot nagyon tudom ajánlani.
www.bestsellers.hu