Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
Kíváncsi vagyok, hogy Kenshin hogyan fogja megtartani a fogadalmát (azt, hogy nem öl embert) 28 köteten keresztül
Nehezen...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Kíváncsi vagyok, hogy Kenshin hogyan fogja megtartani a fogadalmát (azt, hogy nem öl embert) 28 köteten keresztül
ügyesen, bár...
egyszer majdnem megszegte...és persze ott a harc makotoval is
miskolci egyetemista
beküldve: 2008-08-25 12:47:47
(#596) Épp ma jutottam hozá a 4.kötethez és nagyon tettszik. Kíváncsi vagyok a következő kötet történetre remélem, hogy még ebben az évben elolvashatom.
Táncolj Hercegnő!
most vettem meg pár héttel ezelőtt az első két kötetet! az elsőt mingyárt kiolvastam de eddig naon jó főleg mikor mikor ááááá inkább nem spoilerezek!
Ha a harmadik kötetet olcsóbban akarod beszerezni, akkor eladom neked 1400 Ft-ért, és te állod a postaköltséget.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-08-24 12:05:43
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
beküldve: 2008-08-23 21:47:06
(#593) Nem értem, miért vagytok ennyire elájulva ettől a harctól. Sztem Udó Dzsin-e sokkal jobban megszorongatta Kensint.
Meg Kenshin egyéként is akkor harcol igazából, ha már a gyilkolást is bevállalná.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
most vettem meg pár héttel ezelőtt az első két kötetet! az elsőt mingyárt kiolvastam de eddig naon jó főleg mikor mikor ááááá inkább nem spoilerezek!
Nekem is az tetszett, hogy most nem győzött olyan könnyen! Nagyon tetszett! Nekem ez a kötet tetszett eddig a legjobban!
beküldve: 2008-08-23 20:09:00
(#591) most vettem meg pár héttel ezelőtt az első két kötetet! az elsőt mingyárt kiolvastam de eddig naon jó főleg mikor mikor ááááá inkább nem spoilerezek!
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2008-08-23 19:36:14
(#590) Az 4. sztem is fantasztikus volt. Az eddigi legjobb.
Végre volt valaki aki kicsit megtudta szorongatni Kensint. Remélem lezsnek még hasonló nagy harcok.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ne aggódj Megumi nem ment olyan messzire, fogjuk még látni őt.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-08-23 19:15:43
(#588) Elolvastam a 4. kötetet, és igen fordulatos volt.
Várom a folytatást.
Ahogyan kiderült Hannja kiléte, egy kicsit sajnáltam -egyrészt az arca miatt, másrészt meg a múltja miatt-, egyébként én nőnek néztem szegényt. A 28.színbe az a rész nagyon tetszett, mikor az Onivabansú emberei megvédték Aosit. A 2-s befejezés is nagyon szépre sikeredett. Azt viszont sajnáltam, hogy Megumi elment a csapattól, de így legalább Kaorunak marad Ken-san.
Várom a folytatást.
beküldve: 2008-08-18 22:14:48
(#587) Végre utolértem a magyar kiadást, beszereztem a 3. és a 4. kötetet is!
Nagyon tetszett mind2. A borítók isteniek nem győzöm dicsérni, hogy mennyivel szebb mint az eredeti. A sztori meg csak egyre jobb és jobb lesz. Már nagyon várom, hogy mi izgi következik, hja és hogyan térnek majd vissza a most szerzett ismerőseik. Kensin nagyon a szívemhez nőtt, imádom amikor hirtelen harcimódba kapcsol :3 De a mostani kedvencem Megumi lett, imádom hogy simán legyőzi szócsatában Kaorut
Remélem hamar jön a folytatás, különben még elolvasom a neten
Nagyon tetszett mind2. A borítók isteniek nem győzöm dicsérni, hogy mennyivel szebb mint az eredeti. A sztori meg csak egyre jobb és jobb lesz. Már nagyon várom, hogy mi izgi következik, hja és hogyan térnek majd vissza a most szerzett ismerőseik. Kensin nagyon a szívemhez nőtt, imádom amikor hirtelen harcimódba kapcsol :3 De a mostani kedvencem Megumi lett, imádom hogy simán legyőzi szócsatában Kaorut
Remélem hamar jön a folytatás, különben még elolvasom a neten
lumana.wordpress.com
Ugye, Csaba-szan? *mosolyogva a katana cubája alá fekteti a hüvelykujját*
De kérem, ebben a topicban katana használata nem megengedett, csakis szakabatóval szabad fenyegetni a kiadó mukatársait!
Ugyan, ki fenyegetőzött itt? Én csak egyértelművé tettem, milyen csalódott lennék, ha még sem következne be az olyan nagyon várt esemény...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-13 22:45:24
(#585) Végre én is megvettem és kiolvastam a negyedik kötetet. Továbbra is ez a kedvenc mangám, annak idején az animét láttam, de így rajzolva jobban tetszik. Talán mert tetszés szerinti ideig nézegethetem a képeket :P.
Nagyon várom a további köteteket .
Ráadásul nem emlékszem, hogy az oniva bansú tagok háttértörténeteit ilyen szépen kifejtették volna az animében.
Nagyon várom a további köteteket .
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
beküldve: 2008-08-10 17:52:04
(#584) A remény hal meg utoljára... de mondjuk szerintem sincs túl sok esély a 6-ra.