Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
Ha eljutsz conra, ott olcsóbban megkapod az NYS-t. Nem tudom a Kenshin mennyire fogy, de ahogy a Mangafant ismerem, nem kell túl sokat várnod az esetleges újranyomásra.
Szerk: Rudymester 2008-08-06 09:41:17
Köszönöm a választ, igaz, ha Kenshint vennék csak 2 kötetet engedhetnék meg magamnak, ellenben a NYS-aé, amiből az egész sorozatot meg tudom venni.
Csak attól félek, hogy majd amikor Kenshint szeretnék venni, már nem lesz első kötet és várnom kell majd az újranyomásra
Csak attól félek, hogy majd amikor Kenshint szeretnék venni, már nem lesz első kötet és várnom kell majd az újranyomásra
A Kenshin autentikus japán és klasszikus manga. Igazi fordulatokkal (igaz eddig csak 4 részt olvastam), rengeteg érdekes szereplővel. Lesznek itt még komoly dolgok, de ezt majd a Kenshin fanok leírják.
A NYS teljesen más tészta. Kicsit olyan mint egy amerikai tini vígjáték. A rajzoló japán, de az író amcsi (látszik a történeten és a helyszínen is). Nagy előnye, hogy csak 3 kötet, így nem viszi el az ember összes pénzét.
Ha megveszed az NYS-t, akkor is van még időd Kenshinre, mert az huszonsok kötet!
A NYS teljesen más tészta. Kicsit olyan mint egy amerikai tini vígjáték. A rajzoló japán, de az író amcsi (látszik a történeten és a helyszínen is). Nagy előnye, hogy csak 3 kötet, így nem viszi el az ember összes pénzét.
Ha megveszed az NYS-t, akkor is van még időd Kenshinre, mert az huszonsok kötet!
beküldve: 2008-08-05 23:20:00
(#565) Segítségeteket kérném egy igen kényes ügyben:
Történetesen összejött egy kis pénzem és szeretnék venni pár mangát. A Nyári Srácok sorozat volt a nagy esélyes, de megtetszett nagyon a Kenshin is, mikor beleolvastam nem rég.
Kérdés: Melyiket ajánljátok?
Légy szíves, csak olyanok írjanak, akik olvassák/olvasták mind a kettőt.
Történetesen összejött egy kis pénzem és szeretnék venni pár mangát. A Nyári Srácok sorozat volt a nagy esélyes, de megtetszett nagyon a Kenshin is, mikor beleolvastam nem rég.
Kérdés: Melyiket ajánljátok?
Légy szíves, csak olyanok írjanak, akik olvassák/olvasták mind a kettőt.
No de, valahogy majd csak megemésztem a dzs-betűket.
Most komolyan: mostanában oltást adnak a dzs ellen?
Nem te vagy az első ugyanis, akitől ezt a sirámot halllom...
LánDZSa, DZSungel... ésatöbbi... ezekben nem zavar?"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Még szép hogy várom Saitout, meg Hikót is, ők a legnagyobbak! De előre félek, hogy hogy lesz leírva a nevük. No de, valahogy majd csak megemésztem a dzs-betűket.
Naja, a Szaitó Hadzsime még oké, de Hiko keresztneve... Atyaég Az a szerencse, hogy talán egyszer, ha szerepel
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
Még szép hogy várom Saitout, meg Hikót is, ők a legnagyobbak! De előre félek, hogy hogy lesz leírva a nevük. No de, valahogy majd csak megemésztem a dzs-betűket.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szuper, akkor nem csak én várom őt nagyon
Hiába, egyik legjobb karakter a sztoriban
Hiába, egyik legjobb karakter a sztoriban
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
Jobb, ha felkészültök lelkileg, mert az elkövetkező két kötet kissé gyenegébb lesz és a sztori se nagyon halad tovább, de utána már belecsapnak a dolgok közepébe. Jön Saitou!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-08-05 17:52:25
(#559) Történet a bűn és bűnhődésről és a remény keresésről szólt, ezmiatt tetszett is. De sok volt benne a harc is, hisz főleg
Megumi megmentéséről szólt, így a sztori nem sokat haladt. Várom ki lesz majd az új ellenfél.
8,5 pont
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-08-04 19:01:05
(#558) Hamar végeztem a 4. kötettel. Két felcserélt betüt találtam benne. Eddig nem nagyon tűntek fel ezek a hibák, de most valamiért nagyon kiszúrtam. Várom már a következő részt nagyon. Hamarosan talán tolok valami kis "kritikát" is róla. :)
beküldve: 2008-08-01 20:52:09
(#557) Na végre hozzájutottam a negyedik részhez...
Tetszettek a harcok, bár igazán emlékezetes dumák csak a végén voltak, de jól is volt ez így.
Tetszettek a harcok, bár igazán emlékezetes dumák csak a végén voltak, de jól is volt ez így.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-01 20:22:13
(#556) Belenéztem neten a Kenshinbe és megtetszett. Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó. A fenébe, már ezt a sorozatot is vennem kell
Tény, hogy hatásosnak hatásos volt,
és Sikidzsó poénja is ült, mégis a hiteg futkározik a hátamon a gondolattól, hogy a fickó ezt művelte magával. Nem is maga az arc, ami kikészít, hanem ahogy elmondja, hogy hogyan tette ilyenné. Ettől függetlenül persze szeretem az Onivanabsút (affene mindig ügyelnem kell, hogy ne angol fonetikával írjam a neveket).
Szerk: Mariko 2008-07-31 23:19:03
Hannja arca mindig sokkol valahányszor látom, nem csoda hogy kihagyták az animéből.
Pedig hatáskeltésből ötös ez a rész
Sikidzsó poénja miatt meg pláne kellett
Azért ebben a kötetben akkor is azt imádom legjobban, ahogy Megumi szokásához híven oltja Kaorut Kit érdekel az a sok fight, egy se ér fel Megumi aranyköpéseivel
Azért ebben a kötetben akkor is azt imádom legjobban, ahogy Megumi szokásához híven oltja Kaorut Kit érdekel az a sok fight, egy se ér fel Megumi aranyköpéseivel