Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
beküldve: 2008-07-31 18:29:55
(#553) Annyira rányomta a DN a bélyegét a Mangafanra, hogy meg is feledkeztem a Kenshin 4. kötetéről. Ahhh... megint 2000 minusz az egyenlegemnek. Még jó, hogy a DN-t majd kölcsönkapom valakitől.
Nekem is megvolt a 4. kötet!
Hannja arca mindig sokkol valahányszor látom, nem csoda hogy kihagyták az animéből.
Kensin vs. Aosi összecsapást meg lesz még, de előtte mindketten tápolnak egyet.
Kensin vs. Aosi összecsapást meg lesz még, de előtte mindketten tápolnak egyet.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-07-31 15:40:03
(#551) Kiolvastam még tegnap a 4. kötetet. Igazán tetszett. Új király szereplők: Hannja és Aosi.
Sajnáltam, hogy az Onivabansú kihalt az okasira kivételével.
Biztosan várható majd még Kenshin-Aosi összecsapás, remélem, hogy 2 is.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-07-31 15:40:56
Szal kinn van akkor?
Nem... bent... a boltokban!
Ez aztán nagy igazság. De tényleg.
Elkésve, de boldog névnapot kívánok, Lanwell.
Ha addig még tudok mozogni, majd megoldjuk. De ne offogjunk itt.
Szal kinn van akkor?
Nem... bent... a boltokban!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-07-25 11:46:13
Én is gratulálok. Majd engem is megcsontkovácsolhatnál.
Előjegyzés megtörtént (márha tudsz várni pár évet)
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Én meg majd elpostázom magam egy könyvesboltba és meghozom magamnak!
Szal kinn van akkor?
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
*papírcsákó a fején, konfetti a mancsában, papírtrombita fújásra készen áll*
Igen! A mai egy csodás nap! Felvettek egyetemre (tudom, off) és még ez is. Imádom az életet!
Igen! A mai egy csodás nap! Felvettek egyetemre (tudom, off) és még ez is. Imádom az életet!
Gratulálok! Szabad tudni, mi leszel, ha nagy leszel?
Hát ha kibírom négy évig az egyetemen, akkor gyógytornász, aztán csontkovács továbbképzés. Alig várom! És köszönöm a sok gratulációt!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-07-25 10:46:00
beküldve: 2008-07-25 10:34:39
(#544) Én meg majd elpostázom magam egy könyvesboltba és meghozom magamnak!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-07-25 09:35:41
(#543) Tegnap este postázták a rendelésemet. Remélem hétfőre mindenképpen itt lesz.
Gratulálok! Szabad tudni, mi leszel, ha nagy leszel?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Gratula
Kedvenceim: Death Note; Spirál; Hell Girl; Bleach; Vampire Knight; Méz & Lóhere; Nana; Paradise Kiss; Gravitation; Inuyasha; Kaleido Star;
beküldve: 2008-07-24 22:50:27
(#540) *papírcsákó a fején, konfetti a mancsában, papírtrombita fújásra készen áll*
És végre elérte a nyomdát! Nem tetszett neki, így hát továbbállt. Unalmában sokszorozódott, és úgy döntött, a legjobb dolgot választja. Odaveti magát kétlábú emberegyedek kezeibe, hogy simogathassák, és szemüket legeltethessék rajta. De hogy jól járjon, csak ellenszolgáltatás fejében hajlandó ezt megtenni. [/QUOTE]
Kedvenceim: Death Note; Spirál; Hell Girl; Bleach; Vampire Knight; Méz & Lóhere; Nana; Paradise Kiss; Gravitation; Inuyasha; Kaleido Star;
Szerk: Ru-chan 2008-07-24 22:37:05