Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Jajj ez aranyos volt!
[/QUOTE]Mi volt benne aranyos?
Jajj ez aranyos volt!
Minden egyedi hibáért a nyomda a felelős, minden szisztematikusért mi.
egyedi hiba: félrecsúszott borító, rosszul bekötött lap, maszatos nyomás, és minden, ami csak egy-egy könyvre, nem pedig az összesre jellemző
szisztematikus: elírások, kimaradt betűk, rossz elválasztások, kaki dizájn, ilyesmi, tehát minden, ami mindegyik könyvben ugyanúgy van.
Ritka kivétel, amikor a nyomda minden könyvet elcsesz, pl. a Naru3-ban a rossz oldal (filmhiba), vagy túl sötétre nyomott Árnybíró (gépbeállítás).
Nyomdahiba egyébként mindig van, általában a könyvek 0,1-0,5%-a, tehát 3000-ből 10-50 kötet rossz. Mindet nem tudjuk végiglapozni. Nem mentegetőzés, ez van. Az átlag vásárló általában visszaviszi a boltba, ahol vette, és ott cserélik - mi meg megkapjuk a nagykertől a hibával visszavitt köteteket.
Háááááááááááááá t, tekintve hogy abszolúte nem katolikus vagyok (4 éve felvettem a wicca-t) a miatyánkok feleslegesek is lennének.
Mindent a kedves vevőért...
Hát nekem így is tökéletes, csak azt nem tudom hogy hogy oldhatnánk meg... Ki küldje, hogy, mennyiért?
Nincsen tartalék borítónk, de a Dala borítóját - feltehetően jó állapotban van - megkaphatod.
Mindent a kedves vevőért...
Rendezvényeken a csere egyszerűbb, de elküldheted postán is. Természetesen, a postaköltséget mi álljuk.
írj a webboltnak: webbolt[kukac]mangafan.hu és kicserélik (díjmentesen persze)
Ha megyek a Képregényfesztiválra, ott is megejthetnénk a cserét? Mindenkinek egyszerűbb lenne.
Megy ám a nyalás... A Mangafan a kiadó, akárhogy is nézzük. (Persze rendesek, hogy kicserélik.)
írj a webboltnak: webbolt[kukac]mangafan.hu és kicserélik (díjmentesen persze)
Hát, szerintem csak te jártál így. Nekem tökéletes a Kensin 3, semmi baja, nincs 4-4 oldalon semmi.
Egyébként ne a Mangafan-t bántsd, mert szerintem emiatt a nyomda felelős.. ^^