Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
beküldve: 2008-04-27 13:26:17
(#463) Mi a harmadik? Az egyik ugye a a Hiten Mitsurugi háttérsztori (vagy legalábbis annak is vehető) a másik meg az a meteoros izé, ami nekem nem tetszett. De én többre nem emlékszem.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de úgy rémlik, mintha még két extra fejezet lenne hátra.
Három, de abból kettő az utolsó kötetre jut [Amerikában - gondolom mindenféle üzleti megfontolásból - nem került be az egyik extra sztori az utolsó kötetbe, éljen a viz media ]
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
Szerk: Fyndra 2008-04-27 13:24:34
nem tudom, mit bénáznak, még az Alexandra Online-on sincs fenn a cucc...
Booklineon már fent van, én onnan rendeltem meg.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Szerk: Elhaym 2008-04-27 13:22:54
beküldve: 2008-04-27 13:10:15
(#460) Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de úgy rémlik, mintha még két extra fejezet lenne hátra.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
@Arion: nem tudom, mit bénáznak, még az Alexandra Online-on sincs fenn a cucc...
Ezek szerint megkapták már a könyveket, csak leltárba veszik, vagy ilyesmi... Nem annyira a várakozás, mint inkább a felesleges odamászkálás bosszantó (nem esik útba a bolt). Na mindegy, még mindig náluk van a legnagyobb esély beszerezni, úgyhogy csak kibírom valahogy :
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
beküldve: 2008-04-27 10:51:05
(#458) Az a + egy extra már nem fog túl sokat elvenni a történetből.
A 2. kötet csinálása közben Watsuki nagyon el volt ragadtatva a hangoskönyvtől.
A 2. kötet csinálása közben Watsuki nagyon el volt ragadtatva a hangoskönyvtől.
Befejeztem a 3. kötetet is. Tudom, hogy ugyanolyanok a mangák, mint a japán eredeti, de engem zavarnak ezek az extra történetek, amik 2 fejezetnyi helyet foglalnak el, pedig most nagyon jó fejezetek következnek. (Az egész történet eleje kissé uncsi volt.)
Muszáj úgy lehoznunk, ahogy Japánban megjelent. Szerencsére már csak egy ilyen extra sztori van, valamelyik későbbi kötetben.
@Arion: nem tudom, mit bénáznak, még az Alexandra Online-on sincs fenn a cucc...
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2008-04-27 09:57:23
beküldve: 2008-04-26 22:49:59
(#456) Bárcsak én is ott tartanék már, hogy olvashassam! Már egy hete koptatom a lábam az Alexandrába és vissza, és szinte minden újonnan megjelent manga ott sorakozik már a polcokon, kivéve ezt az egyet . Ez rosszabb, mint a megjelenésre várni... *türelem* *türelem*...
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
beküldve: 2008-04-26 19:54:18
(#455) Köszi Csaba-sensei. Isten vagy. Csak nehogy kiderüljön, hogy halálisten.
Befejeztem a 3. kötetet is. Tudom, hogy ugyanolyanok a mangák, mint a japán eredeti, de engem zavarnak ezek az extra történetek, amik 2 fejezetnyi helyet foglalnak el, pedig most nagyon jó fejezetek következnek. (Az egész történet eleje kissé uncsi volt.)
Szerk: Sakamoto Riku 2008-04-26 20:06:14
Valószínű egy köteg alján lehetett, emailben rendezzük az ÁB 1-el (amint lesz egy kis időm írni )
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-04-25 17:05:16
(#453) A nagy manga halomból, amit Con-on vettem, most kezdtem el a Rouroni Kenshin 3-t, de előtte agyfrissítésképp a 2-t olvastam. A 3. felénél járok most. Kedvenc karakterem továbbra is: Szagara Szanoszuke. A 3. kötet külsejével van egy kis probléma. Még azelőtt sérült, hogy a védőborítót rárakták volna, mert a belső borítón vannak mélyebb karcok, a védőborító belsejének alját meg lecsöppentették valamivel. A belső borító kissé koszos volt (ezt lehet, én okoztam ), de sikerült eltávolítanom.
beküldve: 2008-04-22 18:44:23
(#451) beküldve: 2008-04-22 18:30:14
(#450) Nekem is a szívem csücske a Kenshin, és ha választhatnák a sima és a díszkiadás között, akkor simán a díszkiadást választanám, még ha drágább is lenne. De annyira elvetemült, vagy inkább gazdag, azért nem vagyok, hogy mind a kettőt megvegyem.
Van itt bárki is, akinek a Kenshin a legkedvesebb mangája?
Nekem például egyik legkedvesebb mangám a Kensin, és ha a magyar kiadványok közül csak egyre futná és választanom kéne, a Kensin lenne az amit tovább vásárolnék. Ha most választani lehetne, hogy díszes vagy sima, a díszeset venném. Annyira azonban nem vagyok megszállott, hogy megvegyek egy díszkiadást is, ha már meglesz a teljes széria normál kiadásban. Akkor inkább valami más mangasorozatra tertogatnám a pénzt. Így is erősen meg kell gondolnom, mit veszek meg e mellett.
Teljesen egyet értek az előttem szólóval.
Én is Kenshin megszállott vagyok és nagyon valószínű, hogy ha csak egyet tudnék magyarul meg venni az a Kemshin lenne. Na de az azért durva, hogyha mondjuk a 17. kötet után kiadnák a "díszdobozos verziót" és arra mág külön tízezreket költeni.... hm... húzós.
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^