Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
Talán nem olvasod elég alaposan a történetet. Lehet, hogy valaki 45 perc alatt átrágja magát 200 oldal mangán, de nekem több óra kell, mert minden képet jól szemügyre veszek.
Csak a tartalomjegyzékben szerepel hibásan, a könyvben már nem...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-03-28 21:00:15
(#402) Talán nem olvasod elég alaposan a történetet. Lehet, hogy valaki 45 perc alatt átrágja magát 200 oldal mangán, de nekem több óra kell, mert minden képet jól szemügyre veszek.
a tartalomban a 14. szín után megint a 13. jön.
Ó, ezt eddig nem is vettem észre...
beküldve: 2008-03-27 21:39:42
(#400) Ma ezt is végleg bekebeleztem. Voltak benne hibák (nem a MangaFan hibái, csak egy). Ez: a tartalomban a 14. szín után megint a 13. jön. A végén az ópiumos rész jó lett.
beküldve: 2008-03-26 22:04:45
(#399) Ma ezt is megkaptam, majdnem ki is olvastam. Mindenesetre eddig jobb, mint az 1. kötet. Remélem nem romlik a színvonala a kötet végefelé. Ez a Szano nagyon jó fej. Nekem ő a kedvencem.
beküldve: 2008-03-22 09:06:08
(#398) Az "oro" leginkább egy ilyen meglepődéses "eeeh"-szerűség
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
Én Kenshin folyamatos "Oro?"-zását bírom.
Hát könyörgöm, hogy ne kövezzetek meg, de én meg pont arra vagyok kiváncsi, hogy az mit jelent?
Én sem tudtam, de nekem így is tetszik. Mostanra már előrukoltak egy páran azzal, hogy miz jelenthet. Azt hiszem hirzarlat közelítette meg, hogy Oro?=Pardon.
beküldve: 2008-03-22 00:36:15
(#396) A pardon szvsz tökéletes megoldás
Egen azért írtam, hogy valami ilyesminek felel meg, de minek fordígatsuk így aranyos.
Szerintem a "he"-t vagy valami ilyesmit helyetesít
Valószínűleg lehetetlen jól lefordítani, de egy "he", szerintem túlságosan durva szöveg a véglegetekig udvaias Kensin egyéniségéhez. Ugyanezt Battószai esetében már el tudnám képzelni, de Battószai sosem "oro"-zik.
Ezért nekem az "oro" egy nagyon udvarias kifejezésnek tűnik, és a "pardon" szóval fordítanám le.
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
Hát könyörgöm, hogy ne kövezzetek meg, de én meg pont arra vagyok kiváncsi, hogy az mit jelent?
beküldve: 2008-03-21 18:49:06
(#391) Xéni, remélem látod, amit én látok és veszettül örülsz is neki.
Hogy humoros-e? Én annak találom...
Kensin KAWAI! Oro?
Hogy humoros-e? Én annak találom...
Kensin KAWAI! Oro?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Azt én is....
... Meg amikor nem udvarias, azt is
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
Bezony...
És Alister ezzel megint felkerült a Legrövidebb Hozzászólás-díj jelöltjei közé.
Ha szakadatlanul törekszünk rá, legvadabb álmainkat is megvalósíthatjuk