Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
Én is megnéztem, de csak a tartalomjegyzék van félrenyomva.... a 169. oldalon a "15. szín Úrihölgy szökésben" szerepel
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
beküldve: 2008-03-14 18:21:30
(#372) Heh, tényleg ^_^;
Ez a 13-as tényleg szerencsétlen szám, ráadásul az elírt fejezet oldalszáma, a 169, 13 a négyzeten Pech ^_^;
[vagy csak én vagyok túl babonás ]
Ez a 13-as tényleg szerencsétlen szám, ráadásul az elírt fejezet oldalszáma, a 169, 13 a négyzeten Pech ^_^;
[vagy csak én vagyok túl babonás ]
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
Próbáltam a második kötetről megállapítani a tartalomjegyzék alapján, hány szín. Egyrészt hétre jutottam, majd megállapítottam, legalább 8. Az ellentmondást feloldotta, kétszer van 13. szín.
De csak a tartalomjegyzékben.
Mellesleg darabra 9 szóval ezen még javítanod kell
beküldve: 2008-03-14 14:56:47
(#370) Próbáltam a második kötetről megállapítani a tartalomjegyzék alapján, hány szín. Egyrészt hétre jutottam, majd megállapítottam, legalább 8. Az ellentmondást feloldotta, kétszer van 13. szín.
Laissez faire, laissez passer.
beküldve: 2008-03-14 13:31:53
(#369) Sztem az is a mangához tartozik, hogyan vesszük meg őket, nem kell ezért külön topik
Amúgy én sem tudom, mi a 800... kétezer Ft egy kötet, és nekem 10 % kedvezményem is van...
Amúgy én sem tudom, mi a 800... kétezer Ft egy kötet, és nekem 10 % kedvezményem is van...
"It doesn't matter what you do if you live and die as you like."
beküldve: 2008-03-13 20:29:42
(#368) Én most fogok először a webboltból rendelni, de netről már többször rendeltem DVD-t, könyvet, egyebet. Internetes rendelésnél is tudom, hogy jó fog történni. Ezt szerintem folytassuk a Honnan szerzed be a mangákat? vagy valami hasonló nevű topicban.
beküldve: 2008-03-13 19:17:55
(#367) Azt a 800 Ft pluszt én sem értem, ha webboltból megrendelsz két kötetet akkor nincs postaköltség. Ha bemész a boltba, ott bármennyit veszel (akár csak 1et) nincs postaköltség.
Amúgy én is boltban szeretem megvenni. Interneten még soha nem rendeltem semit, kicsit tartok tőle, de tudom itt nem kellene. Mind1. :) Ki hogy szereti.
Amúgy én is boltban szeretem megvenni. Interneten még soha nem rendeltem semit, kicsit tartok tőle, de tudom itt nem kellene. Mind1. :) Ki hogy szereti.
Zsugori... ez a helyes kifejezés
De miért is fizetne annyival többet? Nem egészen világos, persze lehet hogy lemaradtam valami félelmetes kedvezményről.
(megj: semmi bajom a webbolttal, csak a lesajnáló megjegyzéseket nem szeretem.)
De miért is fizetne annyival többet? Nem egészen világos, persze lehet hogy lemaradtam valami félelmetes kedvezményről.
(megj: semmi bajom a webbolttal, csak a lesajnáló megjegyzéseket nem szeretem.)
Én szándékosan nem rendelek webboltból... különleges hangulata van ugyanis annak, amikor úgy sétálsz végig az utcán, hogy tudod, valami jó vár rád.. minden megszokott dolog kissé más megvilágításba kerül bemenni a könyvesboltba... végigtekinteni az új könyveken... aztán elmenni melletük, mert te tudod, hogy miért jöttél... király
És leperkálni 2 kötetért 800 forinttal többet, és káromkodni, mert tudod hogy szarul jártál.
VAGY csak én vagyok ilyen borsodi.
beküldve: 2008-03-13 14:08:17
(#364) Én szándékosan nem rendelek webboltból... különleges hangulata van ugyanis annak, amikor úgy sétálsz végig az utcán, hogy tudod, valami jó vár rád.. minden megszokott dolog kissé más megvilágításba kerül bemenni a könyvesboltba... végigtekinteni az új könyveken... aztán elmenni melletük, mert te tudod, hogy miért jöttél... király
beküldve: 2008-03-08 21:47:04
(#363) Ma voltam az Alexandra könyvesboltban. Nem szoktam mangát olvasni boltokban, mielőtt meg nem veszem, vagy kölcsön nem kapom, de amint megláttam a 2. Kenshint ás az új Árnybírót, elfogott a vágy, hogy beléjük lapozgassak. Igaz, csak gyorsan 20 oldalanként lapozgattam, megnéztem egy pár képet, aztán visszatettem, nehogy idő előtt valami kulcsfontosságú dolgot vegyek észre. Remélem nem késik többet a Naruto, és megrendelhetem az új köteteket a webboltból.
beküldve: 2008-03-08 19:28:39
(#362) DRAGDA!!!! *nyakába ugrik* DD
no ennyit az érzelmekről... visszaszámlálás a harmadik kötetig...
no ennyit az érzelmekről... visszaszámlálás a harmadik kötetig...
beküldve: 2008-03-08 19:16:54
(#361) Sziasztok! (Xéninek külön puszi! )
Nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan kijön a harmadik kötet.
És nagyon gratulálok a fordítóknak *kézrázás és miegyéb*, mert az a névmás,amit Kensin használ kemény dió lehetett a számukra.
*integet*
Nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan kijön a harmadik kötet.
És nagyon gratulálok a fordítóknak *kézrázás és miegyéb*, mert az a névmás,amit Kensin használ kemény dió lehetett a számukra.
*integet*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-03-08 18:35:16
(#360) Látom nyomdában a 3. kötet csatlakozom az elöttem szólóhoz és kinek a szülién adják ki ?XD Am nagyon tetszik a kiadás szerintem nagyon jól meg van csinálva a fordítás meg minden és az is ttezsik h hűek maradtatok az eredetihez.Kenshint csak animébe láttam eddig de ha engem kérdeztek a manga sokkal jobb. Rólatok (mangafan) meg csak jókat lehet mondani üdv:vjjag-chan
beküldve: 2008-03-03 02:04:59
(#359)