Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
Én is megnéztem, de csak a tartalomjegyzék van félrenyomva.... a 169. oldalon a "15. szín Úrihölgy szökésben" szerepel

"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
beküldve: 2008-03-14 18:21:30
(#372) Heh, tényleg ^_^;
Ez a 13-as tényleg szerencsétlen szám, ráadásul az elírt fejezet oldalszáma, a 169, 13 a négyzeten
Pech ^_^;
[vagy csak én vagyok túl babonás
]
Ez a 13-as tényleg szerencsétlen szám, ráadásul az elírt fejezet oldalszáma, a 169, 13 a négyzeten

[vagy csak én vagyok túl babonás

A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
Próbáltam a második kötetről megállapítani a tartalomjegyzék alapján, hány szín. Egyrészt hétre jutottam, majd megállapítottam, legalább 8. Az ellentmondást feloldotta, kétszer van 13. szín.

De csak a tartalomjegyzékben.
Mellesleg darabra 9 szóval ezen még javítanod kell

beküldve: 2008-03-14 14:56:47
(#370) Próbáltam a második kötetről megállapítani a tartalomjegyzék alapján, hány szín. Egyrészt hétre jutottam, majd megállapítottam, legalább 8. Az ellentmondást feloldotta, kétszer van 13. szín.

Laissez faire, laissez passer.
beküldve: 2008-03-14 13:31:53
(#369) Sztem az is a mangához tartozik, hogyan vesszük meg őket, nem kell ezért külön topik
Amúgy én sem tudom, mi a 800... kétezer Ft egy kötet, és nekem 10 % kedvezményem is van...

Amúgy én sem tudom, mi a 800... kétezer Ft egy kötet, és nekem 10 % kedvezményem is van...
"It doesn't matter what you do if you live and die as you like."
beküldve: 2008-03-13 20:29:42
(#368) Én most fogok először a webboltból rendelni, de netről már többször rendeltem DVD-t, könyvet, egyebet. Internetes rendelésnél is tudom, hogy jó fog történni. Ezt szerintem folytassuk a Honnan szerzed be a mangákat? vagy valami hasonló nevű topicban.
beküldve: 2008-03-13 19:17:55
(#367) Azt a 800 Ft pluszt én sem értem, ha webboltból megrendelsz két kötetet akkor nincs postaköltség. Ha bemész a boltba, ott bármennyit veszel (akár csak 1et) nincs postaköltség.
Amúgy én is boltban szeretem megvenni. Interneten még soha nem rendeltem semit, kicsit tartok tőle, de tudom itt nem kellene. Mind1. :) Ki hogy szereti.
Amúgy én is boltban szeretem megvenni. Interneten még soha nem rendeltem semit, kicsit tartok tőle, de tudom itt nem kellene. Mind1. :) Ki hogy szereti.
Zsugori... ez a helyes kifejezés 
De miért is fizetne annyival többet? Nem egészen világos, persze lehet hogy lemaradtam valami félelmetes kedvezményről.
(megj: semmi bajom a webbolttal, csak a lesajnáló megjegyzéseket nem szeretem.)

De miért is fizetne annyival többet? Nem egészen világos, persze lehet hogy lemaradtam valami félelmetes kedvezményről.
(megj: semmi bajom a webbolttal, csak a lesajnáló megjegyzéseket nem szeretem.)

És leperkálni 2 kötetért 800 forinttal többet, és káromkodni, mert tudod hogy szarul jártál.
VAGY csak én vagyok ilyen borsodi.
beküldve: 2008-03-13 14:08:17
(#364) 

beküldve: 2008-03-08 21:47:04
(#363) Ma voltam az Alexandra könyvesboltban. Nem szoktam mangát olvasni boltokban, mielőtt meg nem veszem, vagy kölcsön nem kapom, de amint megláttam a 2. Kenshint ás az új Árnybírót, elfogott a vágy, hogy beléjük lapozgassak. Igaz, csak gyorsan 20 oldalanként lapozgattam, megnéztem egy pár képet, aztán visszatettem, nehogy idő előtt valami kulcsfontosságú dolgot vegyek észre. Remélem nem késik többet a Naruto, és megrendelhetem az új köteteket a webboltból.
beküldve: 2008-03-08 19:28:39
(#362) DRAGDA!!!! *nyakába ugrik*
DD
no ennyit az érzelmekről...
visszaszámlálás a harmadik kötetig...

no ennyit az érzelmekről...

beküldve: 2008-03-08 19:16:54
(#361) Sziasztok! (Xéninek külön puszi!
)
Nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan kijön a harmadik kötet.
És nagyon gratulálok a fordítóknak *kézrázás és miegyéb*, mert az a névmás,amit Kensin használ kemény dió lehetett a számukra.
*integet*

Nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan kijön a harmadik kötet.
És nagyon gratulálok a fordítóknak *kézrázás és miegyéb*, mert az a névmás,amit Kensin használ kemény dió lehetett a számukra.
*integet*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-03-08 18:35:16
(#360) Látom nyomdában a 3. kötet
csatlakozom az elöttem szólóhoz
és kinek a szülién adják ki ?XD Am nagyon tetszik a kiadás szerintem nagyon jól meg van csinálva a fordítás meg minden és az is ttezsik h hűek maradtatok az eredetihez.Kenshint csak animébe láttam eddig
de ha engem kérdeztek a manga sokkal jobb. Rólatok (mangafan) meg csak jókat lehet mondani
üdv:vjjag-chan

beküldve: 2008-03-03 02:04:59
(#359)