Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
beküldve: 2008-02-22 09:32:21
(#328) Már nagyon vártam hogy megjelenjen. Szép lett, jó lett, grats! Az egyetlen bajom még mindig h a nemzetközi helyett a magyaros áírást használjátok, így kicsit fura olvasni, de ez mellékes^^
Ezzel is megvolnánk...
Nekem tetszett, bár ez a Kensin gyerek elég megállíthatatlannak tűnik... de majd az idő megmutatja, mennyire az
Nekem tetszett, bár ez a Kensin gyerek elég megállíthatatlannak tűnik... de majd az idő megmutatja, mennyire az
Én azon tűnődtem el, hogy ha a második kötetben olyan ellenfelek szerepelnek, mint Udó Dzsin-e, akkor mik jönnek ezután???
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
beküldve: 2008-02-21 18:48:06
(#326) Noh, ma megvettem én is a 2. kötett. Gyönyörű szép lett sztem. Bár még csak belelapoztam épp'hogy. És még most nem is fogom elolvasni azonnal, ugyanis kölcsönadtam barátnőmnek, hogy olvassa most ő előbb, mert nekem per pill mást kell, és ha a Kenshin ott van a közelemben, akkor nem haladok vele. (nem vagyok az a könyvmoly típus. :P) Úgyhogy megmondtam barátnőmnek, hogy addig ne adja vissza míg el nem olvastam a könyvet. XD Addig ő vigyáz rá nekem.
Szerk: nikici 2008-02-21 18:48:50
beküldve: 2008-02-21 14:47:10
(#325) Örülök, hogy érdemes várni rá
"It doesn't matter what you do if you live and die as you like."
Ezzel is megvolnánk...
Szép lenne ha hirtelen valaki megállítaná így a 2. kötet magasságában! Vagy az lenne a "Kensin a minisorozat"
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-02-21 11:46:56
(#323) Ezzel is megvolnánk...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-02-21 11:47:10
beküldve: 2008-02-20 23:20:02
(#322) Volt a Fókusz könyváruházban is
De csak holnap olvasom, mert kell valami az unalmas tb és szoc. jog előadásra, hogy ne aludjak el...
beküldve: 2008-02-20 21:21:29
(#321) Oké, akkor valaki most világosítson fel engem is, mi a csuda az a real art, mert én gyökkettes vagyok szakkifejezésekből, és nem tudom
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
beküldve: 2008-02-20 18:52:50
(#320) Én viszontnem bunkóságból ,de kár hogy nálatok még nem jelent meg ,mert nagyon vagány .És necrokid most már tudom mi az a real art mert a narutó 2 ben is volt nem real art
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Irigyellek benneteket, nálunk még nem kapható De kivárom.
Egy cípőben járunk, én is már nagyon olvasnám a következőtt pont annyira várom mint az Árnybírot, hétfőn voltam a könyvesboltban de azt mondták nézzek be pénteken.
Már csak két nap de olyan nehéz várni.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Hahó, Libriben nem biztos, hogy van, sőt. Ők valamiért nem rendelnek a kiadványainkból. Alexandrát tudom biztosra mondani.
Hm....
Mindegy, legalább nem kirándultam feleslegesen. Akkor majd holnap próbálom útba ejteni az Alexandrát...
beküldve: 2008-02-19 21:19:16
(#317) Nagyon jó lett ez a kötet is, eseménydús, szép... És ami a legjobb: vizuális kielégülés akárhányszor a kötet gerincére nézek Ahogy az a borító rásimul a könyvre... ilyet legutóbb az Árnybíró 4-nél láttam...
beküldve: 2008-02-19 21:17:38
(#316) Irigyellek benneteket, nálunk még nem kapható De kivárom
Nekem személy szerint nagyon bejön... de gondolom ezzel ti is így vagytok... ezen kívül még a Narutot olvasom/nézem,a kettő jól kiegészíti egymást
Nekem személy szerint nagyon bejön... de gondolom ezzel ti is így vagytok... ezen kívül még a Narutot olvasom/nézem,a kettő jól kiegészíti egymást
"It doesn't matter what you do if you live and die as you like."
beküldve: 2008-02-19 19:25:50
(#315) Figy nem tom hogy lesz e nem lesz e real art de azt tudom hogy egy jó magáról beszélünk és szerintem az hogy most egyszer nem reak artos attól még te(én is) ugyanúgy meg fogjuk venni nincs igazam??
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-02-19 18:50:39
(#314) Egyébként elég érdekes, hogy néhány helyen ugyanaz a szó egyszer japánul egyszer meg magyarul van írva (hitokirire gondolok itt) bár ez nem hiszem hogy túl nagy baj lenne!
És hogy a harmadik kötetben tényleg nem lesznek real artok? Vagy azt utólag pakoltok bele?
És hogy a harmadik kötetben tényleg nem lesznek real artok? Vagy azt utólag pakoltok bele?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.