Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
beküldve: 2008-02-19 18:38:17
(#313) Szentem ez is két hónap és erre is lehet várni , de tényleg nagyon jó,mikor....................... ....
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Szerk: SHADOW 2008-02-19 18:38:42
beküldve: 2008-02-19 18:36:16
(#312) Tegnap végre megjött a kensin 2, ki is olvastam...gyönyörű kivitelezés!
Aliugv várom a következőt, mikorra is van tervezve?
Aliugv várom a következőt, mikorra is van tervezve?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-19 18:36:00
(#311) ma megvettem a kensin 2t az Alexandrába mert ott szokott lenni én spec a libriban még sosem láttam,de van az 576ban is
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Na holnap ezért is elballagunk a Libribe (lesz, ugye?)
Tegnap nem volt...
Na majd ma az Örsön próbálkozom...
Énm ott tegnap voltam és Libriben nincs(pedig törzsvásárló kártyám is van)
Nem baj Trillianba majd beszerzem ( Mangafan is örül és MAT kedvezmény is van^^)
Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/
Tegnap nem volt...
Hahó, Libriben nem biztos, hogy van, sőt. Ők valamiért nem rendelnek a kiadványainkból. Alexandrát tudom biztosra mondani.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Tegnap nem volt...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-02-17 21:09:33
(#307) Azt hiszem úgy fer, ha nem csak akkor írok, mikor "reklamálok". Hanem ilyenkor is, mikor tényleg elégedett vok. Na csütörtökön megjött házhoz a Kensin 2. Tényleg nagyon szép lett. Minden szempontból hozta azt a minőséget ami várható volt a kiadótol. Gratula hozzá Mangafan.
beküldve: 2008-02-17 18:51:48
(#306) HA minden jólmegy, holnapra házhozjön a ensiiiiiiiiin
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-17 18:30:00
(#305) Na holnap ezért is elballagunk a Libribe (lesz, ugye?)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
De remélem azért majd idővel beáll az a 2 havi megjelenés, mert a 28. kötet elég sokára jönne ki, ha így halad.
Hajrá MangaFan! :)
Köszi, dolgozunk az ügyön >_<°
Azrért ezt jó hallani
Jövő héten kenshinvadászat lesz
Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/
De remélem azért majd idővel beáll az a 2 havi megjelenés, mert a 28. kötet elég sokára jönne ki, ha így halad.
Köszi, dolgozunk az ügyön >_<°
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Csak olyanra adok pénzt, ami nagyon érdekel, és nagyon szeretem.
hát én azt ajánlom h azért ne csak a mangafan köteteibe nézz bele, hanem a többi kiadó mangáiba is.
off: sajnos nem engedhetem meg magamnak h mindent megvegyek, amire kíváncsi vagyok, vagy kicsit érdekel. Ha tehetném minden magyarul megjelenő mangát megvennék. Talán majd egyszer összejön. :P
on: De a Kenshint azt nagyon szeretem. Örülök h a Mangafan megvette. :) De remélem azért majd idővel beáll az a 2 havi megjelenés, mert a 28. kötet elég sokára jönne ki, ha így halad.
Szerk: nikici 2008-02-15 11:09:40
A második kötet megjelenésekor nem lehet tudni, hogy lesz-e utánnyomás (egy hosszabb sorozat sikeressége a az 5 kötet körül körvonalazódik). Kis mennyiségben biztos nem, mert nem gazdaságos.
köszi az infót.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
hogyha mondjuk már a 15. kötet jön ki magyarul és vki a 2.at szeretné megvenni, akkor lesz még belőle előreláthatólag? vagy ha elfogyott akkor lesz utánnyomás akár kis mennyiségben is az első kötetekből?
A második kötet megjelenésekor nem lehet tudni, hogy lesz-e utánnyomás (egy hosszabb sorozat sikeressége a az 5 kötet körül körvonalazódik). Kis mennyiségben biztos nem, mert nem gazdaságos.
Csak olyanra adok pénzt, ami nagyon érdekel, és nagyon szeretem.
hát én azt ajánlom h azért ne csak a mangafan köteteibe nézz bele, hanem a többi kiadó mangáiba is. ha én csak olyat vennék ami igazán nagyon fav akkor jó sokáig egy mangát/manhwát nem vettem volna magyarul. és olyan jó sztorikat hagytam volna ki mint pl a Tarot Café vagy éppen az Élni. vagy kérd kölcsön olvasásra, mert szerintem van több olyan magyar kötet is amit érdemes elolvasni, mégha nem is szeretnéd megvenni...
on: azért erősen gondolkodok azon h vegyem a kenshint, de pénzhiány miatt nem tudom rávenni magam. talán majd inkább egyszerre utólag megveszem. mellékesen hogyha mondjuk már a 15. kötet jön ki magyarul és vki a 2.at szeretné megvenni, akkor lesz még belőle előreláthatólag? vagy ha elfogyott akkor lesz utánnyomás akár kis mennyiségben is az első kötetekből?
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~