Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
A Mondoban az van h Februárban jön a kenshin 3 és Márciusban a 4. Ez valami vicc?
Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/
Drága gyermekeim a virágos mezőn! Ne csináljatok már úgy, mintha életetek legnagyobb törése lenne, hogy csúszik a Kensin 2! (vagy ha így van akkor baromira irigyellek benneteket!)
Azt hiszem nem ez az életem legnagyobb problémája, de remélem nem én vagyok a hibás amiért nem szívlelem a realitást nélkülöző ígérgetéseket.
Ki fog jönni. Mikor? Majd! Addig szerezzetek egy kis valós életet magatoknak, nem hiszem el, hogy a kiadásig csak szorongva reszkettek hideg verítékben a szoba sarkában...
Igazából az sem érdekel mikor jön ki, szeretem a Kenshint, de tudok élni nélküle is, viszont ez az ide-oda rakosgatjuk a megjelenés határidejét dolog szúrja az oldalam. Vagy rendesen kell megválasztani, vagy nem kell beígérni. Ennyi. Én egyszerűen csak egy kis józan gondolkodást szeretnék kérni.
Szóval nyugalom, mindennek meg van az oka, ami ha olyan, Csaba biztos meg fogja osztani veletek.
Ha olvastad a korábbi hozzászólásomat, akkor tudod, hogy pont ezt várom Szerintem ez a minimum amit a manga olvasói megérdemelnek a türelmükért ha már betarthatatlan határidőt szabott magának a Mangafan.
beküldve: 2008-02-07 16:30:26
(#266) Drága gyermekeim a virágos mezőn! Ne csináljatok már úgy, mintha életetek legnagyobb törése lenne, hogy csúszik a Kensin 2! (vagy ha így van akkor baromira irigyellek benneteket!)
Ki fog jönni. Mikor? Majd! Addig szerezzetek egy kis valós életet magatoknak, nem hiszem el, hogy a kiadásig csak szorongva reszkettek hideg verítékben a szoba sarkában... Szóval nyugalom, mindennek meg van az oka, ami ha olyan, Csaba biztos meg fogja osztani veletek.
Béke
Ki fog jönni. Mikor? Majd! Addig szerezzetek egy kis valós életet magatoknak, nem hiszem el, hogy a kiadásig csak szorongva reszkettek hideg verítékben a szoba sarkában... Szóval nyugalom, mindennek meg van az oka, ami ha olyan, Csaba biztos meg fogja osztani veletek.
Béke
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-02-07 15:26:01
(#265) Nos, hogy úgy mondjam nem csalódtam bennetek. Azóta az ominózus január 23 óta közel fél hónap telt el, és ahogy vártam, a mangának se híre, se hamva. Szerintem nem én vagyok az egyetlen akinek az üres ígérgetések hatására alapjában rendült meg a bizalma az egész kiadóban. A másik meg az, hogy ha már nem sikerül kiadni a beígért időre, akkor tessék írni a fórumba, vagy a főoldalra, hogy bocs, emiatt meg amiatt még egy kicsit csúszunk. Nem hiszem, hogy bonyolult lenne kiírni, és nem mennének a felesleges találgatások, hogy most éppen miért csúszik, másrészről az emberek kevésbé felháborodottak ha tudják mi a helyzet. Emellett csak ismételni tudom amit az ÁB topicban már elmondtam. A Mangafan már nem egy kezdő kiadó, és már kiadtatok egy Kenshin kötetet. Nyilván tudtátok, hogy milyen típusú problémákkal fogtok szembesülni. Ennek fényében nem hiszem el, hogy nem lehetett volna egy reálisabb dátumot megadni, mint Január 23. Azóta már több mint 2 hét eltelt, vagyis a beígért késés közel kétszeresére nőtt. Annyira mindenképp fel lehet mérni a hátralévő munka mennyiségét, hogy ne ígérjünk rá fele annyi időt. Na mindegy, az emberek tudnak várni, csak az a kérdés, hogy mennyi az az idő amiután megunják a várakozást, és inkább megbízhatóbban haladó köteteket kezdenek el venni a pénzükön.
beküldve: 2008-02-06 20:12:31
(#264) Csaba, mi szentséges atyaúristen szerkesztőnk. Valami heti megközelítési dátum van a Kenshin 2. megjelenéséről? Lassú a nyomda, vagy mi a gond?
A fordításnehézkes legonkább, hiszen rengeteg szöveg van benne.
Az lehet, de nem erre szokták fogni a késést, hanem a nyomdára. De nem hiszem el h ennyit p*csölnek vele a, én dolgoztam már nyári munkán nyomdában, megy ott gyorsan a munka. :/ Mondjuk biztos ahány nyomda...
Hát én se igazán tudom elképzelni , hogy mit lehet még a nyomdában is ennyire elt*kölni valamivel. Hát már sosem jön ki a 2.?!
A fordításnehézkes legonkább, hiszen rengeteg szöveg van benne.
Az lehet, de nem erre szokták fogni a késést, hanem a nyomdára. De nem hiszem el h ennyit p*csölnek vele a, én dolgoztam már nyári munkán nyomdában, megy ott gyorsan a munka. :/ Mondjuk biztos ahány nyomda...
Szerk: nikici 2008-02-05 23:06:04
Azért jó lenne valami infó a megjelenésről
Bezony. Az biza jó volna
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hát igen, én nem értem, hogy nem lehet fixen időpontot mondani. Ennyire nem lehet kiszámolni mikorra lesz készen?
Ennyire lasan fordítanak? A szerkesztő/tördelő a béna? A nyomda lassú?
A fordításnehézkes legonkább, hiszen rengeteg szöveg van benne. Kb háromszor annyi mint egy átlag mangába. Azért jó lenne valami infó a megjelenésről, mert kezdem unni hogy csak a conok környékén meg karácsonykor indul be a mangapiac.
Hát igen, én nem értem, hogy nem lehet fixen időpontot mondani. Ennyire nem lehet kiszámolni mikorra lesz készen?
Ennyire lasan fordítanak? A szerkesztő/tördelő a béna? A nyomda lassú?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-04 19:50:39
(#257) Legkozelebbi kotetmegjelenes eltervezett datumahoz rakjanak biztonsag kedveert 2 honapot-sajnos eddig mindig sikerult elszurni valamit(nem rosszbol de nem lenne rossz ha azt bizonyitanatok hogy nincs igazam-tettekkel nem csupan szavakkal)-es akkor ha tervezes elott jelenne meg mindenki happy es halas lesz -masik estben pedig senki nem haragszik ha a datumra pontosan jelenik meg.Remelhetoleg 2 honapnal tobbet nem kesne-ezrt ide se irom ez esetet.
Úgy látszik nem.
Pedig már nagyon várjuk a megjelenést. (Ezalatt a mangafanosokra gondolok.) De nem is az a legnagyobb baj, hogy késik, hanem hogy beígérik előre, és még sincs.beküldve: 2008-02-03 22:49:54
(#255) Hát igen, én nem értem, hogy nem lehet fixen időpontot mondani. Ennyire nem lehet kiszámolni mikorra lesz készen?
Milyen igaz Majd járókerettel...
Legalább akkor valami támasztja a könyvet.
beküldve: 2008-02-03 20:37:23
(#253) Milyen igaz Majd járókerettel...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.