Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
hát ha veszed az árnybírót v a narutot is akkor nincs pk. két v több kötet esetén amit a webboltból rendelsz nincs postaköltség.
Azt tom, de azokat nem szándékozom megvenni. Az Árnybírót nem is nagyon ismerem, de ahogy belenéztem ismerősömébe, nem igazán jött be. Naruto meg nem a legkedvencek között van. Csak olyanra adok pénzt, ami nagyon érdekel, és nagyon szeretem. *álmodik h egyszer az FMA is megjelenik majd a MangaFannál*
Noh, de egy a lényeg, majd jövő héten Kenshinezek.
Szerk: nikici 2008-02-14 20:14:27
Webboltban meg biztos nem fogom, mert minek fizessek pluszba postaköltséget, ha meg tudom venni anélkülis. Nem létkérdés, h most kicsivel késöbb vehetem kézbe.
hát ha veszed az árnybírót v a narutot is akkor nincs pk. két v több kötet esetén amit a webboltból rendelsz nincs postaköltség. én ezért várom h megjelenjen az árnybíró újabb kötete. előrendelni inkább nem, mivel a kenshint is ha jól tudom majd 2 hónapig húzták.... (félreértés elkerülése miatt, itt nem a kiadó hibájára célzok, mivel a késés okait biztosra nem tudom.)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szia!
az 576-ban általában nagy késéssel jelennek meg a dolgok, mindenképp hívd őket, mielőtt odamész! Az Alexandra tegnap kapta meg a szállítmányát, de szerintem csak hétfőre teríti szét a könyvesboltjaiban.
Az Alexandrásat ma tapasztaltam. Az eladó azt mondta h csak az első kötet van még. Az 576ossal meg megint úgy jártam mint tegnap. XD Pont akkor zárta le a boltot, sztem ebédszünet. De ezek szerint felesleges is lett volna. :P
Akkor majd valamikor megveszem. Webboltban meg biztos nem fogom, mert minek fizessek pluszba postaköltséget, ha meg tudom venni anélkülis. Nem létkérdés, h most kicsivel késöbb vehetem kézbe.
az 576-ban általában nagy késéssel jelennek meg a dolgok, mindenképp hívd őket, mielőtt odamész! Az Alexandra tegnap kapta meg a szállítmányát, de szerintem csak hétfőre teríti szét a könyvesboltjaiban.
Aki a webboltban előrendelte már a hétvégén olvashatja.
Hát, a sors nem akarta h ma vegyem meg a Kenshin 2-t. Az Alexandra tegnap meg ma leltár miatt zárva. Az 576 boltban a srác meg pont elment valamerre mikor mentem le a lépcsőn a plázában. (Debrecen) Időm meg nem volt h megvárjam.
No sebaj, holnap is nap van.
Szia!
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-02-13 20:57:41
(#293) Eldöntöttem. Ennek webbolt lesz a vége. Már beraktam a kosárba az újonnan beharangozott köteteket meg a Kenshin 2.-t. Ha majd mindegyik megjelenik, akkor uzsgyi a postára, aztán a kezembe, hogy rojtosra olvassam.
beküldve: 2008-02-13 20:36:11
(#292) Hát, a sors nem akarta h ma vegyem meg a Kenshin 2-t. Az Alexandra tegnap meg ma leltár miatt zárva. Az 576 boltban a srác meg pont elment valamerre mikor mentem le a lépcsőn a plázában. (Debrecen) Időm meg nem volt h megvárjam.
beküldve: 2008-02-12 23:27:38
(#291) beküldve: 2008-02-12 22:54:55
(#290) beküldve: 2008-02-12 19:44:07
(#289) Véégre Kensin....de jóóó lesz nekünk! Rendelem is megfele
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
én inkább rögtön a Sárkánytűzbe szoktam menni, ott mindig minden van.
Én is mindig ott veszem, bár január elején éppen le voltak pukkanva az áruval, de csak a közelgő leltár miatt.
Külön jó ha klubtag vagy
Most, hogy itt a Kensin 2 be is ugrok a héten, legalább behozom az Árnybírós lemaradásom is!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-02-12 18:37:09
(#287) Én ott még nem jártam, de az Alexandrával tökéletesen elégedett vagyok. A Battle Royale könyvet is időben kihozták.
Új Kenshin. Végre! Ha Veszprémbe járok, majd beugrok az Alexandrába és elvoszek egy Kenshint. Vagy megrendelem webboltból.
Hát nemtudom... nekem az alexandrában sosem sikerül kifogni XD én inkább rögtön a Sárkánytűzbe szoktam menni, ott mindig minden van.
beküldve: 2008-02-12 17:58:11
(#285) Új Kenshin. Végre! Ha Veszprémbe járok, majd beugrok az Alexandrába és elvoszek egy Kenshint. Vagy megrendelem webboltból.
Azok a márciusi megjelenések jó ha kijönnek con-ra...
A Kensin húzza el a dolgokat, néha kész kínszenvedés vele a munka Igyekszünk behozni a lemaradást a többieknél.
Most mindenesetre kijött az új, épp megnéztem a raktárban. Szép lett, jó lett, meg vagyunk vele elégedve
Megértem, mert tényleg rengeteg szöveg van benne. Más kiadványokat úgy 25-40 perc alat pörgetek ki (akciók mennyiségétől függően), de a Kenshin akár 1 óra is lehet. Lényeg hogy kijött, most pedig várhatok a következő kiadványra, amivel együtt postaköltség nélkül megrendelhetem.