Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
Még mindíg nincs Kensin2. Mé nem vagyok meglepve......???? Végül is a második megjelenési határidő óta "csak" 1 hét telt el. Az első kötet megjelenése óta meg lassan már 4 hónap. Ha ez így meg tovább ebben az évben jó ha 3 kötet megjelenik.
3 kötet? .....álmodj királylány..ilyen tempóban ÉVENTE 1 KÖTET..és majd ősz öregúrként fogjuk olvasni a fint....
Na azért ne legyünk ennyire pesszimisták...évi 2 kötet,neeem?Mellesleg ma már a férfiak is festhetik a hajukat...így sima öregúrként olvashatod a finálét...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Még mindíg nincs Kensin2. Mé nem vagyok meglepve......???? Végül is a második megjelenési határidő óta "csak" 1 hét telt el. Az első kötet megjelenése óta meg lassan már 4 hónap. Ha ez így meg tovább ebben az évben jó ha 3 kötet megjelenik.
3 kötet? .....álmodj királylány..ilyen tempóban ÉVENTE 1 KÖTET..és majd ősz öregúrként fogjuk olvasni a fint....
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
4 hónap nem is sok, más kiadónál már egy évet késik a megjelenés. Egyébként januárban sok a munkája egy nyomdának hisz nemrég álltak újra munkába, Így ekkor nagyon könnyen előfordul, hogy késik valami.
Egy huszonsok kötetes kiadványnál azért ez fájó dolog.
Felmerült bennem a kérdés: a japánok nagyon megnézik hogy milyen minőségű a mangájuk kiadása. A késésekért nem haragudnak???
beküldve: 2008-01-31 11:25:41
(#249) 4 hónap nem is sok, más kiadónál már egy évet késik a megjelenés. Egyébként januárban sok a munkája egy nyomdának hisz nemrég álltak újra munkába, Így ekkor nagyon könnyen előfordul, hogy késik valami.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-01-30 21:26:53
(#248) Még mindíg nincs Kensin2. Mé nem vagyok meglepve......???? Végül is a második megjelenési határidő óta "csak" 1 hét telt el. Az első kötet megjelenése óta meg lassan már 4 hónap. Ha ez így meg tovább ebben az évben jó ha 3 kötet megjelenik.
Már ideje lenne, hogy végre a nagyközönség elé táruljon e remek második része. Mondjuk most elleszek a Mondokkal. Pár napig talán kibírom, míg meghozza a postás kisasszony a Kensint
Ahhoz először emgkéne jelennie :P
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-28 16:44:33
(#246) Már ideje lenne, hogy végre a nagyközönség elé táruljon e remek második része. Mondjuk most elleszek a Mondokkal. Pár napig talán kibírom, míg meghozza a postás kisasszony a Kensint
Ami volt, az elmúlt. Tekints a jövőbe. Mert mindannyian ott fogunk élni, nem a múltban.
Szerk: JevGeNyij 2008-01-28 16:45:24
Nem késik sokat....
Nyilván mihez képest.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Még nincs kinn, de nem késik már sokat. Jó lett
*____________________*
Nem késik sokat....
beküldve: 2008-01-27 00:38:25
(#242) Mi hír a 2. kötetről? Mikor lesz a boltokban? Vagy netán már van? Csak mert nem akarok minden héten a boltba menni kérdezgetni, mert lassan megismernek az eladók. XD
Jipp!
Csaba, erre vártunk!
De meddig?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Jipp!
Csaba, erre vártunk!
Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/
*________* Igen? Igen! Szuper! De jajj.. mikor jut el az ide a peremvidékre XD
--> Szombathely.
Najó.. és pontosan mennyi is az a nem sok? Nem sok már megvolt, már csak sok, vagy nagyon lehet.flower-of-ice.deviantart.com
beküldve: 2008-01-23 16:15:25
(#238) Még nincs kinn, de nem késik már sokat. Jó lett
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...