Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
beküldve: 2007-12-24 23:16:03
(#192) Igen az így van.De sztem arra gondolt h még mindig ott van a Megy a nyomdába-feliratnál és nem a Frissen a nyomdából.Én előrendeltem mivel karácsonyra nem érkezet meg(amit tudtam h nem fog) annyira nem zavar ha késik 1-2 hetet a megjelenése.
Ma van 22.-e és az új Kensin sehol!!! Hogy van ez???
Asszem ilyenkor már a terjesztők nem vesznek át új árut. Vagy megrendeled a webboltban, és akkor postázzák, vagy vársz rá még jó sokat...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Sziasztok! Ez az első hozzászólásom Már elő is rendeltem a Kensin második részére, de fogalmam sincs mikor jelenik meg. Nem tudja valaki? Köszi!
A kötet adatlapján ott van az infó:
Kiadás dátuma: 2007-12-22
Köszi!!!!
beküldve: 2007-12-09 09:25:02
(#188) Ha 22-én rendelem meg a 2. kötetet (nem előrendelés), akkor mennyi az esély arra, hogy 24-én a karácsonyfa alatt díszelegjen?
Sziasztok! Ez az első hozzászólásom Már elő is rendeltem a Kensin második részére, de fogalmam sincs mikor jelenik meg. Nem tudja valaki? Köszi!
A kötet adatlapján ott van az infó:
Kiadás dátuma: 2007-12-22
Mennyi az esélye annak, hogyha előrendelem a 2. kötetet, akkor az szenteste a fa alatt legyen?
Ez engem is érdekelne...
beküldve: 2007-12-08 15:03:45
(#185) Mennyi az esélye annak, hogyha előrendelem a 2. kötetet, akkor az szenteste a fa alatt legyen?
beküldve: 2007-12-08 14:03:12
(#184) Sziasztok! Ez az első hozzászólásom Már elő is rendeltem a Kensin második részére, de fogalmam sincs mikor jelenik meg. Nem tudja valaki? Köszi!
Szerk: midori 2007-12-08 14:03:29
beküldve: 2007-12-04 22:03:00
(#183) Lehet tudni hogy karácsonyra megjelenik-e? Mert jó lenne ha ez is ott vírítana a fa alatt( a narutoval együtt) Bocs a kérdésért ált. nem szoktam türelmetlenkedni
Ez az!!!! Jön a Kensin második kötete! A borító csúcsszuper, és jobb részek is lesznek benne! Már vágom a centit!!!
Minth csak én írtam volna ^^
Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/
Ejjnye de beindult itt minden..Élni,Árnybíró 8, Naruto 3, Kenshin 2...Háváj van
Most behozzuk a nyári kimaradást
Helyes
Ejjnye de beindult itt minden..Élni,Árnybíró 8, Naruto 3, Kenshin 2...Háváj van
Most behozzuk a nyári kimaradást
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-11-30 18:51:02
(#179) beküldve: 2007-11-30 18:44:28
(#178) Ez az!!!! Jön a Kensin második kötete! A borító csúcsszuper, és jobb részek is lesznek benne! Már vágom a centit!!!