Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
beküldve: 2007-11-05 13:37:46
(#162) Tényleg nagyon jó manga.
Minden adott benne ami egy jó sorozathoz kell: érdekes, meglepetéseket tartogató sztori, jó bunyók,változatos szereplők (okoskodó hülyék, hülyéskedő okosok), "bazári bölcsességek" Jó választás volt ezt is meghonosítani. Először mikor csak terveztem, hogy megveszem csak az első részére akartam beruházni, de sajnos túl jó sorozat ahhoz hogy a többi része ne legyen meg
A vége meg...! Na azért egy picit haragudtam Ritka mód hatásvadász Gonsoz dolog volt így "lezárni"
Kíváncsain várom a további fejezeteket
Minden adott benne ami egy jó sorozathoz kell: érdekes, meglepetéseket tartogató sztori, jó bunyók,változatos szereplők (okoskodó hülyék, hülyéskedő okosok), "bazári bölcsességek" Jó választás volt ezt is meghonosítani. Először mikor csak terveztem, hogy megveszem csak az első részére akartam beruházni, de sajnos túl jó sorozat ahhoz hogy a többi része ne legyen meg
A vége meg...! Na azért egy picit haragudtam Ritka mód hatásvadász Gonsoz dolog volt így "lezárni"
Kíváncsain várom a további fejezeteket
A legszebb ajándék az artéria... Szívből jön ^^
beküldve: 2007-10-07 21:13:20
(#161) Éjjen éjjen ezismegvaaan
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-10-07 20:47:24
(#160) Megvettem: CON-on. Kiolvastam: 42-es buszon
Nagyon tetszik. Kívülről befelé: A borító nagyon szép és jó az anyaga.
A tartalom: Nagyon tetszik h Kenshin "Oro" ját nem fordítottátok le. A nyelvhasználatot bont így képzeltem el--kemény lehetett mindenkinek a szóhasználatát a magyarba átvinni, nagy gratula és taps emberek Én nem mondthatom h az Árnybíró 7 et vagy az Élni-t várom mert EZT vártam Annyira boldog vagyok h bár a polcomon díszeleghet ^_______^
Szóval szöszönöm minden Kenshin rajongó nevében!!
Nagyon tetszik. Kívülről befelé: A borító nagyon szép és jó az anyaga.
A tartalom: Nagyon tetszik h Kenshin "Oro" ját nem fordítottátok le. A nyelvhasználatot bont így képzeltem el--kemény lehetett mindenkinek a szóhasználatát a magyarba átvinni, nagy gratula és taps emberek Én nem mondthatom h az Árnybíró 7 et vagy az Élni-t várom mert EZT vártam Annyira boldog vagyok h bár a polcomon díszeleghet ^_______^
Szóval szöszönöm minden Kenshin rajongó nevében!!
Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/
Szerk: sanna 2007-10-07 20:47:52
beküldve: 2007-10-03 18:00:49
(#159) Hadd csatlakozzak én is a gratulálokhoz: megvettem, kiolvastam és minden tekintetben egy kiváló kis mangával lettem gazdagabb! Ráadásul én még a sztorit sem ismertem ezelőtt egyáltalán, úgyhogy még az is az újdonság erejével hatott. Igazából az Élni-t és az Árnybíró 7-et várom, de örülök, hogy végül erre is beruháztam. Ha muszáj lenne negatívumot mondani, akkor csak a helyesírási hibákat tudnám említeni, de tényleg semmi mást. Szóval bravó!
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
beküldve: 2007-10-03 17:33:55
(#158) Yay, vagy kétévnyi vadászat után immár teljes az amerikai kiadású gyűjteményem; megjött a 8. kötetem ^_^ Annyira jól néz ki egyben a 28 kötet, hogy nem is igaz ^_^
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
Szerk: Fyndra 2007-10-03 17:34:42
Lényeg a lényeg: Marhajó! Alig várom a folytatást!!
Csatlakozom. Nagyon bejöttnekem ez a manga.
(De azért az Árnybíró 7-nekis örülni fogok )
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
Én is szeretném mrá a kezemben tartani.../már csak 4 nap már csak 4 nap /
Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/
Igazából csak akkor udvarias, amikor Kensin. A hitokiri/emberölő formája egy durva, nyers, agresszív stílust használ, ezt próbáltuk is visszaadni, ha megnézed.
Sajnos a japán nyelv egyszerűbb helyzetben van, de gozaru-t használ addig, amíg Kensin, aztán egyszerűen elhagyja, és azonnal olyan, mintha káromkodna...
Sajnos a japán nyelv egyszerűbb helyzetben van, de gozaru-t használ addig, amíg Kensin, aztán egyszerűen elhagyja, és azonnal olyan, mintha káromkodna...
Lényeg a lényeg: Marhajó! Alig várom a folytatást!!
Igazából csak akkor udvarias, amikor Kensin. A hitokiri/emberölő formája egy durva, nyers, agresszív stílust használ, ezt próbáltuk is visszaadni, ha megnézed.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2007-10-02 02:03:43
Kensin haláli ezekkel az idealista gondolatokkal... De inkább Munszu
Mi az, h 'oro' ?
Mi az, h 'oro' ?
Magyarban valószínűleg így hangzana: "He?"
Talán kicsit udvariasabban, hiszen Kensin folyton udvariaskodik.. Fura, h valaki egyszerre gyilkos meg széplélek....
Azt hiszem a "pardon" lenne a jó szó.
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
Mi az, h 'oro' ?
Mi az, h 'oro' ?
Talán kicsit udvariasabban, hiszen Kensin folyton udvariaskodik.. Fura, h valaki egyszerre gyilkos meg széplélek....
beküldve: 2007-10-01 20:22:02
(#151) Én szombat reggel nulla alvással enyhén másnaposan zarándokoltam el beszerezni és azt hiszem megérte.
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
Mi az, h 'oro' ?
Mi az, h 'oro' ?
beküldve: 2007-10-01 15:43:54
(#149) Kensin haláli ezekkel az idealista gondolatokkal... De inkább Munszu
Mi az, h 'oro' ?
Mi az, h 'oro' ?
Néger prímás, kínai Elvis Presley, török gyros, jugó pizza, vietnámi sör... folytassam?
Amerikai alapú manga...a magyar mulatós zenében mint Fekete Pákó. Sokan azt is szeretik. Egy kultursznob vagyok
Amerikai alapú manga...a magyar mulatós zenében mint Fekete Pákó. Sokan azt is szeretik. Egy kultursznob vagyok
ja hogy neked a manga nem egy japán által rajzolt fekete-fehér képregényt jelent? nah erre nem is gondoltam. szóval akkor szerinted a manga japán alkotótól, Japánban élő művésztől származó fekete-fehér képregény. (netalán csak japán kultúráról is szólhat?) okés. mások vagyunk...
akkor a Kenshin kéthavonta fog megjelenni?
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~