Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
Kérésetek parancs
Működik a webbolt. Egyelőre nem verjük nagydobra, használjátok; majd Kensin érkezése után megy a hírlevél.
Egy termék rendelése esetén 300 a postaköltség, de ha két cuccot rendeltek, már nincs posta, szóval érdemes egyszerre (ez a legtöbb, amit ki tudtunk hozni a dolgoból...)
Működik a webbolt. Egyelőre nem verjük nagydobra, használjátok; majd Kensin érkezése után megy a hírlevél.
Egy termék rendelése esetén 300 a postaköltség, de ha két cuccot rendeltek, már nincs posta, szóval érdemes egyszerre (ez a legtöbb, amit ki tudtunk hozni a dolgoból...)
Grat a webbolthoz! Már nagyon vártam! ^_^
Csaba! Ugye a a Kenshin kijön majd a Conra?
Nem türelmetlenségből,csak érdeklődés szinten kérdezem,mert jó lenne, előtte pár nappal van a szülinapom és jó ajándék lenne tőletek! ^_^
Igaz azt is tudom, hogy nem csak rajtatok múlik...
Az angyalok léteznek, csak néha nincsenek szárnyaik és BARÁTOKnak nevezzük Őket!
azért a múmiánaknak is adtam volna egy szájkosarat
(nem igazán spoiler, spoiler)
én azt a kardstílust csípem, szegény Kenshin
Jajj, én azt a részét animében láttam előbb, néztem is, hogy mi van, Drakula? Bár Kenshin amúgyis önkéntes véradó szokott lenni Aztán végülis nem szimpla véradás volt, hanem uzsonnának is elment
Hm, hát Shishio se rossz; de azért én előnyben részesítem a hagyományos technikákat az ilyen alattomosan robbantgatós mozdulatokkal szemben
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
18. kötet, hmm... na az pont nincs meg... de a 19. kötet, már igen... ühm... ühm...csak nem fehér haja van az illetőnek, hű ezt nehezebb kitalálni, mint gondoltam (egyátalán pasi az illető?)
Hehe, azért így is sikerült beletrafálni Bizony, fehérhajú, napszemcsis, szadista főgonoszra várok XD (hogy nekem is milyen ízlésem van.. ) Shishio hozzá képest csak Tesco Gazdaságos negatív karakter
jó ízlésed van, én is csípom a drágát
másrészt én pl. kifejezett Naraku rajongó vagyok, ami ezért elég félelmetes...
"Tesco gazdaságos negatív karakter" ez tök jó, ezt felírom...
azért a múmiánaknak is adtam volna egy szájkosarat
(nem igazán spoiler, spoiler)
én azt a kardstílust csípem, szegény Kenshin
"hn" :/
Minden fannak mondom, hogy nyomdában van a könyv, jövő hét vége körül számítunk rá.
Az a bizonyos hét vége elmúlt, tehát a kérdés: megjelent már?
Valami olyanról is hallottam, hogy a Miyazaki filmfesztivál keretein belül árusítjátok. Nem voltam, valaki felvilágosítana, hogy volt-e Kensin 1. kötet?
18. kötet, hmm... na az pont nincs meg... de a 19. kötet, már igen... ühm... ühm...csak nem fehér haja van az illetőnek, hű ezt nehezebb kitalálni, mint gondoltam (egyátalán pasi az illető?)
Hehe, azért így is sikerült beletrafálni Bizony, fehérhajú, napszemcsis, szadista főgonoszra várok XD (hogy nekem is milyen ízlésem van.. ) Shishio hozzá képest csak Tesco Gazdaságos negatív karakter
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
most te az első kötetben lévő tizenvalahanyadik fejezetre gondoltál, mert akkor van egy másik tippem is (sőt kettő is)
Az első kötetben csak hat fejezet van
Hm, akkor félre lettem értve, én hmmm *utánanéz gyorsan* konkrétan a 18. kötetre, és nem fejezetre gondoltam Kicsit messze van még, azt hiszem
jó, oké, nekem úgy van meg a netről, hogy 15 részenként kb., de nem érdekes, szóval az elején? (na amúgy általában vannak nyelvi problémáim, nem tudom értelmesen elmondani mit akarok... egyszer le Bartók Béláztam az egyik tanárom és ez most nem vicc... elég furán nézett rám)
most te az első kötetben lévő tizenvalahanyadik fejezetre gondoltál, mert akkor van egy másik tippem is (sőt kettő is)
Az első kötetben csak hat fejezet van
Hm, akkor félre lettem értve, én hmmm *utánanéz gyorsan* konkrétan a 18. kötetre, és nem fejezetre gondoltam Kicsit messze van még, azt hiszem
inkább a "tanárideálomra", aki ha jól emlékszem a 12. fejezettől lép színre
egyre gondolunk?
Hát, akkor ez nem jött össze, bár persze őt is bírom
akkor találgatok még, de nem spoiler szintjén...
(ja és bocs ha fárasztó vagyok, túl meleg van jelenleg )
egyre gondolunk?
Hát, akkor ez nem jött össze, bár persze őt is bírom
hmmm... akkor egyre gondolunk...
Remélem, te sem Tomoéra vársz
hááát, nem éppen rá, bár ő a mangában sokkal jobb, mint az OVA-ban (szerintem, de ez magánvélemény)
egyre gondolunk?
Éljen a webbolt! Gyorsan elő is rendeltem a Kensint. 300 forint ide vagy oda, én nem bírok várni.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2007-08-23 17:25:09
Kérésetek parancs
Ez bizony jó hír. Én még nem tudom hogy kivárok-e, mert a Kensin érdekelne, de 300 forint már 1/5 Árnybíró... :)
Kérésetek parancs
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2007-08-23 09:20:33
Remélem, te sem Tomoéra vársz
Amúgyis, én mit mondjak, a nagy kedvencem csak a tizensokadik kötettől szerepel, megőszülök, mire rávethetem magam a magyar szövegeire