• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
Oldalak: ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 <<>>
beküldve: 2007-06-20 18:56:25
(#57)
AkuSano
AkuSano
[ Új arc ]
A TV sorozatnak azon részei amelyek követik a mangát nagyon jók, amelyek nem, azok olyan Naruto töltőrész szintűek. A mozifilm szintén elég béna szerintem. Az első OAV nagyon bejön, márcsak azért is, mert a töténet a mangából lett véve. A második már nem nagyon, nekem túl búskomor, főleg a vége. A manga vége sokkal jobb lett, bár igaz, hogy a kettes OAV a manga után játszódik.

új | válasz erre | moderátor
Szerk: AkuSano 2007-06-20 18:59:55
beküldve: 2007-06-20 16:05:55
(#56)
Newra
Newra
[ Új arc ]
Kenshin *________________* Nagy kedvenc
Kiváncsi vagyok, magyarra hogy sikerül átültetni

beküldve: 2007-06-20 15:35:05
(#55)
Nimlodel
Nimlodel
[ Addiktgyanús ]
Nagyon örülök,hogy megy a nyomdába Kensin,kíváncsi vagyok rá.Remélem tényleg olyan jó,mint ahogy hallottam.

Az animét még nem láttam,sem az OVA-t.
Lehet,hogy meg kéne néznem?

Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-06-20 15:07:37
(#54)
Norro
Norro
[ Új arc ]
Jujj, Kensin manga. Csodálom, hogy tudta megszerezni a kiadó ezt a (sztem) elég híres művet. Á, nem baj, csak olvashassam!

Taki:1etértek,bár a sorozatot még nem láttam,de az OVA-k nagyon yook.

beküldve: 2007-06-19 21:14:37
(#53)
Lonewolf
Lonewolf
[ Rászokóban ]
Nekem semmi bajom nem volt a rajzstílussal az elején sem. Bár én csak az első 6 kötetet olvastam. Ami nagyon tetszett bennük, hogy baroni igényesek egy egy rajznál a kül. díszítő motívumok.
Nagy pozitívum még, hogy az ellenfelek is jól ki vannak dolgozva történetileg. Nekem úgy ahogy van bejött.

Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-06-19 20:50:56
(#52) Válasz Zolifreeman (#51) üzenetére
Taki
Taki
[ Új arc ]
gyűjtsük be az összes mangafan kiadványt

Eddig nekem a Mangafan kiadványai tetszetttek a legjobban, ha nem is lesz pénzem mindre : )

Kenshin volt egyébként számomra az első manga/anime amire ráakadtam interneten (Sanosukeee~ : )))) Később isteni lesz a rajzstílus. Animét (főleg az OVAkat) pedig mindenkienk ajánlani tudom : ) Már aki kapós az ilyen szamurájos eresztésekre.

"Am fahlen Nachthimmel von vergossenen Blut der Narren rot gefärbt lacht der Mond." Toki - Bus Gamer [Minekura Kazuya]
beküldve: 2007-06-19 18:00:29
(#51)
Zolifreeman
Zolifreeman
[ Új arc ]
Juhéé, nagyon várom már. :) Eddig van 2 mangafan kötetem (naruto/angjo onsi 1) és mire kijön a Kenshin, addigra már remélhetőleg több Angjo Onsi-m lesz. :) gyűjtsük be az összes mangafan kiadványt

beküldve: 2007-06-19 15:53:51
(#50)
Lanwell
Lanwell
[ Megszállott ]
Ça va bien! - ahogy a művelt orosz mondja. A puding próbája pedig az evés, majd kiderül, thx a tanácsokat!

If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-06-19 15:37:35
(#49)
asx
asx
[ Megszállott ]
hát én is csak azt tudnám ajánlani, amit a többiek eddig. minkettő olyan alkotás -számomra legalábbis-, amit kár kihagyni. igaz, most én is Naruto mániában vagyok, mégsem mondom, hogy a Kenshin bármivel is elmarad mögötte.
egyébként én asszem a Kenshint max. az 5.kötettől fogom venni, mert addig megvan. méééért nem jött ki picit előbb magyarul?!!!!

^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-06-19 15:18:01
(#48)
pansy
pansy
[ Rászokóban ]
Sztem úgy a legkönnyebb eldönteni, hogyha elolvasod mind a kettőt.
Én személy szerint Naruto mániás vagyok, Kenshinnek meg csak animéjéből láttam az első 6 részt, de nem tetszett annyira, hogy végignézzem. De majd most! Megveszem a mangát és elolvasom. Manga úgy is jobb, mint anime.
Szóval már én is alig várom, nem is reméltem, hogy még a nyáron megjelenik, azt hittem csak ősszel hozzátok ki. De örülök.

beküldve: 2007-06-19 13:45:35
(#47)
Lanwell
Lanwell
[ Megszállott ]
Leginkább a sztori időálló "fogyaszthatóságára" ; lennék kívácsi... valószínű mindkettőből megveszem az elsőt és majd kitotózom.
A végén úgyis bebukom és mindkettő ott fog hízni a polcomon!

If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2007-06-19 13:45:52
beküldve: 2007-06-19 13:16:39
(#46) Válasz Lanwell (#39) üzenetére
Tailor
Tailor
[ Addiktgyanús ]
Narutot, avagy a Kenshin?

Kenshin-nek legalább van vége Naturo egyenlőre nevör ending story. És legalább nem néz ki idétlenül a főhíró mint Naruto esetében...

"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-06-19 13:09:25
(#45) Válasz Lanwell (#44) üzenetére
Ashihei
Ashihei
[ Gyalog ]
Kensín, mert ott jobban néz ki a csávó

Hátha még azt mondtad volna, hogy ott jobbak a csajok, nagyobb hatással lettél volna rám! Azért köfi!

Csajok is jobbak Plusz, ebben nem kölykök

Hmm... ^^!
na jó 1-0!

Egyébként meg nincs alku, mindkettőt meg kell venni.

beküldve: 2007-06-19 12:53:30
(#44) Válasz Hanon (#43) üzenetére
Lanwell
Lanwell
[ Megszállott ]

Hátha még azt mondtad volna, hogy ott jobbak a csajok, nagyobb hatással lettél volna rám! Azért köfi!

Hmm... ^^!
na jó 1-0!

beküldve: 2007-06-19 12:51:33
(#43) Válasz Lanwell (#41) üzenetére
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Oldalak: ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 <<>>