Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
beküldve: 2007-06-20 18:56:25
(#57) A TV sorozatnak azon részei amelyek követik a mangát nagyon jók, amelyek nem, azok olyan Naruto töltőrész szintűek. A mozifilm szintén elég béna szerintem. Az első OAV nagyon bejön, márcsak azért is, mert a töténet a mangából lett véve. A második már nem nagyon, nekem túl búskomor, főleg a vége. A manga vége sokkal jobb lett, bár igaz, hogy a kettes OAV a manga után játszódik.
Szerk: AkuSano 2007-06-20 18:59:55
beküldve: 2007-06-20 16:05:55
(#56) Kenshin *________________* Nagy kedvenc
Kiváncsi vagyok, magyarra hogy sikerül átültetni
Kiváncsi vagyok, magyarra hogy sikerül átültetni
beküldve: 2007-06-20 15:35:05
(#55) Nagyon örülök,hogy megy a nyomdába Kensin,kíváncsi vagyok rá.Remélem tényleg olyan jó,mint ahogy hallottam.
Az animét még nem láttam,sem az OVA-t.
Lehet,hogy meg kéne néznem?
Az animét még nem láttam,sem az OVA-t.
Lehet,hogy meg kéne néznem?
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-06-20 15:07:37
(#54) Jujj, Kensin manga. Csodálom, hogy tudta megszerezni a kiadó ezt a (sztem) elég híres művet. Á, nem baj, csak olvashassam!
Taki:1etértek,bár a sorozatot még nem láttam,de az OVA-k nagyon yook.
Taki:1etértek,bár a sorozatot még nem láttam,de az OVA-k nagyon yook.
beküldve: 2007-06-19 21:14:37
(#53) Nekem semmi bajom nem volt a rajzstílussal az elején sem. Bár én csak az első 6 kötetet olvastam. Ami nagyon tetszett bennük, hogy baroni igényesek egy egy rajznál a kül. díszítő motívumok.
Nagy pozitívum még, hogy az ellenfelek is jól ki vannak dolgozva történetileg. Nekem úgy ahogy van bejött.
Nagy pozitívum még, hogy az ellenfelek is jól ki vannak dolgozva történetileg. Nekem úgy ahogy van bejött.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
gyűjtsük be az összes mangafan kiadványt
Eddig nekem a Mangafan kiadványai tetszetttek a legjobban, ha nem is lesz pénzem mindre : )
Kenshin volt egyébként számomra az első manga/anime amire ráakadtam interneten (Sanosukeee~ : )))) Később isteni lesz a rajzstílus. Animét (főleg az OVAkat) pedig mindenkienk ajánlani tudom : ) Már aki kapós az ilyen szamurájos eresztésekre.
"Am fahlen Nachthimmel von vergossenen Blut der Narren rot gefärbt lacht der Mond." Toki - Bus Gamer [Minekura Kazuya]
beküldve: 2007-06-19 18:00:29
(#51) Juhéé, nagyon várom már. :) Eddig van 2 mangafan kötetem (naruto/angjo onsi 1) és mire kijön a Kenshin, addigra már remélhetőleg több Angjo Onsi-m lesz. :) gyűjtsük be az összes mangafan kiadványt
beküldve: 2007-06-19 15:53:51
(#50) Ça va bien! - ahogy a művelt orosz mondja. A puding próbája pedig az evés, majd kiderül, thx a tanácsokat!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-06-19 15:37:35
(#49) hát én is csak azt tudnám ajánlani, amit a többiek eddig. minkettő olyan alkotás -számomra legalábbis-, amit kár kihagyni. igaz, most én is Naruto mániában vagyok, mégsem mondom, hogy a Kenshin bármivel is elmarad mögötte.
egyébként én asszem a Kenshint max. az 5.kötettől fogom venni, mert addig megvan. méééért nem jött ki picit előbb magyarul?!!!!
egyébként én asszem a Kenshint max. az 5.kötettől fogom venni, mert addig megvan. méééért nem jött ki picit előbb magyarul?!!!!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-06-19 15:18:01
(#48) Sztem úgy a legkönnyebb eldönteni, hogyha elolvasod mind a kettőt.
Én személy szerint Naruto mániás vagyok, Kenshinnek meg csak animéjéből láttam az első 6 részt, de nem tetszett annyira, hogy végignézzem. De majd most! Megveszem a mangát és elolvasom. Manga úgy is jobb, mint anime.
Szóval már én is alig várom, nem is reméltem, hogy még a nyáron megjelenik, azt hittem csak ősszel hozzátok ki. De örülök.
Én személy szerint Naruto mániás vagyok, Kenshinnek meg csak animéjéből láttam az első 6 részt, de nem tetszett annyira, hogy végignézzem. De majd most! Megveszem a mangát és elolvasom. Manga úgy is jobb, mint anime.
Szóval már én is alig várom, nem is reméltem, hogy még a nyáron megjelenik, azt hittem csak ősszel hozzátok ki. De örülök.
beküldve: 2007-06-19 13:45:35
(#47) Leginkább a sztori időálló "fogyaszthatóságára" ; lennék kívácsi... valószínű mindkettőből megveszem az elsőt és majd kitotózom.
A végén úgyis bebukom és mindkettő ott fog hízni a polcomon!
A végén úgyis bebukom és mindkettő ott fog hízni a polcomon!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2007-06-19 13:45:52
Narutot, avagy a Kenshin?
Kenshin-nek legalább van vége Naturo egyenlőre nevör ending story. És legalább nem néz ki idétlenül a főhíró mint Naruto esetében...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Kensín, mert ott jobban néz ki a csávó
Hátha még azt mondtad volna, hogy ott jobbak a csajok, nagyobb hatással lettél volna rám! Azért köfi!
Csajok is jobbak Plusz, ebben nem kölykök
Hmm... ^^!
na jó 1-0!
Egyébként meg nincs alku, mindkettőt meg kell venni.
Hátha még azt mondtad volna, hogy ott jobbak a csajok, nagyobb hatással lettél volna rám! Azért köfi!
Hmm... ^^!
na jó 1-0!
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!