Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
beküldve: 2007-06-19 12:50:14
(#42) Jee! Végre! Akkor most kezdhetek megint gyűjtögetni... Sebaj a kukoricacímerezésből gyorsan meglesz!
I'm the only. The only lycanthrope on the World. I'm alone, but I'm not sad. I'can fly. Because I'm not a simple wolf, I'm the Winged Wolf.
Kensín, mert ott jobban néz ki a csávó
Hátha még azt mondtad volna, hogy ott jobbak a csajok, nagyobb hatással lettél volna rám! Azért köfi!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Kensín, mert ott jobban néz ki a csávó
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-06-19 11:52:12
(#39) Tudósnépek! Help!
Melyiket ajánljátok inkább a Narutot, avagy a Kenshint? Mindkettő rajzstílusa tetszik, mindkettő végtelen hosszú, az egyik nindza, a másik szamuráj, az egyik most kezdi az életét, a másik most kezdi újra... ááááhh! ^^°
Félek nem lesz "energiám" mindkettő begyűjtésére.
'szal melyik???
thx
Melyiket ajánljátok inkább a Narutot, avagy a Kenshint? Mindkettő rajzstílusa tetszik, mindkettő végtelen hosszú, az egyik nindza, a másik szamuráj, az egyik most kezdi az életét, a másik most kezdi újra... ááááhh! ^^°
Félek nem lesz "energiám" mindkettő begyűjtésére.
'szal melyik???
thx
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-06-19 11:37:00
(#38) Én csak az általános várakozással fordulok a kötet felé (gyk nem ismerem), de ha hozza az eddigiek színvonalát...
A 200 kötetes könyvespolcról jutott eszembe: az rpg.hu-n volt egy ámokfutó, aki azzaldicsekedett, hogy ő egyetemista, és már (írd és mond) 256!!! könyvet elolvasott, és ennek a háromnegyed(!) sci-fi vagy fantasy volt... Elképesztő emberek vannak szabadlábon...
Amúgy egy új, nagyobb könyvespolcon én már december óta gondolkozom...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2007-06-19 11:37:17
beküldve: 2007-06-19 10:55:54
(#37) jaj, nagyon örülök, hogy nemsokára megjelenik! azt hiszem új polcot kell beszereznem ... mikorra várható?
"Képregény=képsorokból álló művészet"
beküldve: 2007-06-19 06:54:51
(#36) Szerintem nagyon jó lett a borító még így kicsiben is!
Alig várom már végre, hogy az egyik kedvenc mangám magyarul megjelenjen!
Alig várom már végre, hogy az egyik kedvenc mangám magyarul megjelenjen!
Nem, ez a magyar borító : Nekünk nagyon tetszik, bár az tény, hogy így alacsony felbontású jpg-ben nem jön át annyira...
Hanon: ne aggódj, nem megyünk csődbe (asszem...). És igen, mindent ki kell adnunk, amit egyszer licenszeltünk. Viszont csak jó dolgokat licenszeltünk, szóval no para
Hanon: ne aggódj, nem megyünk csődbe (asszem...). És igen, mindent ki kell adnunk, amit egyszer licenszeltünk. Viszont csak jó dolgokat licenszeltünk, szóval no para
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-06-18 23:22:56
(#34) Most még 2 havonta jelenget meg, de ahogy egyre nagyobb lesz az érdeklődés, és ezzel együtt a bevétel gondolom majd gyorsulni fognak a kiadások De még mindig féltem őket a tönkremenéstől...28 kötet, és a franctudja hány kötetes Naruto...
Nem úgy volt, hogy szigorúan mindent le kell fordítanotok?
Nem úgy volt, hogy szigorúan mindent le kell fordítanotok?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-06-18 23:05:39
(#33) Ez az eredeti borító? Olyan furinak tűnik...
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Nekem már így is 200 könyv van a polcomon.. mi lesz itt, ha jön a nagy manga-dömping? Le fog szakadni a masszív könyvespolcom (az hagyján, mien lesz ezt lepakolni, és portalanítani... már így se könnyű... )
Csak 200?
Hááát igen nehéz az ilyen jellegű mániákat anyagilag bírni. Irigylem azokat akik csak mangákaz gyűjtenek...
Nekem már így is 200 könyv van a polcomon.. mi lesz itt, ha jön a nagy manga-dömping? Le fog szakadni a masszív könyvespolcom (az hagyján, mien lesz ezt lepakolni, és portalanítani... már így se könnyű... )
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-06-18 21:56:56
(#30) Hááát igen nehéz az ilyen jellegű mániákat anyagilag bírni. Irigylem azokat akik csak mangákaz gyűjtenek...
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-06-18 21:55:25
(#29) Csak most láttam a főoldalon, már alig várom hogy a kezemben tarthassam. pont a szülinapomon jön ki, igazán szép ajándék...^^;;
You talk to God, you're religious. God talks to you, you're psychotic.
Igen, hát még ha továbbra is ilyen szép címeket adnak ki Bár, ahogy a pénztárcámat nézegetem, lehet, hogy vigyáznom kéne, mit kívánok....
Ha azt nézzük, 2000 forint nem nagy pénz (a diákonak azért még az). Mit is kapok ennyiért?
2 db mozijegy.
2 menü valamelyik gyorsétteremben.
4-5 doboz cigi (valakinek ez heti adag...).
1-2 DVD film.
Sorolhatnám még sokáig, de minek. Aki szereti a mangát, az előkaparja valahonnan. Itt a nyár, lehet menni diákmunkára, 1 hónap alatt összejön majdnem egy évi manga adagra való.
Értettem! Egyébként én a kérdéses - nekik azért nehéz - csoportba tartozom - De abban igazad van, hogy mindenkinek arra jut, amire akarja hogy jusson...na, hát, igen, de azért érthető lett a mondat
Á, én már tudom, mit fogok csinálni: szülinapra, névnapra pénzt fogok kérni+ a zsebpénzem igaz, mellette még v ezer másik könyvre is pályázom... bankot kéne robbantanom, h legyen mindre tartalékzsetonom... Tényleg, ez nem is rossz ötlet
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?