• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
Oldalak: ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 <<>>
beküldve: 2007-06-19 12:50:14
(#42)
WingedWolf
WingedWolf
[ Új arc ]
Jee! Végre! Akkor most kezdhetek megint gyűjtögetni... Sebaj a kukoricacímerezésből gyorsan meglesz!

I'm the only. The only lycanthrope on the World. I'm alone, but I'm not sad. I'can fly. Because I'm not a simple wolf, I'm the Winged Wolf.
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2007-06-19 12:33:56
(#41) Válasz Hanon (#40) üzenetére
Lanwell
Lanwell
[ Megszállott ]
Kensín, mert ott jobban néz ki a csávó

Hátha még azt mondtad volna, hogy ott jobbak a csajok, nagyobb hatással lettél volna rám! Azért köfi!

If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-06-19 12:32:46
(#40) Válasz Lanwell (#39) üzenetére
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Kensín, mert ott jobban néz ki a csávó

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-06-19 11:52:12
(#39)
Lanwell
Lanwell
[ Megszállott ]
Tudósnépek! Help!
Melyiket ajánljátok inkább a Narutot, avagy a Kenshint? Mindkettő rajzstílusa tetszik, mindkettő végtelen hosszú, az egyik nindza, a másik szamuráj, az egyik most kezdi az életét, a másik most kezdi újra... ááááhh! ^^°

Félek nem lesz "energiám" mindkettő begyűjtésére.
'szal melyik???

thx

If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-06-19 11:37:00
(#38)
alister
alister
[ True mangafan ]
Én csak az általános várakozással fordulok a kötet felé (gyk nem ismerem), de ha hozza az eddigiek színvonalát...

A 200 kötetes könyvespolcról jutott eszembe: az rpg.hu-n volt egy ámokfutó, aki azzaldicsekedett, hogy ő egyetemista, és már (írd és mond) 256!!! könyvet elolvasott, és ennek a háromnegyed(!) sci-fi vagy fantasy volt... Elképesztő emberek vannak szabadlábon...
Amúgy egy új, nagyobb könyvespolcon én már december óta gondolkozom...

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2007-06-19 11:37:17
beküldve: 2007-06-19 10:55:54
(#37)
Csillagvadász
Csillagvadász
[ Rászokóban ]
jaj, nagyon örülök, hogy nemsokára megjelenik! azt hiszem új polcot kell beszereznem ... mikorra várható?

"Képregény=képsorokból álló művészet"
beküldve: 2007-06-19 06:54:51
(#36)
AkuSano
AkuSano
[ Új arc ]
Szerintem nagyon jó lett a borító még így kicsiben is!

Alig várom már végre, hogy az egyik kedvenc mangám magyarul megjelenjen!

beküldve: 2007-06-19 00:00:10
(#35) Válasz IchiGo (#33) üzenetére
Csaba
Csaba
[ Szerkesztő ]
Nem, ez a magyar borító : Nekünk nagyon tetszik, bár az tény, hogy így alacsony felbontású jpg-ben nem jön át annyira...

Hanon: ne aggódj, nem megyünk csődbe (asszem...). És igen, mindent ki kell adnunk, amit egyszer licenszeltünk. Viszont csak jó dolgokat licenszeltünk, szóval no para

A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-06-18 23:22:56
(#34)
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Most még 2 havonta jelenget meg, de ahogy egyre nagyobb lesz az érdeklődés, és ezzel együtt a bevétel gondolom majd gyorsulni fognak a kiadások De még mindig féltem őket a tönkremenéstől...28 kötet, és a franctudja hány kötetes Naruto...
Nem úgy volt, hogy szigorúan mindent le kell fordítanotok?

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-06-18 23:05:39
(#33)
IchiGo
IchiGo
[ Rászokóban ]
Ez az eredeti borító? Olyan furinak tűnik...

"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
beküldve: 2007-06-18 22:58:34
(#32) Válasz Arishima (#31) üzenetére
Miyazaki
Miyazaki
[ Rászokóban ]
Nekem már így is 200 könyv van a polcomon.. mi lesz itt, ha jön a nagy manga-dömping? Le fog szakadni a masszív könyvespolcom (az hagyján, mien lesz ezt lepakolni, és portalanítani... már így se könnyű... )

Csak 200?

beküldve: 2007-06-18 22:06:57
(#31) Válasz Nightwing (#30) üzenetére
Arishima
Arishima
[ Megszállott ]
Hááát igen nehéz az ilyen jellegű mániákat anyagilag bírni. Irigylem azokat akik csak mangákaz gyűjtenek...

Nekem már így is 200 könyv van a polcomon.. mi lesz itt, ha jön a nagy manga-dömping? Le fog szakadni a masszív könyvespolcom (az hagyján, mien lesz ezt lepakolni, és portalanítani... már így se könnyű... )

Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-06-18 21:56:56
(#30)
Nightwing
Nightwing
[ Rászokóban ]
Hááát igen nehéz az ilyen jellegű mániákat anyagilag bírni. Irigylem azokat akik csak mangákaz gyűjtenek...

"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-06-18 21:55:25
(#29)
kriptonima
kriptonima
[ Új arc ]
Csak most láttam a főoldalon, már alig várom hogy a kezemben tarthassam. pont a szülinapomon jön ki, igazán szép ajándék...^^;;

You talk to God, you're religious. God talks to you, you're psychotic.
beküldve: 2007-06-18 21:49:45
(#28) Válasz Hana-chan (#26) üzenetére
Arishima
Arishima
[ Megszállott ]
Igen, hát még ha továbbra is ilyen szép címeket adnak ki Bár, ahogy a pénztárcámat nézegetem, lehet, hogy vigyáznom kéne, mit kívánok....

Ha azt nézzük, 2000 forint nem nagy pénz (a diákonak azért még az). Mit is kapok ennyiért?
2 db mozijegy.
2 menü valamelyik gyorsétteremben.
4-5 doboz cigi (valakinek ez heti adag...).
1-2 DVD film.

Sorolhatnám még sokáig, de minek. Aki szereti a mangát, az előkaparja valahonnan. Itt a nyár, lehet menni diákmunkára, 1 hónap alatt összejön majdnem egy évi manga adagra való.

Értettem! Egyébként én a kérdéses - nekik azért nehéz - csoportba tartozom - De abban igazad van, hogy mindenkinek arra jut, amire akarja hogy jusson...na, hát, igen, de azért érthető lett a mondat

Á, én már tudom, mit fogok csinálni: szülinapra, névnapra pénzt fogok kérni+ a zsebpénzem igaz, mellette még v ezer másik könyvre is pályázom... bankot kéne robbantanom, h legyen mindre tartalékzsetonom... Tényleg, ez nem is rossz ötlet

Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Oldalak: ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 <<>>