Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
beküldve: 2007-08-22 19:50:40
(#102) úristen, már a nyomdában van... most kaptam szívrohamot, a píz (pénz tudniillik ) már ott várja sorsát a malacperselyben
"hn" :/
beküldve: 2007-08-22 18:57:05
(#101) beküldve: 2007-08-22 17:46:58
(#100) Végre egy jó hír! Bár ha belegondolok, hogy minimum két hét mire mifelénk is be lehet majd szerezni. Tényleg jól jönne az a webbolt.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Egyébként remélem, ez a huzavona csak a kezdésre érvényes, szal nem minden kötettel kell majd a Mangafannak eljátszania ugyanezt :)
Ez így van, a következő jóval egyszerűbb lesz.
Minden fannak mondom, hogy nyomdában van a könyv, jövő hét vége körül számítunk rá.
Addigra beizzíthatnátok a webboltot is, ezzel megkönnyítve a vidékiek helyzetét.
Egyébként remélem, ez a huzavona csak a kezdésre érvényes, szal nem minden kötettel kell majd a Mangafannak eljátszania ugyanezt :)
Ez így van, a következő jóval egyszerűbb lesz.
Minden fannak mondom, hogy nyomdában van a könyv, jövő hét vége körül számítunk rá.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-08-22 09:58:20
(#97) Türelem tornaterem ;)
Tessék még kicsit kibírni :) (mondom ezt én, aki azt hitte, Sakuraconon már lesz Kenshin, és azóta malmozik, meg huszadszor olvassa a mangát angolul )
Amúgyis, én mit mondjak, a nagy kedvencem csak a tizensokadik kötettől szerepel, megőszülök, mire rávethetem magam a magyar szövegeire
Tessék még kicsit kibírni :) (mondom ezt én, aki azt hitte, Sakuraconon már lesz Kenshin, és azóta malmozik, meg huszadszor olvassa a mangát angolul )
Amúgyis, én mit mondjak, a nagy kedvencem csak a tizensokadik kötettől szerepel, megőszülök, mire rávethetem magam a magyar szövegeire
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
akkor most megjelent már vagy nem?
mert sírni fogok, ha nem jelenik meg hamar és akkor árvíz lesz effektíve brü-hü-hü...
mert sírni fogok, ha nem jelenik meg hamar és akkor árvíz lesz effektíve brü-hü-hü...
Tudtommal még nem. Talán a holnap kezdődő Miyazaki anime fesztiválon, de semmi konkrétum...
beküldve: 2007-08-21 21:17:28
(#95) akkor most megjelent már vagy nem?
"hn" :/
Ez fájt. Néha kiváncsi volnék hogy egyesek milyen dimenziókban élnek :) Görögországban magyar manga? Abszurdum
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-08-21 09:31:41
(#93) Azt mondjak hogy ez a manga már ki adták magyarul is és ha jól tom Alexandriába lehet venni.
beküldve: 2007-08-20 13:51:25
(#92) Üdv! A kérdésem a következő: Miyazaki feszten lesz Kenshin? Mintha rebesgettek volna valami ilyet.
Nekem is, de engem nem a Kenshin, hanem az Alive! érdekelne...
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-08-16 18:23:40
(#90) Lennie kell lassan Kensinnek mert a Mondo 3. számának nyereményjátékán kisorsoltal 5 példányt, és azt írták egy héten belül postáznak minden nyereményt.
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
beküldve: 2007-08-16 18:19:12
(#89) Üdv! A kérdésem a következő: Miyazaki feszten lesz Kenshin? Mintha rebesgettek volna valami ilyet.
beküldve: 2007-08-16 15:48:54
(#88) Hello! Igaz én még nem néztem végig a sorozatot, de eddig nagyon tetszik és amikor Kenshin "Oro?"-zik akkor olyan cukiii. XD Én még annak örülnék ha majd az InuYasha is kijönne magyarul.
Ha az összes barátom leugrik ey hídról én nem ugrom valük... Lent várok, hogy elkaphassam őket.