Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
Együtt a gyűjtemény (nem az enyém):
[Link]
[Link]
Ez szép így egyben. Nálunk ez mind több mint 4 év alatt fog megjelenni, ha tartják a srácok a 2 havi megjelenést. Basszus, 30 leszek mire a végére érünk a sorozatnak.
Egészen pontosan 56 hónap, azaz 4 év és nyolc hónap...
Ha minden jól megy, a második diplomamunkámat fogom már írni akkor...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-08-12 17:07:44
(#86) nagyon várom már! imádom a történetet. nagyon elgondolkoztató. gyorsan legyen meg! mielőtt elköltöm a pénzem, amit rá gyűjtök!
I only need you who gave yourself to me /Kouga Yun-Loveless/
beküldve: 2007-08-10 13:57:48
(#85) Hmm. Várom már a kötetet remélem nem csak az első lesz hanem lessz a többi is
The Hitokiri Battousai
"Képregény=képsorokból álló művészet"
Együtt a gyűjtemény (nem az enyém):
[Link]
[Link]
Ez szép így egyben. Nálunk ez mind több mint 4 év alatt fog megjelenni, ha tartják a srácok a 2 havi megjelenést. Basszus, 30 leszek mire a végére érünk a sorozatnak.
Nem rajtunk múlt.
Mondok egy példát: leadunk egy logótervet engedélyeztetni. Visszaküldik, hogy eztmegezt változtassuk meg rajta, de az új változatot ráér két hét múlva küldeni, mert holnap megy szabadságra. Mivel a lánc többelemű (grafikus-mi-közvetítő-japán ok) ezért elég könnyen előáll olyan helyzet nyáron, amikor valaki épp hiányzik. Ilyenkor áll a dolog. Ubiszezon, na.
Mondok egy példát: leadunk egy logótervet engedélyeztetni. Visszaküldik, hogy eztmegezt változtassuk meg rajta, de az új változatot ráér két hét múlva küldeni, mert holnap megy szabadságra. Mivel a lánc többelemű (grafikus-mi-közvetítő-japán ok) ezért elég könnyen előáll olyan helyzet nyáron, amikor valaki épp hiányzik. Ilyenkor áll a dolog. Ubiszezon, na.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2007-08-01 20:04:46
beküldve: 2007-08-01 17:43:38
(#81) LOL
Júliusi Mondo 33. oldal: Ruroni Kensin - magyarul megjelent kötetek: 1 db. Peeersze.
Talán egy párhuzamos univerzumban esetleg.
Júliusi Mondo 33. oldal: Ruroni Kensin - magyarul megjelent kötetek: 1 db. Peeersze.
Talán egy párhuzamos univerzumban esetleg.
beküldve: 2007-07-24 15:31:29
(#80) beküldve: 2007-07-22 00:50:13
(#79) már alig várom, hogy rátehessem a kezem egy ilyen kis drága (szó szerint ) füzetkére...
már a saját tanítványom áldozatul esett a hadjáratnak... belőle fogok ugyanis meggazdagodni (de majd csak aug. elején)
a zélet szép
már a saját tanítványom áldozatul esett a hadjáratnak... belőle fogok ugyanis meggazdagodni (de majd csak aug. elején)
a zélet szép
"hn" :/
a hétvégére talán???
Jó lenne, de kétlem, mivel azt írta Csaba, hogy augusztusi kiadási időpont várható. Pontosabbat még nem mondott, de ebből kiindulva legjobb esetben is két hét még...
Szerk: AkuSano 2007-07-19 06:06:09
Egy kérdés: várható lesz Nyakonra Kenshin? :] És ha igen remélhetőleg mikorra kapják meg a többi forgalmazók? Trillian, Comicsinvest, etc...
Igen, én is kíváncsi lennék, hogy mikor kapják meg a boltok...a hétvégére talán??? Nagyon remélem, ugyanis mihamarabb szeretném becserkészni
Hát én is szeretném tudni a végleges dátumot.Kb. mikor jelenik meg a boltokban?
Egy kérdés: várható lesz Nyakonra Kenshin? :] És ha igen remélhetőleg mikorra kapják meg a többi forgalmazók? Trillian, Comicsinvest, etc...
Igen, én is kíváncsi lennék, hogy mikor kapják meg a boltok...a hétvégére talán??? Nagyon remélem, ugyanis mihamarabb szeretném becserkészni
"Mindenkinek megvan a maga Édene: egy világban, ahol te vagy a legfontosabb"
Szerk: Hana-chan 2007-07-18 10:15:26
én uj vagyok:s én azt szeretném meg tudni hogy mikor és hol lehet majd kapnia a ruroni kensuint?
beküldve: 2007-07-07 13:59:58
(#74) Egy kérdés: várható lesz Nyakonra Kenshin? :] És ha igen remélhetőleg mikorra kapják meg a többi forgalmazók? Trillian, Comicsinvest, etc...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Amennyire olvastam, csak "korhű" szleng van benne tehát nagyon modern szleng nincs. Viszont van néhány újonnan kreált szó, Kodaj Bálint agyszüleményei, amik nagyon viccesek, főleg az SD szituációkban
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...