Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
beküldve: 2007-11-30 13:52:06
(#177) Ejjnye de beindult itt minden..Élni,Árnybíró 8, Naruto 3, Kenshin 2...Háváj van
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-11-30 11:52:03
(#176) Még nem végleges, de ezt adtuk le engedélyezésre. Valószínű elfogadják majd, ebbe nem szokak belekötni. Annál inkább a hanghatásokba
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-11-30 11:24:16
(#175) Tyű, tényleg nagyon szép lett! A VIZ-verzió elbújhat mellette
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
beküldve: 2007-11-30 11:14:05
(#174) Ejj de szíp lett a 2. kötet coverja! :] Szebb mint a Viz version...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
a naruto-nak most nagy szezonja van XD
Én is naruto fan vagyok,/már rég/ de szentem a kensin is jo remélem hamar meglesz a 2. ^^
Én is naruto fan vagyok,/már rég/ de szentem a kensin is jo remélem hamar meglesz a 2. ^^
Tényleg,a kettő mikor is jönne ki?Ha jól emlékszem még december vége felé nem....? Persze lehet hogy nem jól emlékszem
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-11-27 18:28:49
(#172) teszik a kensin . de nekem a naruto valahogy nem jön be.
Kacsincs rám kicsi bárány.
beküldve: 2007-11-27 15:17:04
(#171) a naruto-nak most nagy szezonja van XD
A művészet olyan dolog ami csak 1 pillanatra virágzik ki mielőtt elhervadna.A művészet 1 pillanat szépsége az én műcvészetem a ROBBANTÁS hmmm...
beküldve: 2007-11-27 13:17:39
(#170) Szülinapomra lepett meg vele a tesóm. Angolul olvastam régebben, akkor csatlakozott a kedvenc mangáimhoz. Kíváncsi voltam, milyen lesz végül magyarul. Nem csalódtam se külsőre, se belsőre. Külsőre zért sem, mert láttam olasz példányokat belőle...és hát kartonkötés...csak úgy??? Nooo...
Szóval gratula!
Szóval gratula!
beküldve: 2007-11-27 12:56:00
(#169) De jó
Már alig várom... Azt hiszem a családomnak nem okoz sok fejtörést a karácsonyi ajándék
Már alig várom... Azt hiszem a családomnak nem okoz sok fejtörést a karácsonyi ajándék
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Hali!
A Kensin második kötete mikor jelenik meg? Már nem bírok várni. Az első csúcsszuper!!!!
A Kensin második kötete mikor jelenik meg? Már nem bírok várni. Az első csúcsszuper!!!!
Szerintem még várhatsz De én sem tudom pontosan...
Lásd a hírlevelet: [Link]
Azaz december közepe-vége felé
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Hali!
Szerintem még várhatsz De én sem tudom pontosan...
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-11-11 18:13:13
(#166) Hali!
beküldve: 2007-11-06 14:58:07
(#165) beküldve: 2007-11-05 19:18:16
(#164) Ez volt az első mangája 1994-ben amivel nevet szerzett magának a Weekly Shonen Jump-ban.
[Link]
[Link]
A legszebb ajándék az artéria... Szívből jön ^^
beküldve: 2007-11-05 18:25:29
(#163) Húúú, nekem is nagyon bejön a manga. Én is várom a folytatást!
Ha jól értettem a rajzolójának ez az első megjelenő mangája. Vagy nem?
Na mind1. Egyébként szerintem a grafikája is szép. Ha én így tudnék rajzolni….
Ha jól értettem a rajzolójának ez az első megjelenő mangája. Vagy nem?
Na mind1. Egyébként szerintem a grafikája is szép. Ha én így tudnék rajzolni….