Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
Talán úgy, hogy az elsőt még júliusra ígérték.
Ott a pont! Viszont, ha szeptemberhez nézzük, akkor is most a 3. kötetnek kéne jönnie, úgyhogy sehogyse passzol.
Havi megjelenés egyelőre sztem nem lesz (ne is legyen egy darabig). Már annak örülnék, ha sikerülne tartani a 2havi tempót, mert tényleg elég sok kötete van. Remélem idén tényleg kijön a Kenshinből 6 kötet.
hirzarlat: ha te is várod, akkor nincs miről beszélni.
Remélhetőleg előbb-utóbb beáll 2havira a megjelenés, mert bele fogok őszülni (szó szerint), mire eljutunk a 28. kötetig...
Remélhetőleg előbb-utóbb beáll 2havira a megjelenés, mert bele fogok őszülni (szó szerint), mire eljutunk a 28. kötetig...
Én is remélem Alapvetően kíváncsi természetű vagyok ám
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
Nos..igen! Pont mint a Narutoba..am sztem bizonyos eladási szám után van esélyünk havira
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
Srácok! Elkeserítő ez a késés. Január 16-hoz fél éve, hogy megjelent az első kötet. Bizony-bizony... fél éve. Most januárban már a 4-es kötetet kéne kézhez vennünk. Tavaly szeptemberben a 2-est és novemberben a 3-ast. Sajnálom, hogy a kiadó 1,5 év alatt nem tudta kinőni gyermekbetegségeit. Elsősorban a csúszásokra gondolok. A bejelentett kéthavi megjelenés helyett féléves lett. Persze, ahogy a mondás is tartja: jó munkához idő kell. Sajnos itt jön be egy újabb gyermekbetegség: a hibák. Elsősorban elgépelési hibákra gondolok (mivel a nyomdahibáról a kiadó nem tehet /legfeljebb csak annyiban, hogy rosszul választ nyomdát/). Sajnos kételkedek abban is, hogy idén befejeződik az Árnybíró. De ne legyen igazam. A legjobbakat. Remélem hó közepén kijön a Kenshin és az ÁB, jövő hó elején meg a Naruto.
Hmmmm..... Nem tudom, hogy Neked hogy jött ki a fél év. Ha az emlékezetem nem csal, akkor a Kensin 1. kötete szeptember végén jelent meg. Igaz, az is sokáig a "Megy a nyomdába" kategóriában csücsült.
Azt hiszem, hogy lassan mindnyájan megszokhatjuk, hogy a Kensin szövegei alaposan megdolgoztatják a fordítót, és ez idő.
Én azt sem bánom, ha évente csak kevés kötet jelenik meg egy mangából
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
beküldve: 2008-01-10 12:18:01
(#217) Srácok! Elkeserítő ez a késés. Január 16-hoz fél éve, hogy megjelent az első kötet. Bizony-bizony... fél éve. Most januárban már a 4-es kötetet kéne kézhez vennünk. Tavaly szeptemberben a 2-est és novemberben a 3-ast. Sajnálom, hogy a kiadó 1,5 év alatt nem tudta kinőni gyermekbetegségeit. Elsősorban a csúszásokra gondolok. A bejelentett kéthavi megjelenés helyett féléves lett. Persze, ahogy a mondás is tartja: jó munkához idő kell. Sajnos itt jön be egy újabb gyermekbetegség: a hibák. Elsősorban elgépelési hibákra gondolok (mivel a nyomdahibáról a kiadó nem tehet /legfeljebb csak annyiban, hogy rosszul választ nyomdát/). Sajnos kételkedek abban is, hogy idén befejeződik az Árnybíró. De ne legyen igazam. A legjobbakat. Remélem hó közepén kijön a Kenshin és az ÁB, jövő hó elején meg a Naruto.
nem vagy 1 kcsit szerény is?
Szerintem védett ilyen jellemhibáktól
én sem azért mondtam mert úgy gondolom (szarkazmus)
Am én sem komolya gondoltam h gyors vok
jaj de édes mindjárt megszakad a szívem (vagy mégsem...)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Am én sem komolya gondoltam h gyors vok
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
megfigyelted h te válaszolsz minden kérdésemre?!
Mert ő gyors
Mint a villám
+ unatkozok
Mert ő gyors
Mint a villám
+ unatkozok
Mert ő gyors
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
elnézést h így betörök... (tényleg bocsesz)
azt szretném megkérdezni h ez a manga jó v nem ?
mert most meka napokban vásárolni és szemeztünk már egymással de koptattam ... most ne tegyem?
mert most meka napokban vásárolni és szemeztünk már egymással de koptattam ... most ne tegyem?
Ez egy jó manga
elnézést h így betörök... (tényleg bocsesz)
Ez egy jó manga