Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
Egyébként ti hogyhogy nem tesztek egy mangátok ba se 1-2 színes oldalt?
Én eddig minden Árnybíró elején találtam színes oldalakat...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-02 20:19:55
(#206) elnézést h így betörök... (tényleg bocsesz)
azt szretném megkérdezni h ez a manga jó v nem ?
mert most meka napokban vásárolni és szemeztünk már egymással de koptattam ... most ne tegyem?
azt szretném megkérdezni h ez a manga jó v nem ?
mert most meka napokban vásárolni és szemeztünk már egymással de koptattam ... most ne tegyem?
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Most gőzerővel készül az új kötet nagyon elhúzódott a fordítás, mert nehéz a szöveg, sok mindennek utána kellett nézni, és az ünnekep alatt minden extra lassan megy.
Egyébként felváltva fogjátok kiadni őket? mármint egyik hónapban Naruto, következőben Ruroni, naruto, ruroni stb....
(Persze csak ha megengedhetitek magatoknak hogy minden hónapban új manga)
Egyébként ti hogyhogy nem tesztek egy mangátok ba se 1-2 színes oldalt?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2008-01-02 19:58:58
Most gőzerővel készül az új kötet nagyon elhúzódott a fordítás, mert nehéz a szöveg, sok mindennek utána kellett nézni, és az ünnekep alatt minden extra lassan megy.
Megvárjuk
beküldve: 2008-01-02 12:27:50
(#203) Most gőzerővel készül az új kötet nagyon elhúzódott a fordítás, mert nehéz a szöveg, sok mindennek utána kellett nézni, és az ünnekep alatt minden extra lassan megy.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-12-30 22:49:01
(#202) Akármit tesz a VIZ, én Kensinben maradok a magyarnál.
Laissez faire, laissez passer.
Aú, hát borítónál nem erre számítottam, ezek szerint mégse az új japán verziót fogják kihozni.
Az biztos, hogy ha valakinek nincs meg egy sorozat, érdemesebb az ilyen triplakötetes kiadásokat választania; mert olcsóbbak meg jobbak is, szóval Hunter x Hunternél is biztosan ez a helyzet :)
Ebben a Kenshinben egyre bizonytalanabb vagyok, asszem mégis maradok a japánnál [az utolsó kötetet legalábbis tutira megveszem belőle, mert gyönyörűséges a borítója ^_^]
Az biztos, hogy ha valakinek nincs meg egy sorozat, érdemesebb az ilyen triplakötetes kiadásokat választania; mert olcsóbbak meg jobbak is, szóval Hunter x Hunternél is biztosan ez a helyzet :)
Ebben a Kenshinben egyre bizonytalanabb vagyok, asszem mégis maradok a japánnál [az utolsó kötetet legalábbis tutira megveszem belőle, mert gyönyörűséges a borítója ^_^]
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
Ehh, mifenét tudnak feljavítani rajta? A Kenshin az egyedüli olyan VIZ-manga, amiben legalább még a nevek sorrendjét is meghagyták, meg általában normálisan sikerült fordítaniuk...
Mindenesetre megnézem, mennyi színest raknak bele, meg új borítót is ígérnek, szóval ha az új japán kiadás alapján készül el, akkor talán belevágok [de csak ha belerakják az új vázlatképeket is, mert azok zseniálisak ]
Mindenesetre megnézem, mennyi színest raknak bele, meg új borítót is ígérnek, szóval ha az új japán kiadás alapján készül el, akkor talán belevágok [de csak ha belerakják az új vázlatképeket is, mert azok zseniálisak ]
Akkor lehet, hogy átjavítják nyugati névsorrendre. Azt konkrétan nem tudom, mit javítanak benne, de írták, hogy javításra kerül benne a szöveg. Azt se, hogy mennyi színes oldalt raknak bele, de állítólag többet, mint egy hagyományos mangában lenni szokott. Aztán, ha beszerzed, légyszi írj róla infót, mert lehet, hogy a Hunter×Hunter-t beszerzem majd így (ha megjelenik). Akár majd az e-mail címemre is írhatsz, mert tényleg kíváncsi vagyok rá (ott van a profilomban).
A vázlatokról nincs informácóm.
A borítót meg tudom mutatni, az tényleg új lesz:
Szerk: Horsee 2007-12-30 18:00:41
Egy kötet 584 oldalas, mely tartalmazza az első 3 kötetet, extra színes oldalakat, és a nyelvezet/szöveg feljavítását.
Ehh, mifenét tudnak feljavítani rajta? A Kenshin az egyedüli olyan VIZ-manga, amiben legalább még a nevek sorrendjét is meghagyták, meg általában normálisan sikerült fordítaniuk...
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
beküldve: 2007-12-29 16:11:08
(#198) A VIZ januártól negyedévente újra kiadja a Rurouni Kenshint úgynevezett VIZBIG kiadásban. Egy kötet 584 oldalas, mely tartalmazza az első 3 kötetet, extra színes oldalakat, és a nyelvezet/szöveg feljavítását. Ára: $17.99. Amúgy jövő májustól elkezdik kiadni a Dragon Ball-t és augusztustól a Vagabond-ot is hasonló formátumban.
Én a magam részéről maradok a magyar kiadásnál (mint, ahogy gondolom még sokan mások is), csupán érdekességnek írtam le.
Én a magam részéről maradok a magyar kiadásnál (mint, ahogy gondolom még sokan mások is), csupán érdekességnek írtam le.
beküldve: 2007-12-28 17:28:52
(#197) Ne idegeskedjetek -attól nem lesz hamarabb a boltokban, és köztudott, hogy az idegeskedés árt a szépségnek
beküldve: 2007-12-28 17:08:04
(#196) Úgy tűnik, januárra csúszott a megjelenés, remélem csak egy rövidke héttel. Mindenkinek kitartást addig is! ^_~
beküldve: 2007-12-28 00:25:30
(#195) öm...ano,ano...előfordulhat h még mindig nyomtattyák a Kenshint???
v vmi időpontot mongyatook amiben lehet reménykedni
Egyet értek, nekem szükségem van Kenshin 2-re!!!
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
beküldve: 2007-12-27 20:04:02
(#193) öm...ano,ano...előfordulhat h még mindig nyomtattyák a Kenshint???
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...