Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
Most teccett a mondóban, és gondolkodom rajta,hogy megveszem,de van benne humor?
Akad...
Bezony...
Télen telelek; nyáron nyaralok
Bezony...
És Alister ezzel megint felkerült a Legrövidebb Hozzászólás-díj jelöltjei közé.
Most teccett a mondóban, és gondolkodom rajta,hogy megveszem,de van benne humor?
Akad...
Bezony...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-03-18 20:09:39
(#385) Most teccett a mondóban, és gondolkodom rajta,hogy megveszem,de van benne humor?
Akad...
beküldve: 2008-03-18 19:44:02
(#383) Most teccett a mondóban, és gondolkodom rajta,hogy megveszem,de van benne humor?
Télen telelek; nyáron nyaralok
beküldve: 2008-03-18 16:26:00
(#382) Sakamoto-kun ha végül megtetszett az első kötet, a másodikat elsőre megszereted majd
"It doesn't matter what you do if you live and die as you like."
beküldve: 2008-03-18 06:30:15
(#381) Nekem még csak az 1. kötet van meg. Elsőre nem igazán jött be, de másodszori olvasásra sokkal jobban tetszett.
beküldve: 2008-03-18 00:11:01
(#380) Újraolvastam a második kötetet. Egyre jobban testszik
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-03-17 16:04:56
(#379) *csendben olvassa a mangát, néha felpillant a fórumra*
"It doesn't matter what you do if you live and die as you like."
beküldve: 2008-03-16 14:09:56
(#378) Akkor ezer bocs a nyomdától, és ejnye-bejnye nektek!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Mellesleg darabra 9 szóval ezen még javítanod kell
Min kellene javítanom? A 9 legalább 8, sikeresen feloldottam az ellentmondást.
ráadásul az elírt fejezet oldalszáma, a 169, 13 a négyzeten
LOL, nagyon jó meglátás.
Laissez faire, laissez passer.
Szerk: John Scineram 2008-03-16 00:56:40
Elírás, hiányzó betű, félreírt szó, stb: mi hibánk
Homályos, szellemképes oldal, levágott szöveg, stb.: nyomda.
Ezt mi szúrtuk el, és hadd védjem meg az új nyomdát, aki nagyon szépen (csak drágán) dolgozik.
Homályos, szellemképes oldal, levágott szöveg, stb.: nyomda.
Ezt mi szúrtuk el, és hadd védjem meg az új nyomdát, aki nagyon szépen (csak drágán) dolgozik.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-03-15 21:41:17
(#375) Kukucs!
Momenten, amennyit én tudok a nyomtatásról, mint munkáról, gyanítom, hogy a fejezet-szám elírása a tintaontók műve volt. Ezer bocs, akinek nyomdász valamely szülője.
Meg aztán nem is kéne törődni vele (észre se vettem míg a fórumba nem került), inkább olvassátok el újra!
Momenten, amennyit én tudok a nyomtatásról, mint munkáról, gyanítom, hogy a fejezet-szám elírása a tintaontók műve volt. Ezer bocs, akinek nyomdász valamely szülője.
Meg aztán nem is kéne törődni vele (észre se vettem míg a fórumba nem került), inkább olvassátok el újra!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-03-14 20:24:39
(#374) Csaba, a 3. kötet a Con-ra biztosan ki fog jönni? Nagyon reméljük.
Ha valakit érdekel, akkor tudok küldeni neki ez e-mailt, amiben a 11-es szám titkáról van szó. Elég megadnia az e-mail címét.
Ha valakit érdekel, akkor tudok küldeni neki ez e-mailt, amiben a 11-es szám titkáról van szó. Elég megadnia az e-mail címét.