Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
Van itt bárki is, akinek a Kenshin a legkedvesebb mangája?
Nekem például egyik legkedvesebb mangám a Kensin, és ha a magyar kiadványok közül csak egyre futná és választanom kéne, a Kensin lenne az amit tovább vásárolnék. Ha most választani lehetne, hogy díszes vagy sima, a díszeset venném. Annyira azonban nem vagyok megszállott, hogy megvegyek egy díszkiadást is, ha már meglesz a teljes széria normál kiadásban. Akkor inkább valami más mangasorozatra tertogatnám a pénzt. Így is erősen meg kell gondolnom, mit veszek meg e mellett.
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
Ezeknek a száma szerintem max. 5.
Én úgy 10-15 emberre saccolnék inkább [ebből 5 őrültet van szerencsém ismerni, de még dolgozok az ügyön, és igyekszem legalább baráti körben terjeszteni ]
Persze ez is édeskevés, tudom.
Azért azt a kanzenbant átkozottul sajnálom; ilyenkor bánom, hogy nem értek japánul, mert megvenném...
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
Szerk: Fyndra 2008-04-21 21:38:55
Ugyanaz, csak a standard ed. után lehet belekezdeni. Aztán jöhet a kalkuláció, hogy
1. ultra/perfect/akármilyen kiadást csak a hardcore fanok vesznek
2. vannak-e ők elegen ahhoz, hogy eltartsanak egy ilyen kiadványt
3. megéri-e ezért újra kifizetni az egész jogdíjat (merthogy odaát ez külön kiadvány, lásd Kensin újradigizett, színezett oldalak, stb.)
Szóval érted...
3. megéri-e ezért újra kifizetni az egész jogdíjat (merthogy odaát ez külön kiadvány, lásd Kensin újradigizett, színezett oldalak, stb.)
Szóval érted...
1. Igen, illetve azok, akik nem vették meg standardban.
2. Na ez viszont nem biztos... bár ki tudja.
3. Persze, megértem. Szóval ezért újra ki kell csengetni a jogdíjat... hát ez sajnálatos.
beküldve: 2008-04-21 20:26:19
(#445) Szerintem a magyarországi Kenshin-rajongótábotr nem olyan nagy létszámú, hogy megérje megvásárolni. Van itt bárki is, akinek a Kenshin a legkedvesebb mangája?
Ugyanaz, csak a standard ed. után lehet belekezdeni. Aztán jöhet a kalkuláció, hogy
Szóval érted...
Szóval érted...
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-04-21 17:56:46
(#443) Én személy szerint imádom a Kensin mangát. Az anime borzalmas. Kensint tiszta macsóra rajzolták, pedig szerintem a mangában kifejezetten cuki
ALig várom a negyedik kötetet, jelenleg barátnőmmel felváltva vásároljuk, mert nem futna rá másként XD
Hajrá mangafanosok, siessetek a következővel :P
ALig várom a negyedik kötetet, jelenleg barátnőmmel felváltva vásároljuk, mert nem futna rá másként XD
Hajrá mangafanosok, siessetek a következővel :P
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
A Marvel-képregényes nyúlás Vacuki hobbija Lesz még rá példa később ^_^
A grafika pedig egyre szebb lesz, csak türelem ^_^
A grafika pedig egyre szebb lesz, csak türelem ^_^
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
beküldve: 2008-04-21 13:32:56
(#441) Tudom, hogy Vacuki is írta, hogy hatással voltak rá a szuperhős képregények, de azért vicces, hogy Dzsin-e egy az egyben Gambit! ^^!
Szép a lett harmadik kötet is, kíváncsi vagyok finomodik-e a rajz a könyvek előrehaladtával, mert most még van egy két gyenge kocka... ^^°
Szép a lett harmadik kötet is, kíváncsi vagyok finomodik-e a rajz a könyvek előrehaladtával, mert most még van egy két gyenge kocka... ^^°
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Idézek a nyersanyagrendelő form-ból:
"Please note that perfect editions are available only after publishing the standard editions."
"Please note that perfect editions are available only after publishing the standard editions."
Köszi a gyors választ!
Hát ez kellemetlen. De legalább mostmár tudom, mi a helyzet. És utána van rá némi esély?
Na és mi a helyzet a My First Wide (コンビニ版) kiadásokkal? Annak elkészítése gondolom nem lenne (annyira) drága. Az Árnybírót nemrég el is kezdték kiadni abban a formában (már ki is adták mind a 4-et). Az esélyes a standard kiadás után?
Szerk: Horsee 2008-04-21 11:22:51
Idézek a nyersanyagrendelő form-ból:
Az Élninek is szép a perfect-je, a Kensiné is gyönyörű, megvan otthon mind (mondjuk azt a kreatív papírra dombornyomott, fémgőzölt borítót aranyárban lehetne csak elkészíttetni itthon...) szóval eszünkbe jutott, nekem elhiheted
Az Élninek is szép a perfect-je, a Kensiné is gyönyörű, megvan otthon mind (mondjuk azt a kreatív papírra dombornyomott, fémgőzölt borítót aranyárban lehetne csak elkészíttetni itthon...) szóval eszünkbe jutott, nekem elhiheted
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-04-21 07:09:47
(#438) Csaba, ezt már régóta meg akarom kérdezni: hogyhogy nem kanzenbanban adjátok ki a Kenshint? Egyrészt 28 kötet helyett "csak" 22, tele van számos extrával, szebb, jobb stb. Az első magyar kötet kiadásakor jóformán Japánban is kiadták az összeset. Megfordult a fejetekben, vagy egyátalán nem akartok kanzenbannal foglalkozni és maradtok a tankobounnál? Lehet-e arra számítani, hogy egyszer valamit kanzenbanban hoztok ki? És olyat, hogy egy már lefutott sorozatot újra kiadjatok ebben a formában, alacsonyabb példányszámban?
Kép:
Kép:
Szerk: Horsee 2008-04-21 07:34:47
beküldve: 2008-04-21 06:00:50
(#437)
Szerk: Jégrózsa 2008-04-21 06:01:06
beküldve: 2008-04-20 21:37:36
(#436) Ha már ez és Hellsing is kijött, lehetnének ők frissen a nyomdából Naruto helyett. Így lemaradok róluk.
Laissez faire, laissez passer.
Szerk: John Scineram 2008-04-20 21:37:52
beküldve: 2008-04-20 18:55:18
(#434) Igen, már van Kenshin 3. Nekem már tegnap éjjel a polcomon csücsült.