Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
beküldve: 2008-05-09 18:01:01
(#478) Figyelmebe véva a Kenshin kéthavi megjelenését, és hogy Con-on jött ki a 3., körülbelül június végefelé várd. Az esély, hogy kiadják májusban, bőven 1% alatt van. Szerintem.
beküldve: 2008-05-08 20:41:23
(#477) Ömm, mikorra várható a 4. kötet? ^^
Valaki meg tudná mondani? Májusben még megjelenhet?
Valaki meg tudná mondani? Májusben még megjelenhet?
Énis fogok venni kenshint
Még csak mondo manga inzertben olvastam, de naon bejött
Még csak mondo manga inzertben olvastam, de naon bejött
Én csak bíztatni tudlak Vedd meg, mert iszonyat jó! :) Imádom ezt a mangát :)
beküldve: 2008-05-08 19:33:07
(#475) beküldve: 2008-05-08 19:17:23
(#473) Nemrég vettem meg a Kenshin 3-at (ezt sikerült elsőre, mert csak ez volt a boltban ), és maga a történet nagyon tetszik. Egy dolgot azonban nagyon nem tudok megszokni: a fonetikusan írt neveket, engem valahogy irritál. Ez mondjuk könnyen lehet az én egyedi rigolyám...
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-05-08 19:14:56
(#472) Meggyónnám nektek bűnömet:
Vétkeztem.Magyar írásbeli után megvettem a harmadik kötetet! És el is olvastam! Hány miatyánk kell a feloldozáshoz?
Vétkeztem.Magyar írásbeli után megvettem a harmadik kötetet! És el is olvastam! Hány miatyánk kell a feloldozáshoz?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-05-03 15:08:36
(#471) Nah, én (is) elolvastam a 3. kötetet :) Nagyon jó sztem Várom a folytatást.
Mikor jelenik meg várhatólag?
Mikor jelenik meg várhatólag?
beküldve: 2008-05-01 19:01:51
(#470) Okés, jogos a piszkálódásotok.
Anyumék a gonoszok.
Anyumék a gonoszok.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-05-01 07:16:08
(#469) Nem kell szidalmazni Csaba-senseit és a többi szerkesztőt. Főleg nem ilyenért.
Piszkok vagytok, Csaba.
Nem vehetem meg.Tilos. Amíg érettségizek nem vehetek új könyvet. Anyuék eltiltottak.
Nem vehetem meg.Tilos. Amíg érettségizek nem vehetek új könyvet. Anyuék eltiltottak.
Akkor nem anyudék a piszkok?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-04-30 19:16:33
(#467) Piszkok vagytok, Csaba.
*sír...zokog...bőg...már csak szipog*
Szóval kábé KÉT HÓNAP múlva írok, hogy mennyire tetszett.
Pápá
Ui: Xéni! Mit szólsz hozzá?
*sír...zokog...bőg...már csak szipog*
Szóval kábé KÉT HÓNAP múlva írok, hogy mennyire tetszett.
Pápá
Ui: Xéni! Mit szólsz hozzá?
Ezek szerint jól emlékeztem, mondjuk én spec örülnék neki, ha beletennék az uccsó kötetbe, meg a Haru ni Sakurának is örülnék.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-04-27 13:50:39
Spoilerbe írom, mert aki nem ismeri végig a sztorit, lehet, hogy meg fog ölni, a címe is beszédes
Szerk.: Hopsz, kicsit utánaolvastam; és ez nem biztos, hogy nálunk belekerül az utolsó kötetbe, mert Japánban nem volt benne. Viszont helykitöltésre nem tudom, mit fognak használni, ha nem ezt ^_^; [Amerikában másik mangát pakoltak bele; a németek meg ezt a harmadik melléksztorit]
Szóval, a harmadik a Yahiko no sakabatou, amiben Yahiko zúzza le az ellent
Szerk.: Hopsz, kicsit utánaolvastam; és ez nem biztos, hogy nálunk belekerül az utolsó kötetbe, mert Japánban nem volt benne. Viszont helykitöltésre nem tudom, mit fognak használni, ha nem ezt ^_^; [Amerikában másik mangát pakoltak bele; a németek meg ezt a harmadik melléksztorit]
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
Szerk: Fyndra 2008-04-27 13:37:25