Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
Válaszodat köszönöm!
de én most konkrétan a történet izgalmasságáról érdeklődtem.
Az izgalmasságra nem lehet panasz szerintem, elég gyorsan követik egymást a kalandok, és általában hamar a tettek mezejére lépnek a szereplők :).
ok!
köszi!
私は日本のファンです。
Válaszodat köszönöm!
Az izgalmasságra nem lehet panasz szerintem, elég gyorsan követik egymást a kalandok, és általában hamar a tettek mezejére lépnek a szereplők :).
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
Szerk: Arion 2008-05-25 13:09:22
Nekem a Kensin volt az egyik első animém/mangám, úgyhogy egy kicsit elfogult vagyok vele kapcsolatban :). Mindenesetre spoilerbe teszem a véleményemet, hátha valakit nem érdekel a sok szöveg, vagy inkább saját tapasztalatai alapján akarja megítélni a sorozatot .
Első pozitívum: befejezett sorozat, tudom hány kötetre és mekkora költségre számíthatok. Amit még szeretek benne, az a szép, igényes grafika, a felismerhető szereplők (nincs mindenkinek egyforma feje, hajviselete), a hátterek is részletgazdagok, a magyar kiadás és fordítás is rendkívül igényes. A többé-kevésbé történelmi háttérre épülő történet is nagyon tetszik. És bár a legtöbb esetben a felmerülő problémát végül valamilyen (kard)csata dönti el, általában nem az "ő a jobb és kész" alapon dől el a csata kimenetele, hanem megmagyarázzák, hogyan találnak a szereplők sebezhető pontot a látszólag tökéletes technikákban. Igazából csodálom hogy volt képes Vacuki ennyiféle vívómutatványt kiagyalni ebben a hosszú sorozatban .
Ami számomra negatívum: nekem néha sok az érzelgősködés ebben az ölni-nem ölni témában, illetve Kensin elég kiszámíthatóan játssza a jófiú szerepét, Kaoru meg határozottan idegesítő tud lenni néha. (Szano és Megumi viszont határozottan feldobja a sorozatot, nekem ők a kedvenceim )
Ami számomra negatívum: nekem néha sok az érzelgősködés ebben az ölni-nem ölni témában, illetve Kensin elég kiszámíthatóan játssza a jófiú szerepét, Kaoru meg határozottan idegesítő tud lenni néha. (Szano és Megumi viszont határozottan feldobja a sorozatot, nekem ők a kedvenceim )
Válaszodat köszönöm!
de én most konkrétan a történet izgalmasságáról érdeklődtem, de aszöveg eléggé megfogott és amint pénzem lesz megveszem!
még1szer köcc!
私は日本のファンです。
Nekem a Kensin volt az egyik első animém/mangám, úgyhogy egy kicsit elfogult vagyok vele kapcsolatban :). Mindenesetre spoilerbe teszem a véleményemet, hátha valakit nem érdekel a sok szöveg, vagy inkább saját tapasztalatai alapján akarja megítélni a sorozatot .
Első pozitívum: befejezett sorozat, tudom hány kötetre és mekkora költségre számíthatok. Amit még szeretek benne, az a szép, igényes grafika, a felismerhető szereplők (nincs mindenkinek egyforma feje, hajviselete), a hátterek is részletgazdagok, a magyar kiadás és fordítás is rendkívül igényes. A többé-kevésbé történelmi háttérre épülő történet is nagyon tetszik. És bár a legtöbb esetben a felmerülő problémát végül valamilyen (kard)csata dönti el, általában nem az "ő a jobb és kész" alapon dől el a csata kimenetele, hanem megmagyarázzák, hogyan találnak a szereplők sebezhető pontot a látszólag tökéletes technikákban. Igazából csodálom hogy volt képes Vacuki ennyiféle vívómutatványt kiagyalni ebben a hosszú sorozatban .
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
Szerk: Arion 2008-05-24 13:10:35
beküldve: 2008-05-23 15:45:10
(#504) sziasztok!
szeretnék véleményeket hallani a mangáról mert már régebben meg akartam rendelni, csak féltem, h nem fog érdekelni és csak kiadtam rá a pénzt!
szal, mondjatok róla pozitív, negatív véleményt, h mér érdemes, mér nem érdemes megvenni!
előre is köcc!
szeretnék véleményeket hallani a mangáról mert már régebben meg akartam rendelni, csak féltem, h nem fog érdekelni és csak kiadtam rá a pénzt!
szal, mondjatok róla pozitív, negatív véleményt, h mér érdemes, mér nem érdemes megvenni!
előre is köcc!
私は日本のファンです。
beküldve: 2008-05-20 08:52:54
(#503) Konkrétan arra gondoltam,amikor megsokszorozódik. Az animét láttam angolul és ott elég értelmetlen neve volt. Ezért érdeklődtem.
Esetleg egy icike-picike hírecske Csabától, hm?
Esetleg egy icike-picike hírecske Csabától, hm?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Kiváncsi vagyok milyen nevet találnak ki az Okasira támadására....
Reméljük hamarosan megtudjuk
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Konkrétan melyikre gondolsz? Van neki úgy 5-6 fajta technikája
Szerk.: és amúgy alisternél a pont
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
Szerk: Fyndra 2008-05-19 22:03:24
beküldve: 2008-05-19 13:41:34
(#500) Már nagyon várom! *lelkes*
Ötlet?
Ötlet?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Hát, ha ez neked aranyos, akkor rád hagyom......
Mielőtt szénné offolnánk a topikot: ha érdekel a véleményem, írj egy e-mail.
Más: Kensin 4?
Mi volt benne aranyos?
Hogy tizennégy évesen felvetted a wiccát...
Hát, ha ez neked aranyos, akkor rád hagyom......
Mi volt benne aranyos?
Hogy tizennégy évesen felvetted a wiccát...
Szerk: alister 2008-05-18 01:21:50
beküldve: 2008-05-17 12:34:39
(#496) Köszi a választ.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Kenshin 3: ez a kötet tetszett a legjobban, úgy olvastam volna tovább. Remélem Aosi sokat lesz még, szimpi gonosz.
Határozottan lesz még!
beküldve: 2008-05-16 12:36:49
(#494) Kenshin 3: ez a kötet tetszett a legjobban, úgy olvastam volna tovább. Remélem Aosi sokat lesz még, szimpi gonosz.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym