Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
beküldve: 2008-06-18 11:07:55
(#523) Na már megy a nyomdába... Csak végezzen gyorsan és szépen!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Azoknak, akik teljesen hisznek a Mondo manga-előrejelzőjének: augusztusban Rorouni Kenshin 4.
És a Mangafan a napokban meg is cáfolta ezt. Tehát nem kell hinni a Mondo-nak.
Amúgy tényleg szép a 4. kötet. Most belegondolva, nem is kell olyan gyorsan az a Naruto 6. Ez a 3 újdonság (már előre belekalkuláltam az Árnybíró 11-et, remélem, nem felelőtlenül) bőven elég lesz a pénztárcámnak.
beküldve: 2008-06-17 22:32:32
(#521) én ma szereztem be a ruroni kensin első kötetét, és jobb mint vártam úgyhogy szép lassan beszerzem a többit is és még annyit hogy a 4 kötet tényleg nagyon szép
"Wings symbolize freedom for those who have none. They don't symbolize monsters."
Szerk: Winchester 2008-06-17 22:33:41
beküldve: 2008-06-17 16:31:04
(#520) Jaj de csini!
Sokkal szebb mint a Viz kiadás, sőt a japánt is simán lehagyja!
De jó dolgok jönnek ki a Conra! Már csak az Árnybíróba kell belehúzni, és tökéletes nyaram lesz
Sokkal szebb mint a Viz kiadás, sőt a japánt is simán lehagyja!
De jó dolgok jönnek ki a Conra! Már csak az Árnybíróba kell belehúzni, és tökéletes nyaram lesz
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2008-06-17 16:41:37
beküldve: 2008-06-17 14:43:31
(#519) Új Kensin * Feni a kését, készíti a pénztárcáját*
Tegnap cakpakk kiolvastam az első hármat, előkészítettem a helyét kicsiny
Két szó : Idevele, Ideveleeeee ^_^
Tegnap cakpakk kiolvastam az első hármat, előkészítettem a helyét kicsiny
ROSKADOZÓÓ
polcomon^^Két szó : Idevele, Ideveleeeee ^_^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-06-17 13:29:53
(#518) Uh, de jól néz ki az új kötet. Végre, már nagyon kíváncsi vok mi lesz. A 3. kötetnél éreztem azt, h történik valami.
Alig várom
Alig várom
beküldve: 2008-06-17 13:21:18
(#517)
Szerk: Usagi-chan 2008-06-17 13:21:28
beküldve: 2008-06-17 12:37:08
(#516) Édes Istennők és Istenek az égben ott fent!
Ez meseszép! Gyönyörű az új Kensin! *olvad le a székéről*
Köszönöm Mangafan! Most még érettségizni is örömmel megyek! Ezer puszi nektek!
Ez meseszép! Gyönyörű az új Kensin! *olvad le a székéről*
Köszönöm Mangafan! Most még érettségizni is örömmel megyek! Ezer puszi nektek!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-06-17 12:41:10
beküldve: 2008-06-15 15:14:29
(#515) Azoknak, akik teljesen hisznek a Mondo manga-előrejelzőjének: augusztusban Rorouni Kenshin 4.
Én is nagyon várom már a 4.dik részt... bár... tény hogy még a 3-asig sem jutottam el ^^"... de az csak azéer van mert mos tkezdtem el olvasni... és én régebben nem akartam elolvasni... most meg imádom ^^
Én is várom hogy kijöjjön pedig cak az első van meg de az nagyon tetszet!!!
Szerk: Buda Viktor 2008-06-08 20:50:32
beküldve: 2008-06-04 15:58:08
(#513) Én is nagyon várom már a 4.dik részt... bár... tény hogy még a 3-asig sem jutottam el ^^"... de az csak azéer van mert mos tkezdtem el olvasni... és én régebben nem akartam elolvasni... most meg imádom ^^
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2008-06-04 14:41:32
(#512) Tekintve hogy a legutóbbi kötetben ízelítőt kaptunk abból, hogy egy szakabató avatott kezekben mire lehet képes, szeretnék már lassan újabb leckéket venni a mestertől.
Különböző vastag, és kemény dolgok kettészelése már megy.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Vajon mikor jön ki a 4.?
Emlékeim szerint csak a nyári conra ígérték...
Bah...
... még jó, hogy hétvégén elutazom két hétre és le lesz kötve a figyelmem más irányba!
akkor is ... bah!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Vajon mikor jön ki a 4.?
Emlékeim szerint csak a nyári conra ígérték...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-06-04 09:03:14
(#509) Vajon mikor jön ki a 4.?
Illetve mikor megy nyomiba? Csak már olyan szívesen látnám a kisablakban, mert túl régóta vigyorog ott egyedül az a kókler Naruto!
Illetve mikor megy nyomiba? Csak már olyan szívesen látnám a kisablakban, mert túl régóta vigyorog ott egyedül az a kókler Naruto!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.