Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Ruróni Kensin
Kapcsolódó tartalom: Ruróni Kensin
beküldve: 2008-08-10 16:58:35
(#583) 6. nem hiszem, hogy megjelenne az idén. 4. most jelent meg. Decemberben meg nem nagyon adnak ki mangákat, könyveket. Decemberben ugyanis a nagyterjesztők már semmilyen kiadványt nem vesznek át.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Remélem még idén elolvashatom az ötödik kötetet is :)
Telhetetlen vagyok: Karácsonyra kijöhetne a 6. is.
De kérem, ebben a topicban katana használata nem megengedett, csakis szakabatóval szabad fenyegetni a kiadó mukatársait!
Amíg a szakabató a hüvelyben van, nem lehet tudni, hogy nem katana
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
Tuti, ki fog jönni az 5. még idén.
Ugye, Csaba-szan? *mosolyogva a katana cubája alá fekteti a hüvelykujját*
Ez 100%. Ha Narutoból (egy kis ráadással) egy félév alatt három jött ki,akkor biztos.
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
De kérem, ebben a topicban katana használata nem megengedett, csakis szakabatóval szabad fenyegetni a kiadó mukatársait!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-08-09 11:47:09
(#578) Tuti, ki fog jönni az 5. még idén.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Erre mindenki sok esélyt és reményt lát. Tuti, ki fog jönni az 5. még idén.
beküldve: 2008-08-08 13:50:27
(#575) Végre megvettem a már nagy várt negyedik kötetet!!!!
Imádom ezt a mangát! Tetszettek a harcok, bár Szano harca elég rövidke lett, de jó ez így.
Hannjánál már a fejezet címénél sikerült lelőni a poént... Azt gondoltam hogy veszíteni fog Kensin ellen... De így alig volt valami izgalom az egészben.
A borító nagyon szép, mint az eddigi összes Kensin borító. A japánhoz és az angolhoz hasonlítva, tuti hogy a magyar borító a legszebb! :)
Imádom ezt a mangát! Tetszettek a harcok, bár Szano harca elég rövidke lett, de jó ez így.
Hannjánál már a fejezet címénél sikerült lelőni a poént... Azt gondoltam hogy veszíteni fog Kensin ellen... De így alig volt valami izgalom az egészben.
A borító nagyon szép, mint az eddigi összes Kensin borító. A japánhoz és az angolhoz hasonlítva, tuti hogy a magyar borító a legszebb! :)
Nem lőlek *gonosz* És nem is veszlek *méggonoszabb*
Komolyra fordítva a szót: remélem nincs harag, csak tényleg sok helyről hallottam, és gondoltam, rákérdezek már, hogy mi az oka...
Jóvanna! Lehet, kicsit túlreagáltam a dolgot.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Lőjj fejbe, de ha valamit "j" betűvel szoktam meg, akkor természetes, hogy furcsa "dzs" betűvel leírva látnom. Hepburnel ismertem meg a Kensint és szokatlan magyar fonetikval látnom a neveket, ennyi.
Légyszi ne vegyél egy lapra a magyar fonetikát zsigerből fikázókkal.
Nem lőlek *gonosz* És nem is veszlek *méggonoszabb*
Komolyra fordítva a szót: remélem nincs harag, csak tényleg sok helyről hallottam, és gondoltam, rákérdezek már, hogy mi az oka...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Most komolyan: mostanában oltást adnak a dzs ellen?
Nem te vagy az első ugyanis, akitől ezt a sirámot halllom...
LánDZSa, DZSungel... ésatöbbi... ezekben nem zavar?Lőjj fejbe, de ha valamit "j" betűvel szoktam meg, akkor természetes, hogy furcsa "dzs" betűvel leírva látnom. Hepburnel ismertem meg a Kensint és szokatlan magyar fonetikval látnom a neveket, ennyi.
Kijött már a negyedik rész?
Már egy ideje. Webbolt-->Mangák-->Rurón i Kensin
Szerk: Rudymester 2008-08-06 10:55:18
beküldve: 2008-08-06 10:52:37
(#570) Kijött már a negyedik rész?
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
beküldve: 2008-08-06 10:10:30
(#569) Bence, vedd meg inkább a Kenshin-t. Jobb a rajzolása, de műfajilag nem hasonlíthatóak össze. Mondom, vedd meg ezt, a Nyári srácokat pedig beszerezheted az Eladnék!/Vennék! topicból. Van valakinek egy nagyon jó ajánlata.