Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kaleido Star
Mya Mya imádlak senkise szeretett még olyan aki nem ismert annyira!!!:'-(
Ja és lécci áruld el hogy nézhetem meg az üzeneteimet itt?
Pusszi
Pusszi
Ha arra az üzenetre gondolsz, amit írtam, akkor a sima e-mail címedre jött meg! Ott kell keresned...
Egyébként próbálok kedves lenni mindenkivel... ennyi az egész...
Sziasztok!!
Sophie nagyon szépen köszönöm!És igen erre gondoltam !Egyépként ne próbálkozz mert már sztem mindenkivel kedves vagy ha így haladsz!!!!
Ja, egyébként nevet cseréltem... Mya-ból lettem Sophie... kicsit untam a nevet...
Köszönöm...
Ilyen vagyok.... Egyszer a jó szivem fog a sírba vinni...
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Pusszi
Pusszi
Ha arra az üzenetre gondolsz, amit írtam, akkor a sima e-mail címedre jött meg! Ott kell keresned...
Sziasztok!!
Sophie nagyon szépen köszönöm!És igen erre gondoltam !Egyépként ne próbálkozz mert már sztem mindenkivel kedves vagy ha így haladsz!!!!
Hiányzott, mint léggönbárúsnak a nyílzápor
Pusszi
Pusszi
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-07-18 17:56:01
(#17) Mya Mya imádlak senkise szeretett még olyan aki nem ismert annyira!!!:'-(
Pusszi
Pusszi
beküldve: 2007-07-18 14:57:22
(#16) Sziasztok! Az animével kapcsolatban: Az egyik szemem sír, a másik meg üveg Kicsit sajnáltam, amikor vége lett, mert az uccsó részek + a Főnixes dolog nagyon bejött. A story közepén kb. 10 részt kihagytam :@ Nagy hiba volt.... nekem azért tetszik a K.S. , mert kb. hasonlít arra a dologra, amit én az életemnek nevezek. Amióta az eszemet tudom táncolok, meg ugye van ez az akrobatika is. Számomra kicsit fura volt, hogy mindenki hopp le tudott menni spárgába, meg ilyenek...( nekem ott kezdődött, hogy 1x véletlen lecsúsztam- a jégen azóta megy ) Néhány táncórán mi is átalakítjuk a tesitermet ( a tanárok nagy örömére) és mindenféle Kaleido-s dolgot csinálunk D Persze nekem teljesen természetes dolog pl. a szaltó meg ezek, tehát nem nyűgözött le a látványvilág....De mégis!!! Összetéve jó kis anime + az OVÁk is ( vagy mik, ne harapjátok le a fejemet) kb. 89%-osra értékelem :
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Sziasztok!
Nekem a kedvenc animém, mert pont, hogy varázslat az egész, mert ilyen mutatványokat nem lehet megcsinálni.... (angyalok tánca, legendás ugrás) Mert ennyi ideig lehetetlen a levegőben maradni... (gravitáció, Newton, Einstein, Tesla... stb.) És kicsit magával ragad, hogy mi is valósítsuk meg az álmainkat! Én legalább is így értelmeztem....
Sora se adta fel, neki is sikerült, talán nekem is sikerülhet az Én álmom!
Tömören ennyi....
Sziasztok!
Nekem a kedvenc animém, mert pont, hogy varázslat az egész, mert ilyen mutatványokat nem lehet megcsinálni.... (angyalok tánca, legendás ugrás) Mert ennyi ideig lehetetlen a levegőben maradni... (gravitáció, Newton, Einstein, Tesla... stb.) És kicsit magával ragad, hogy mi is valósítsuk meg az álmainkat! Én legalább is így értelmeztem....
Tömören ennyi....
Sziasztok!
Sziasztok!!!!
Mennyire igazadvan Mya!
Én is pont így érzek!!!!!!!
Fúúú nagyon nagfyon nagyon igaz !
Lelki társ!
Puszika
Köcce!!!
Hát legalább tudom, hogy nem csak én érzek így...
Jó érzés...
Cupp
Sziasztok!
Tömören ennyi....
Sziasztok!
Tömören ennyi....
Sziasztok!
Sziasztok!!!!
Mennyire igazadvan Mya!
Én is pont így érzek!!!!!!!
Fúúú nagyon nagfyon nagyon igaz !
Lelki társ!
Puszika
beküldve: 2007-07-07 09:20:50
(#13) Kb. 3* végignéztem, 3* már nem mind1ik részét láttam! 1et értek Hanon-nal h az egész arról szól h Sora ne adja fel Mellesleg sztem se lehet megcsinálni egyes mutatványokat!
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-07-05 11:16:38
(#12) Én is már jó párszor végig néztem, de nem tudtam betelni vele, mert annyira szívhez szóló.... jó.. ez most kicsit nyálas.. meg minden.. de nekem akkor is ez a kedvencem.....
Szeretem az Árnybírót is.. meg még sorolhatnám, amibe van harc, vér.. stb., de néha kell egy kis nevetés, egy kis álom, egy kis valótlanság....
Szeretem az Árnybírót is.. meg még sorolhatnám, amibe van harc, vér.. stb., de néha kell egy kis nevetés, egy kis álom, egy kis valótlanság....
beküldve: 2007-07-05 09:25:58
(#11) Én is végig néztem egyszer, meg kétszer is, harmadszorra nem láttam az összes részt. Amúgy pont tegnap volt az a rész, ( nem akarom lelőni a poént ) úgyhogy csak annyit, hogy az angyalok táncáról szóló rész.
beküldve: 2007-07-05 08:49:53
(#10) Sziasztok!
Hoyo-chan! Meg kaptad az e-mailt? Mert én már azért nagyon kíváncsi lennék az angyalok táncára, hogy tényleg meg lehet e csinálni!!
Hoyo-chan! Meg kaptad az e-mailt? Mert én már azért nagyon kíváncsi lennék az angyalok táncára, hogy tényleg meg lehet e csinálni!!
beküldve: 2007-07-01 20:13:37
(#9) Egyszer végignéztem, többször nem fogom
Röviden ennyit tudok mondani az animeről. Előszörre tényleg nagyon jó volt, és mindig alig vártam a következő részt, de másodszor szerintem is erőltetetnek tűnik...
Röviden ennyit tudok mondani az animeről. Előszörre tényleg nagyon jó volt, és mindig alig vártam a következő részt, de másodszor szerintem is erőltetetnek tűnik...
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-07-01 18:47:53
(#8) Nekem a kevdenc animéim közé tartozik!! Naon tetszik a sztori és a szereplők... nekem a kedvencem Leon
Evezz, evezz az élet tengerén, s köss ki a boldogság szigetén!!
Szerk: Nen 2007-07-01 18:50:02
beküldve: 2007-07-01 16:57:44
(#7) Sziasztok!
Tömören ennyi....
Sziasztok!
Tömören ennyi....
Sziasztok!
beküldve: 2007-07-01 15:37:10
(#6) 'táncikálj Sora, ne add fel Sora, meg tudod csinálni Sora' nekem az egészből kb ennyi jött le, bár lehet hogy a probléma ott kezdődik, hogy nem igazán az én stílusom az anime...
Nekem első nézésre is erőltetettnek tűnt. Próbál végig a valóság talaján maradni, de ez Fantommal és néhány mutatvánnyal elszál. Így persze - számomra - értelmét veszti az egész; egy anime legyen természetfölötti vagy valóságos - a kettő együtt nem megy.
Ne öljetek meg ^_^"
Nekem első nézésre is erőltetettnek tűnt. Próbál végig a valóság talaján maradni, de ez Fantommal és néhány mutatvánnyal elszál. Így persze - számomra - értelmét veszti az egész; egy anime legyen természetfölötti vagy valóságos - a kettő együtt nem megy.
Ne öljetek meg ^_^"
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!