Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kaleido Star
beküldve: 2008-07-18 19:24:47
(#80) Sajnos ma lesz az uccsó rész...igaz hogy már sokszor láttam, de még tudnám nézzni....
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
Az angyalok tánca tényleg jó volt!! Tegnap este adták! Bár lehet, h most nem vok képbe! De ha jól tudom, akkor már ezen a héten vége lesz az egész sorozatnak!
De akkor helyette vajon mi lesz??
Digimon szelidítők
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
beküldve: 2008-07-16 18:45:26
(#78) Az angyalok tánca tényleg jó volt!! Tegnap este adták! Bár lehet, h most nem vok képbe! De ha jól tudom, akkor már ezen a héten vége lesz az egész sorozatnak!
Az öl meg, ami életben tart!!
Húúú, de régen írtatok már ide...A legendás manöver tényleg jó, de most jön hamarosan a másik fantasztikus manöver, méghozzá az Angyalok tánca...Ez kinek hogy tetszik????
Én már nagyon várom, hogy láthassam
Én már az angyalok táncát legalább ötször láttam.
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Húúú, de régen írtatok már ide...A legendás manöver tényleg jó, de most jön hamarosan a másik fantasztikus manöver, méghozzá az Angyalok tánca...Ez kinek hogy tetszik????
Én már nagyon várom, hogy láthassam
Fogd fel tenyeredben a végtelent,s egy percben élj évezredet
beküldve: 2008-07-08 19:37:01
(#75) Húúú, de régen írtatok már ide...A legendás manöver tényleg jó, de most jön hamarosan a másik fantasztikus manöver, méghozzá az Angyalok tánca...Ez kinek hogy tetszik????
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-06-27 18:06:05
(#74) beküldve: 2008-06-27 17:28:44
(#73) Húúú azt a részt én is naon várom meg persze a többit.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
jaja , én is naon várom már
" Ha egyszer el is jön az az idő,mikor mindenkiben ellenséget látsz,én akkor is végig melletted állok, hát soha ne add fel,én egyetlen virágom!"
Szerk: _rukia_ 2008-06-27 16:29:28
beküldve: 2008-06-27 14:58:32
(#71) már már nagyon nagyon közel járunk hozzá!!!!!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-06-06 11:37:11
(#70) én már annnyira várom a legendés manőveser részt, meg azt ahöl az angyalok támcát mutatják be!!!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Nem rossz... heh... bár ha ezt az oldalát vesszük figyelembe, akkor én inkább Yuri- és Leon-fan vagyok...
én szinte mindenkit szeretek benne, de nekem is Leon és Yuri a nagy ledvencem ^^
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
Nem rossz... heh... bár ha ezt az oldalát vesszük figyelembe, akkor én inkább Yuri- és Leon-fan vagyok...
én szinte mindenkit szeretek benne, de nekem is Leon és Yuri a nagy ledvencem ^^
Csatlakozom én is mindenkit szeretek!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
beküldve: 2008-05-13 20:05:46
(#67) én kent imádom..(mindig pape jut róla eszembe..hihi)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"